2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kuzummm bende şaka yapıyorum anasını satayım yaa akşam gene çıkacaz oğluşumla dışarı:52::52:
canım çok dikkat et kendine yarın görüşürz gene komacan bizde öpüyoruz mavilef teyzesi seni:16::16:

kuzum ya kurandan da olsa olur ama güzel anlamlı bi isim olursa kurandan diyede bi şart yok berkay isminide çok sevdik babasıyla ama tam araştırmadık başka..kayra diyorum onu sevmediler :1: yağmura uyan bi isim olsun barim:52::52: karı koca uyuşsunlar:52:
o zmn toprak olsun:) doğadan isimler:)
aras, efe aras mesela; bulut var, rüzgar var..
veya güçlü ayakları yere basan bişi istersen ateş, demir, pars:)
geldim pasta çörekleri götürdüm arakadaşta valla oh mıdem bayram ettı:)))
kocamın yemeği hazır , bide tatlı yapıyım işten ev egıdenlere bol dınlenmeler ıyı akşamlar dılıyorum
ve bırde yazılanlar neden hep yanlı ş anlaşılıyo onada ayrıca gıcı oluyorum:37:

bende şimdi yidim, bitirdim işlerimi, kaçak atıştırma yapıorum

Son düzenleme:
$uyku tulumu.webp
daha yrm saat önce kocama söz verdiydim, söz kullanmıcam bu ay kartımı dahada die..
ama ama çok datlı şeyler vaaaaaaa:50::50::50: bu uyku tulumuna yağmırı tıkıp yimek istiom böcek gibim..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 283299
daha yrm saat önce kocama söz verdiydim, söz kullanmıcam bu ay kartımı dahada die..
ama ama çok datlı şeyler vaaaaaaa:50::50::50:

nevresim takımımı bu çok cici ya bugun 3 aylık bebek gördum annesını nasıl emıyodu ellerıde göğsünde ağladım ya nekadar duygusallaşmışım ben mıllet bana guldu:37:

ivettt rüzgar çok süper bi isimm düşünsene yağmur rüzgar ne gözel oldu yewrularım yaaa :52::52:
ayaz ismide çok güzel bak neyse senin dediğin isimleride akşam babasına bi danışayım bakalım..sen en güzel kız ismini buldun sıra bizde bebem :21:

nevresim takımımı bu çok cici ya bugun 3 aylık bebek gördum annesını nasıl emıyodu ellerıde göğsünde ağladım ya nekadar duygusallaşmışım ben mıllet bana guldu:37:
UYKU TULUMUYMUŞ CNM...BEN NORMALDE BALIK BURCUYUM, ACAYİP SULUGÖZÜMDÜR AMA NE HİKMETSE HAMİLE OLDUĞUMDAN BUYANA DAHA HİÇ DUYGULANIP AĞLAMADIM..Bİ KIZ OLDUĞUNU ÖĞRENDİĞİMDE DUYGULANDIM..ONUN DIŞINDA 0:))
ivettt rüzgar çok süper bi isimm düşünsene yağmur rüzgar ne gözel oldu yewrularım yaaa :52::52:
ayaz ismide çok güzel bak neyse senin dediğin isimleride akşam babasına bi danışayım bakalım..sen en güzel kız ismini buldun sıra bizde bebem :21:

evet cnm rüzgar güzel isim bencede, güçlü bi isimde, beyinle bi beyin fırtınası yapın bu gece bence rüzgar ismi üstüne:))
hem evet yağmırımla çok da uyumlu oldular..
ben bişi yapmaım cnm, babamız buldu beğendi karnımdayken bebik okudu bile kulağına "senin adın yağmuy" die..:emir_bebek::emir_bebek:

Eki Görüntüle 283299
ama ama çok datlı şeyler vaaaaaaa:50::50::50: bu uyku tulumuna yağmırı tıkıp yimek istiom böcek gibim..

