• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Selam kizlar herkese teşekkür ediyorum bugun daha iyi..bir haftadir ilk kez bugun kakasi normaldi..ama resmen eridi cocugum :( reflor verdim fayda etmedi..cig Patatesi denedim ahsen soylediginden bu yana iyi geldi sanirim..cok teşekkür ediyorum Ahsenim..kizlar sali gunu elanin kalp konrolu var dua edin kapanmış olsun delik..birde bunu atlatsak uzun sure evimden cikmayacam.zaten tarlam basliyor haftaya dönünce. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biraz daha iyi olmasına sevindim canım
salı günü konturolünüz vardı canım umarım iyi haberler almışsınızdır merak ettim
İyi geceler kızlar bugün bir felaket atlattık hala şokundayım parktan gelmiştik sonra akşam yemeği yedik çınar aylar sonra iştahlı bir şekilde yedi diye sevinirken doktorun uyku için verdiği şurubu içirdim daha önce çok defa şurup içen oğlum kaşığı ağzına koyduktan sonra yutmadı ağzını açtı ben tükürecek diye beklerken ağzında beklettiğş şurubu başını kaldırarak yutmaya çalıştı boğazına mı genzine mi kaçtı bilmiyorum nefes alamadı tıkandı kucağıma aldım sırtını sıvazladım bir yandan öksürüyor bir yandan kusuyor 45 dk mücadele verdik korkudan öldüm artık şurup vermeye korkarım çocuk şurup içerken boğulacaktı Allahım şu çocukları sağ salim büyütürüz inşallah

çok geçmişolsun canım insanın eli ayagına dolaşıyor böyle durumlarda gene verilmiş sadakanız varmış

Ahsen canim saolasin merak etmisin..sali kontrolu olduk.degisen bisey yok yine ayni kapanmamis..seneye tekrar gun verdiler. .her uc kisiden birinde vardir diyo, bir sıkıntı olmaz dedi boyle kalsada..ins dedigi gibi olur..

Ceren vahsilik katsayisini gittikce artiriyo. Bugun bi arkadasima davetliydim yaslari 3ila 5aradinda degisen 3 kiz daha vardi ceren hepsinin hasatini cikardi cocuklar aglamaktan helak oldu. Eger istedigi bi oyuncagi vermezlerse yada elinden almaya kalkarlarsa Kafasini tuttugu gibi cocugun saclarini elini doluyo hemen gitsen bile kurtarmak zaman aliyo cunku birakmiyo cocuk bas bas bagiriyo sonrada tam bi psikopat gibi sakin sakin elindeki saclari temizliyo!. asla paylasim yok Yavrucuklarda sakin cocuklar ve ceren kucuk oldugu icin zarar vermek istemiyolar ama ceren karsilik gormeyince daha cok taciz ediyo herkes yalniz buyudugu icin boyle oldugunu dusunuyo napabilirim bilmiyorum tum bunlari banada yapiyo butun gun. isirmayi birakmisti ama simdi gene isirir oldu eger ilgilenmezsem yada istedgi biseyi yapmazsam vay halime ve gercekten ciddi can yakiyo bagiriyorum artik sinir olmaya basladim kan beynime sicriyo soyle elimin tersiyle bi tane cakasim geliyo o can acisiyla cunku bilerek yapiyo! Bu donemsel bisey diyolar cicuklarda ama ne zaman gecicek bu sendrom bilmiyorum. Seneye kisin kesinlikle krese vericem Belki biraz duzelir

Ahsen canim saolasin merak etmisin..sali kontrolu olduk.degisen bisey yok yine ayni kapanmamis..seneye tekrar gun verdiler. .her uc kisiden birinde vardir diyo, bir sıkıntı olmaz dedi boyle kalsada..ins dedigi gibi olur..

inş canım hiç bir sorun olmaz :34:

Kizlar ceren durmadan corabini cikariyo. Altinda kulotlu corabi varken iyiydi ama havalar isindi artik terliyo bende giydirmiyorum. Hep ayaklari ciplak bazen hizini alamayip esofmaninida cikariyo hatta. Kiziyorum anlatiyorum olmuyo zaten oksuruyo burnu da akiyo napsam bilemiyorum. Boyle bi durum yasayan var mi

Canım bizimki henüz çıkarmayı akıl edemiyor ama altını degiştirince kaçıyor, bacakları açık koşuyor, çok hoşuna gidiyor...

Baş aşağı tutmak aklıma geldi ama annem beynine birşey olur filan dedi ve sürekli kusmaya başlayınca baş aşağı tutamadım. Bu arada kızın nasıl oldu davranışlarında değişiklik var mı bir ara dikkat eksikliği hareketlilik hakkında konuşmuştuk

pedagog eşliğinde bayağı gelişme kaydettik. bi de dillenmeye başlayınca daha bir duruldu sanki. şimdi yeni taşındık çevrede yuva bakacağım. yakın bir zamanda da oyun grubuna başlatmayı düşünüyorum bakalım

Çınar ne alemde? var mı değişiklikler?

