merhaba arkadaşlar
şimdi doktordan geliyorum doktor bebeğimizin büyük ihtimal kız olduğunu söyledi.yine çok hazırlık yapmayın dedi ayrıntılı ultrason da kesinleşir dedi.ben çok mutluyum.büyümüş bebişimiz 125 gr olmuş maşallah.19 aralıkta ayrıntılı ultrason için randevu aldım
gösenaycım özelden msj attım cnm sana
evett ben bu gün rahatım iş yerinde
oyun oynuyorum valla
canım msjına cvp yazdım istediğini gönderdim ama msj gönderebilmem için 100 tane msj yazmam gerekiyomuş benim 13 taneymiş :)))) yeni üyeyim ya..... offfff offf var bende bi terslik(((
benimde şu anda kassam yrm saatte bitcek bi işim var..amma biterse napcam ben 6 a kaaa, yayyom walla:))
senii yılın annesi ilan ediyorum o zmn gosenaycım:111::111::111::111:
mrbalar kızlar nasılsınızz keyıfler yerındemııı
bebişler napıyo şimdi çalışan hatunlara bir soru bugun çıkıp bı 9 gun felan görüşemıcekmıyız???
bebişler napıyo şimdi çalışan hatunlara bir soru bugun çıkıp bı 9 gun felan görüşemıcekmıyız???
ben ara ara yazarım sevdoşcum..
aydından sıcacık havalar üflerim size doğru.. hem eğer sıpam gösterirse kendini cinsiyetini kesinleştirecek doktorumuz..
haber vermezsem çatlarım..
ben ara ara yazarım sevdoşcum..
aydından sıcacık havalar üflerim size doğru.. hem eğer sıpam gösterirse kendini cinsiyetini kesinleştirecek doktorumuz..
haber vermezsem çatlarım..
evetttt
o zaman cep numaralarınızı alayım kıslar
evetttt
o zaman cep numaralarınızı alayım kıslar
hepimize mesaj yazmak sana pahalıya patlayabılır
hım bı dakıka sen nıye facebooktakı grupta yoksun yazmasanda orda görmek ıstıyoruz seni...
ben bi 3 hafta yokum kızlar salı gunu gıdıyorum benı merak eden olursa ben sızı merak edersem napıcammmmmm
özlicem hepınızı
benim kociş uyuzluk yapıyo facebooka sinir oluyo yaa.. vardı ne küsel kapattırana kadar uğraştı..ama dur ben bu olaya el atayım takma isimle falan açmama izin verir belki..
benim kociş uyuzluk yapıyo facebooka sinir oluyo yaa.. vardı ne küsel kapattırana kadar uğraştı..ama dur ben bu olaya el atayım takma isimle falan açmama izin verir belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?