oyyyy yaa şunun tatlılığınaa insanın baktıkça alası geliyo zaten o verilen sözlerr heççççççç verilmmeiş gibi boşversenne sen alışverişe devam:46::46:
bayıldım bu arada bunun mavisi varmıymış:52:

petuş yaa neden senin ismin yanında + işareti var anam :52::52::52:
msj rekorumu kırdın acep ondan sana +'mı vermişler :52:

oyyyy yaa şunun tatlılığınaa insanın baktıkça alası geliyo zaten o verilen sözlerr heççççççç verilmmeiş gibi boşversenne sen alışverişe devam:46::46:
bayıldım bu arada bunun mavisi varmıymış:52:

yok cnm..day buy day die alışveriş sitesi var..onun çocuk bölümünde...pahalıca azcık 60 tl
bebik çantaları vs. de var

petuş yaa neden senin ismin yanında + işareti var anam :52::52::52:
msj rekorumu kırdın acep ondan sana +'mı vermişler :52:

walla bilmom yani kk editörlerinden beklom bi ödül:46::46:
cnm ben seni arkadaşım olarak ekledim ondan...aşağıda topiciği okuyanların arasında özelden arkadaşın kimlerse onların yanında + olyo

yok cnm..day buy day die alışveriş sitesi var..onun çocuk bölümünde...pahalıca azcık 60 tl
bebik çantaları vs. de var

:52:babam coşmuş durumda adam alışveriş yapmak içiin çıldırıyo annemle birlikte intten bakınıp duruyolar ondan sordumm varmı mavisi dite hemen aldırcaktım :52: bende bi göz gezdireyim bari o siteye

evet yaa benimde dikkatimi çekti... :53::53::53:
:15::15::15::15::15::15:

:52::52:

ooo yeahhh...çünkü senide arkadaşım yaptım özelden:))
diğer topici kapattılar ya hani bizide kapatırlar falan, aklımda olan nick leri ekledim arkadaş listeme, her cnm istediğinde size ulaşabilim istiom:46::46:

hımmmmmm şimdi andırsitenddddd :52::52: ama direk aklıma o geldi hani sen yazdığın msj sayısını sölemiştinya onla alakalı bi durummu acep dedim :52::52: iyi olmuş bebeişim bende eklicem hep unutuyodum

:52:babam coşmuş durumda adam alışveriş yapmak içiin çıldırıyo annemle birlikte intten bakınıp duruyolar ondan sordumm varmı mavisi dite hemen aldırcaktım :52: bende bi göz gezdireyim bari o siteye

:52::52:

hımmmmmm şimdi andırsitenddddd :52::52: ama direk aklıma o geldi hani sen yazdığın msj sayısını sölemiştinya onla alakalı bi durummu acep dedim :52::52: iyi olmuş bebeişim bende eklicem hep unutuyodum

cnm kırmızı erkeğede çok güzel olur..tereddüt etme..alışmasın mavi mavi sonra der bak ben pembe giymem mor giymem die..
benim beyim pembede giyer morda, sarıda..yağmur babadan alışınca bak rüzgarı renksiz bulur, beğenmez alim allah:1::1::1:

cnm kırmızı erkeğede çok güzel olur..tereddüt etme..alışmasın mavi mavi sonra der bak ben pembe giymem mor giymem die..
benim beyim pembede giyer morda, sarıda..yağmur babadan alışınca bak rüzgarı renksiz bulur, beğenmez alim allah:1::1::1:

evet aslında ben direk kırmızıyı neden kız rengine bağladım birden anlamadım dediğin gibi oğluşumada çok güzel olur kırmızı zaten ananemiz hastane çıkışı almış kırmızı beyazlı ayıcıklı :1::1:
benimm herifte giyer pembe mor tişörtler..o yüzden sıkıntı yok oğluşumda giyecek sarı kafam benim gelinimin içi rahat etsin çok moderin bi kocişi olcek :46::46:

merhabalar kızlar...yeni cinsiyet haberleri var mı??

canım benim oğluşum olcekmiş :46::46:

kızlar yarın sabah 9 da doktora gidiyorum çok heyecanlıyım 3 haftadır görmedim yavrumu...hem de cinsiyet kesinleşecek doktor büyük ihtimalle erkek demişti ama bakalım yarın neler olacak...

Eki Görüntüle 283299

ama çokkk güzelmişş buuu... bende tutuyorum şimdilik kendimi bi öğreneyim cinsiyetimizi sonum nolur düşünemiyorum :)) çok bile bekledim ama ancak tamamlanır eksikler di mi kızlar yaaa

Back
X