2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

yok yavrum acık yapmadıgım sey kalmadı cıkmıyo bu sarı kafalar bi sorumluyla görustum serveri explorerı desteklemiyomus firefoxla gir dedi onuda denedim olmuyo cıkmıyo yanii kimlen görussem kii editör kimm heyyy kk sesimi duyan yok mu :)

menzilcimmm.....

kontrol paneline gir,sayfayı aşağıya indir sol tarafta ayarlar-hesabım kısmında seçenekleri düzeleye tıkla,accık aşağıya indiğinde Konu Görünüm Seçenekleri olucak hemen altında imzaları göster,avatarları göster,grafikleri göster yazıyor..grafikleri göster seçeneğini işaretle ve alttan kaydet
olacakkk olacakk

yok canım yaa cıkmıyo sinir oldum yinee zaten hepsi işaretliymiş mesaj simgeleri var sadece bende can simidi kalp ampul falan baska bişiy cıkmıyo

yok canım yaa cıkmıyo sinir oldum yinee zaten hepsi işaretliymiş mesaj simgeleri var sadece bende can simidi kalp ampul falan baska bişiy cıkmıyo

kızlar avatarlarınız süper.
bizim tablomuz nerde bilen varmı/ şu cinsiyetlere bir göz atayım diyordum.

iyyizz şeker bebik büyütüyoruz ama içimizde.. :) sen nasılsın?

iyi olun kızlar..
benim kasıklarım birden dün çok ağrıdı. bugün tüm gün belim ağrıdı. kocam karnım var. hamile oldumu sürekli hatırlatıyor işyerindekiler. ama karnım çok gergin.. sizlerindemi öyle.

Canım Berkay'ı oğlum olsa idi eğer bende koymayı düşünüyordum..
Ay gibi güçlü manasına geliyor..

günaydınlar....

bizde kızımla vapurda tepişe tepişe geldik..vapurun sesine tepki verdi sanırım kızım

çok komik olyo ya tepişirken...resmen böle sessizleşion, napıo orda aceba die:))
vapurda yüzüme bi gülümseme geldi, diom kendi kendime "kimse bilmio ama burda bişi var karnımda zıplıo"...

ayy nerdeyse 4 aydır ilk defa deliksiz bi uyku çektim diebilirim..akşam 10 da yattım; hiç tuvalete kalkmadım, hiç de uyanmadım..çok özlemişim böyle semirmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…