2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet aslında ben direk kırmızıyı neden kız rengine bağladım birden anlamadım dediğin gibi oğluşumada çok güzel olur kırmızı zaten ananemiz hastane çıkışı almış kırmızı beyazlı ayıcıklı :1::1:
benimm herifte giyer pembe mor tişörtler..o yüzden sıkıntı yok oğluşumda giyecek sarı kafam benim gelinimin içi rahat etsin çok moderin bi kocişi olcek :46::46:

canım benim oğluşum olcekmiş :46::46:

güzellllll..beğendiysen o uyku tulumunu daybuyday den bak cnm..içinin nevresimi mavi zaten:))
ha şööle, senin bugün kafa bi milyon ya cnm mutluluktan, normallll
normall normalll

biz çıkıoruz yefrularım, cümleten bai bai:3::3::3::54:

evet aslında ben direk kırmızıyı neden kız rengine bağladım birden anlamadım dediğin gibi oğluşumada çok güzel olur kırmızı zaten ananemiz hastane çıkışı almış kırmızı beyazlı ayıcıklı :1::1:
benimm herifte giyer pembe mor tişörtler..o yüzden sıkıntı yok oğluşumda giyecek sarı kafam benim gelinimin içi rahat etsin çok moderin bi kocişi olcek :46::46:

canım benim oğluşum olcekmiş :46::46:

canım hayırlı olsun ...Allah sağlıklı uğurlu etsin inallah...:))))) başka belli olan oldu mu...

güzellllll..beğendiysen o uyku tulumunu daybuyday den bak cnm..içinin nevresimi mavi zaten:))
ha şööle, senin bugün kafa bi milyon ya cnm mutluluktan, normallll
normall normalll

biz çıkıoruz yefrularım, cümleten bai bai:3::3::3::54:

ne bi milyonu 10 milyon desemde az sersem gibiyim:52: bakayım kuzum o siteye veee bizde çıkıyoruz iyiakşamlar öpüyoruz oğluşumla yarın görüşürz baş başşşş:46:

canım hayırlı olsun ...Allah sağlıklı uğurlu etsin inallah...:))))) başka belli olan oldu mu...

teşekkür ederz nisa teyzesii aminn inş. :46::46: ben geçmişi okuyamadım başka varmı bilmiyorum

gecmişi okuduk geldikk tezoşlarıı :=)
bugun 5D sinemaya gttk her ne kadar hamilelere yasakta olsa cok eglendiikk mikemmelldi

Eveeeeet bize de erkek geliyoooo :) Açtı hemen gösterdi pipisini o kadar belirgindi ki ben hemen gördüm. :))

Eveeeeet bize de erkek geliyoooo :) Açtı hemen gösterdi pipisini o kadar belirgindi ki ben hemen gördüm. :))

tebrik ederim şekerim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bu sene erkek senesi diyorlar.geçen de hastanede 3 bayanla tanıştım üçünün de erkekti bi de ben etti 4 :-) Allahım sağlıklı,hayırlı bebekler versin bizlere inşallah:-)

hadi bakalım hayırlı olsun canımm hem gebeliğimiz aynı gidiyo gun olarak cinsiyetlerde aynı cıktı ben su an ne zaman hissedecegimizi merak ediyorum. var mı kıprasımlar?

tebrik ederim şekerim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bu sene erkek senesi diyorlar.geçen de hastanede 3 bayanla tanıştım üçünün de erkekti bi de ben etti 4 :-) Allahım sağlıklı,hayırlı bebekler versin bizlere inşallah:-)

canım sana da hayırlı olsun evet bu sene erkek senesi diye bende cok duydum. renkli ultrasona ne zmaan giricez acaba?

benim de kızım oluyor....:) çok heves etmiştim kızlara ve simdi Allah nasip edicek insallah.herseyimiz normalmiş gördük uzun uzun 4 boyutluda bir de cdsini aldık çok tatlı birsey yaaa..Allahım hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin:8:

benim de kızım oluyor....:) çok heves etmiştim kızlara ve simdi Allah nasip edicek insallah.herseyimiz normalmiş gördük uzun uzun 4 boyutluda bir de cdsini aldık çok tatlı birsey yaaa..Allahım hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin:8:

amiiinnn.. hayırlı olsun tebrik ediyorum. hareketlerini hissetmeye basladın mı?

gecmişi okuduk geldikk tezoşlarıı :=)
bugun 5D sinemaya gttk her ne kadar hamilelere yasakta olsa cok eglendiikk mikemmelldi

:52::52::52:
bende istiomm 5D:63:napiim herbişeye aşeriyorum:27:
gezz tatlım gezzz benim gibi bayram temislii yapanların idolü olll:36::36::36:

:64::64::64::64::64::64:

eferin ona...yiğidin malı meydandadır diimi amaaa:27::27:
gözün aydın canımmm:29:

gecen gun bi kaç pıt hissettim ertesi gunde aynı oldu ama sag gögsumde aynı pıtı hissedince bebek olmadıgına karar verdim :D psikolojik heralde su aralar hissetme konusuna yogunlastım ondandır.

:64::64::64::64:

wayyyy bee o kadar erkek haberinden sonra bi kız haberi almak iyi geldi doğrusu:46::46::46:
gözün aydınnn tatlım:29:

:52::52::52:
bende istiomm 5D:63:napiim herbişeye aşeriyorum:27:
gezz tatlım gezzz benim gibi bayram temislii yapanların idolü olll:36::36::36:

walla tatlım yap yap nereye kadar bende dun basladım bugun kapıları silicektim kız kardesiminde iizin gunuydu cıktım dısarı kapılar silinmeyiversin sonra silerim :) hamilellerin girmesi yasak caktırmadan girmek lazım sarsıntıdan dolayıymıs. druma sordum hiçbişey olmaz git dedi eşimden de zar zor izin aldım bişey olur die korkuyodu ilk defa girdim merak ediyodum hakkaten harika bişi. tavsiye ederim kesin git yani. e yalan söyliyim korkmadımda degil biraz kastım kendimi cok sarsıntı yoktu ama koltuga yinede totomu koyamadım hafif yukarda tuttum öyle işte..

gecen gun bi kaç pıt hissettim ertesi gunde aynı oldu ama sag gögsumde aynı pıtı hissedince bebek olmadıgına karar verdim :D psikolojik heralde su aralar hissetme konusuna yogunlastım ondandır.

bende çıtt pıtt fln yoqta...esnerken yada içime fazla nefes çektiğimde (ooff çeker gibi) sanki karnıma bi darbe yimişim hissi oluyor..canımı bir an için çook yakıyor ve ayy dedirtiyor..o nedir anlamadım yaff :26:

bende çıtt pıtt fln yoqta...esnerken yada içime fazla nefes çektiğimde (ooff çeker gibi) sanki karnıma bi darbe yimişim hissi oluyor..canımı bir an için çook yakıyor ve ayy dedirtiyor..o nedir anlamadım yaff :26:

nefes cekince karnın şişiyo ya canım belki ondandır. benimde kalbimin oldugu yere spazm oluyo sanki nefes alamıyorum bende tersine derin bi nefess cekince geciyo ama cekebilirsem tabii hamileyken sık olmaya basladı.

Back
X