2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

gez tabi hayatım şaka yapıyorum...
bende öyle ahım şahım bişee yapmadım yaaa..hamilelik beni çok tembelleştirdi heç bişi yapasım yoq..2 cam sildim perdeleri yıkayıp ütüledim işte,bi de bugün dolapları sildim o kdr..gerçii evim temiz ama olsun yinede bayram temizliği şart..
yaaa sen cesaretlisin hamilelere yasak olduğunu bana söyleseler ve gir deseler ben kesin giripte filmi izleyemezdim..onu bırak batıl inançlardan gidip saçımı bilee kestiremiom kaldıki 5D film islicemmm

nefes cekince karnın şişiyo ya canım belki ondandır. benimde kalbimin oldugu yere spazm oluyo sanki nefes alamıyorum bende tersine derin bi nefess cekince geciyo ama cekebilirsem tabii hamileyken sık olmaya basladı.

spazm dediğin şey çarpıntıysa bende de oluyorr..gün içinde fazla olmasada bazı geceler uyluya dalmamı bile zorlaştırıyor..zaten bu hamileliğimde yaşamadığım şeyy yoqq emme beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır

hadi bakalım hayırlı olsun canımm hem gebeliğimiz aynı gidiyo gun olarak cinsiyetlerde aynı cıktı ben su an ne zaman hissedecegimizi merak ediyorum. var mı kıprasımlar?

Teşekkürler herkese :)

Ben de daha bişey yok canım bence daha erken ya 3 hafta sonra falan hisedebiliriz diye düşünüyorum. Karnımda çocuk olduğundan bile şüpheliydim doktora gidene kadar çünkü ne hissettiriyo ne de karnım büyüyo ben aynı ben :)

şimdi esirgenen göze çöp batarmış yaa :) kızlar yarın topa tutup yorumuma kızarlar ama tabiki bende esirgiyorum esirgicem bebişimi bende anne olucam annemm gibi olucam annemi daha iyi anlayacagım eminim. Ama gebelik=mahrumiyet olmamalı dr bişey olmaz dediyse kapıdaki hamilelerin girmesi yasaktır yazısı pekte bişi ifade etmiyo benim için. sigara tiryakisiydim gebelik testinde cift cizgiyi gördum bi daha agzıma surmedim esirgiceksek böyle seylerde esirgemeliyiz cesaretle alakası yok canım inan egeerki olucaksa kötu bişi 5D sadece bahanesi olucak biliyorum. farklı düşünüyorum yani önlem alıyorum Allah'ıma emanet ediyorum ve yürüyorum hemde güvenle arkama bile bakmadan.. (kocam bu yazdıgımı okusaa heeyyyttt be kim tutar seni derdi

benimde belim aşırı ağrıyor,
ama benim daha cinsiyet belli değil

yok canım benim hiç belim ağrımıyor yanlız çok iş yapınca bebeğin olduğu yer çok ağrıyor benimmmmmmm

Çok güzel duygular bunlar Allah olmayanlara da nasip etsin inş.bizde 16+6 olduk oğluşla bel ağrısı çekiyorum bende

erkek bele ağrı yapar derler ya ben bugün sağlıkocagına gittim ordaki hemşirelerin hepsi ebe ya
onlara sordum belim çok ağrıyo normal mi diye
daha çok erken bi kadın doğumcuya sor diyo
doktor da her şeye normal diyo
geçen gün tencere kaldırırken bile ağrıdı belim o derece

ayy senin karnın belli olmuyo mu?geçen de bana bi öğrencim sordu.o kadar belli oluyo demek ha dedim.karnım şişmiş bi de erkek olduğu için sivriymiş öyle diyolar

olacağı varsa tabiki 9 ay yatsan bile olur canım..amaa ama yinedeee ben kıyamazdım yada girsem bile bişi olurmu die içim içimi yerdii...sigara konusunda bende aynıyım,ama sadece sigara değil her konuda..dedim ya saçımı kestirmiyorum,eşim bile diyoki kestirme hayatım o kdr sabrettin 5 ay daha sabret nolucak diyor...sonuçta avm lerin kapılarından geçmek yasak,röntgen odasının kapısında hamileler giremez yazıyor,,,yani demek istediğim ben yasaklara uyarım girmem..ama sana da bişi diyemem tatlım çünkü herkesin kendi hayatı nasıl istiyorsan öyle

şimdi ben sacımı kestirince tövbe estagfurullah cocugumun ömrü niye kısa olsun? Rabbim onun ömrünü ve kaderini annesinin sacını kestirmesine göre mi yazdı haşa? anladım canım demek istedigini ama benim demek istedigimde su farklı yasaklar yani kişilerin kendince koydugu sacma yasaklara uymam uyamam. tabiki avm'den gecerken elle aranıyorum röntgen cektirmiyorum saclarımı şimdilik boyamıyorum sigraa içmiyorum cig et falan yemiyorum. ama %d ye giriyorum kociş göturse korkmasa gondola bilem binerim. agır kaldırmak ve ust raflara uzanmak bile düşük sebebi değilmiş. bilimsel bi yanı yokmuş her yerde yazıyo artık bunlarr.. fakat herseye ragmen tabikide buda senin kararın ve dusuncen saygı duyarım cici annecik..

efettt belkide çocukluğuma inmek lazımm
mesela benim babaannem kulağında minik bi et parçası olan adama bakıp yadırgamış babama hamileylen aynısı babamın kulağında da var..halamda da gülü koklayıp saçına takmış saçının içinden gözkapağının üstüne kdr gül rengi leke var hemide gül zamanı gelince kızarıp sonbaharda soluyor rendi...teyzem nar yerken sıçratmış kuzenimin omuzunda aynı nara benzeyen 3 kırmızı leke var,..ayrıcaaa eşimin akrabası inanmayıp denemeye karar vermiş hamileyken ciğere dokunup (yinede olur belki ihtimaliyle) sırtına dokunmuş ve gerçektende çocuğun sırtında ciğer lekesi varrr...bu kadar şeye birebir şahit olmuşken herşeye inanırım wallaaaa

wwaaooowww canım korkuların sülaleden kaynaklanıyo anladım ay bide ifade kullanabilsem su senin sarı kafalardan :) yalnız su inanmayıp sırtına ciger suren eş akrabasını ayakta alkışlıyorum

ben de kocamdan hamileliği öğrendiğimz günden beri
pilates topu istiyorum ama hep ihmal ediyo almadı
ben de topsuz spor yapmıorum işteee :84:

wwaaooowww canım korkuların sülaleden kaynaklanıyo anladım ay bide ifade kullanabilsem su senin sarı kafalardan :) yalnız su inanmayıp sırtına ciger suren eş akrabasını ayakta alkışlıyorum

cevap verdiğin sayfada alt kısımda diğer seçenekler var,orda gülümsemeler gösterilmesin yazıyor eğer o kutucuğun işaretliyse kaldır bakalım olcakmı:44:
ivett yaaaa ona bende çokk kızdım anlatınca salaqmısın sen didimAllahtan çocuğu erkek kız olsaydı nası sırt dekoltesi vercekti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…