cevap verdiğin sayfada alt kısımda diğer seçenekler var,orda gülümsemeler gösterilmesin yazıyor eğer o kutucuğun işaretliyse kaldır bakalım olcakmı:44:
ivett yaaaa ona bende çokk kızdım anlatınca salaqmısın sen didimAllahtan çocuğu erkek kız olsaydı nası sırt dekoltesi vercekti
menzilcimmm.....
kontrol paneline gir,sayfayı aşağıya indir sol tarafta ayarlar-hesabım kısmında seçenekleri düzeleye tıkla,accık aşağıya indiğinde Konu Görünüm Seçenekleri olucak hemen altında imzaları göster,avatarları göster,grafikleri göster yazıyor..grafikleri göster seçeneğini işaretle ve alttan kaydet
olacakkk olacakk
yok canım yaa cıkmıyo sinir oldum yinee zaten hepsi işaretliymiş mesaj simgeleri var sadece bende can simidi kalp ampul falan baska bişiy cıkmıyo
selammm kızlar nasılsınız hamişler??
Teşekkürler herkese :)
Ben de daha bişey yok canım bence daha erken ya 3 hafta sonra falan hisedebiliriz diye düşünüyorum. Karnımda çocuk olduğundan bile şüpheliydim doktora gidene kadar çünkü ne hissettiriyo ne de karnım büyüyo ben aynı ben :)[/Q
aynen yaa tamam karnım buyuyo bebeğim erkek gördum hafif kasıklarımda agrıyo ama bazen unutyorum sanki hamile degilmişim gibi geliyo inanamıyorum sanki. ama gecen gece uyuyorum gözumu actım nasıl sıkısmısım sırtustu yatıyodum resmen sol tarafımda bi yumruk yukarı dogru baskı yaptı elimle dokundum sertti :) diger tarafım yımşak analadımki benim bebikk burdaa o bile cok mutlu ediyo bide tepişseler aayyyyyy
ayyy bakalım sonraki aylarda nasıl olcak. valla oturup insan karnını dinleyesi geliyor.
kızlar avatarlarınız süper.
bizim tablomuz nerde bilen varmı/ şu cinsiyetlere bir göz atayım diyordum.
iyyizz şeker bebik büyütüyoruz ama içimizde.. :) sen nasılsın?
Daha beteri de var canım ben de hamileyim ve 2 hafta önce 47 yaşındaki annemi kaybettim.. bana da sorsalar o mezarın içine tereddütsüz girerim, hayat çok acı çok.....
kuzummm bende şaka yapıyorum anasını satayım yaa akşam gene çıkacaz oğluşumla dışarı
canım çok dikkat et kendine yarın görüşürz gene komacan bizde öpüyoruz mavilef teyzesi seni
kuzum ya kurandan da olsa olur ama güzel anlamlı bi isim olursa kurandan diyede bi şart yok berkay isminide çok sevdik babasıyla ama tam araştırmadık başka..kayra diyorum onu sevmedileryağmura uyan bi isim olsun barim karı koca uyuşsunlar
günaydınlar....
bizde kızımla vapurda tepişe tepişe geldik..vapurun sesine tepki verdi sanırım kızım
günaydınlar....
bizde kızımla vapurda tepişe tepişe geldik..vapurun sesine tepki verdi sanırım kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?