- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
ve dün yine bezini çıkardım,klozete oturdu çişim var diye,bi süre sonra sıkıldım inicem dedi,peki dedim indi ve yere işediaslında yeni uyanmıştı,emindim çişini yapacağından ama fazla oturmak istemeyince ben de zorlamadım,neyse üstünü değiştirdim,alıştırma külodunu giydirdim,içeri gitti,ben tam banyoyu siliyorum anne ıslanmış dedi,gene geldi,tam bitmemiş çişi demek ki,ilk 5 dk içinde 2 kere komple üst değiştirdik,sonra aradan 1 saat geçti,hadi tuvalete gidelim,çiş yapalım dedim,istemedi,ben de zorlamadım ama akşam saati bezini yine bağladım çünkü alıştırma külotları pek de bi konfor sağlamıyoryine her yer ıslanıyor yani,şu primanın bezini alayım bakalm,yani canı isterse oturuyor istemezse de oturmuyor,tuvalet eğitiminde yol alan arkadaşlar tuvalete gitmek istemediğinde ne yapıyorsunuz?Ben çünkü çişinin geldiğini karşıdan bakınca anlayamıyorum,o nedenle en azından 1-1.5 saatte bir tuvalete götüreyim dedim ama dün istemeyince ben de bıraktım,neye nasıl başlasam hala bilmiyorum
Canim ben ilk hafta hic tuvalete yaptiramadim hep altina yapti hatta pes edecektim geri bagliyacaktim.6.gun 4kere tuvalete yaptirdim haftasonuydu.yine kacirmalar oldu tabi. Kacirmalar giderek azaldi bugunlerde bir veya iki kez cok şükür. Ama bizim sikintimiz kaka.malesef kakayi altina yapiyor gitmiyor inatla.oda kabizligina bagladim.gecen o kadar çok agladiki yaparken yeterki altina yapsin dedim ve baktimki kenarlarinda kan var.tahris olmuş popunun içi. Ins zamanla onada alisir.
Migi dun sana baya yazdim ama gitmedi anlamadim.acinca ikisini bir ac.gecede baglama.arkadasim ilk cocugunda gece bağlamış ve dediki sonra bide gece icin alistirmaya calistim iki iş oldu dedi.ikinci cocugunda ikisini bir acmis ve 15gunde halletmis.bende gece bağlamiyorum..namaza kalkınca onuda cise kaldiriyorum.sonra sabaha karşı kaciriyor ama altina minder yaptırdım alez aldim oyle idare ediyoruz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.