Son düzenleme:
kızlar trt deki süper dadı programının formatı avrupada ve birleşmiş milletlerde kınanmış,düşünme paspası sandalyesi falan itibar etmeyin,burada konuşulmuştu bir ara,öğrendiğim bu bilgiyi yazayım dedim,bir de burda kim demişti hatırlamıyorum,telefondan adem güneş i dinleyemiyorum diye,akıllı telefonlardan internet varsa program dinlenebiliyor aklınızda olsun

Melısela rabbım yardımcın olsun tatlım her ay kontrollerı ıyı bılırım rabbım tum sıfa bekleyenlere sıfa versın.cunku bızde anne karnındayken 20 haftalıkken bobrek problemı oldugunu ankladık.her ay takıpteydık taaa kı ıyı bır deger alınca su an 6 ayda bır gdyrz.omur boyu takıp edılecek dendı.

Jklm canim sizede gecmis olsun valla zor hele kucukken hep hastanedeydik iki gune bir..artik bizimde senede bir cok sukur..gecer inş. .rabbim baska dert vermesin hep hastanede olanlar napsin..rabbim sifa versin hepsine..
Migi canim hangi programla dinliyorsun? Radyonun programını mi kuruyorsun? Yoksa direkt netten acipmi dinliyorsun..

Ceren vahsilik katsayisini gittikce artiriyo. Bugun bi arkadasima davetliydim yaslari 3ila 5aradinda degisen 3 kiz daha vardi ceren hepsinin hasatini cikardi cocuklar aglamaktan helak oldu. Eger istedigi bi oyuncagi vermezlerse yada elinden almaya kalkarlarsa Kafasini tuttugu gibi cocugun saclarini elini doluyo hemen gitsen bile kurtarmak zaman aliyo cunku birakmiyo cocuk bas bas bagiriyo sonrada tam bi psikopat gibi sakin sakin elindeki saclari temizliyo!. asla paylasim yok Yavrucuklarda sakin cocuklar ve ceren kucuk oldugu icin zarar vermek istemiyolar ama ceren karsilik gormeyince daha cok taciz ediyo herkes yalniz buyudugu icin boyle oldugunu dusunuyo napabilirim bilmiyorum tum bunlari banada yapiyo butun gun. isirmayi birakmisti ama simdi gene isirir oldu eger ilgilenmezsem yada istedgi biseyi yapmazsam vay halime ve gercekten ciddi can yakiyo bagiriyorum artik sinir olmaya basladim kan beynime sicriyo soyle elimin tersiyle bi tane cakasim geliyo o can acisiyla cunku bilerek yapiyo! Bu donemsel bisey diyolar cicuklarda ama ne zaman gecicek bu sendrom bilmiyorum. Seneye kisin kesinlikle krese vericem Belki biraz duzelir

cnm bu ısırma vurma saç çekme olayını çözümlemek lazım elifte yapıyor ve genelde tüm gün benle olduğndan bana yapıyor ama dediğin gibi zor duruyorum bağırıyorum dediğin gibi nasıl aşıcaz bilmem ısırmaya çalışıyor ısırtmıyorsam dahada sinir oluyor Allah yardımcımız olsun ben diyorum 2 yaş sendromuna girmiş bulunmaktayızzzz

Jklm canim sizede gecmis olsun valla zor hele kucukken hep hastanedeydik iki gune bir..artik bizimde senede bir cok sukur..gecer inş. .rabbim baska dert vermesin hep hastanede olanlar napsin..rabbim sifa versin hepsine..
Migi canim hangi programla dinliyorsun? Radyonun programını mi kuruyorsun? Yoksa direkt netten acipmi dinliyorsun..

www.ademgunes.com a giriyorum,oradan bazen rastgele bir bölüm seçiyorum bazen de anahtar kelime giriyorum "tuvalet eğitimi" ,odasını ayırma" gibi,direk açılıyor,özel bir program indirmedim

www.ademgunes.com a giriyorum,oradan bazen rastgele bir bölüm seçiyorum bazen de anahtar kelime giriyoru. "tuvalet eğitimi" ,odasını ayırma" gibi,direk açılıyor,özel bir program indirmedim

Ben giremiyorum demiştim canım. Akıllı telefon ama sanırım gsm şirketinin internet hızından kaynaklı cok ağır açıyor sayfayı ve takılıp kalıyor. Wifi ile baglanınca eminim acar. Tuvalet eğitimine ara verdim kızımın tam olarak hazır olmadığını anlamış oldum. Cisini tutamıyor geldiğini söylüyor wc ye yetisemeden bippi :-) diyor yapıyor ve uzulmeye başlayınca biraz daha erteledim ama masallarla oyun arasında telkinlerde bulunuyorum.Zamanı gelince kendisi yapacak buna eminım varsın birkaç ay daha bez bağlansın.

bu aralar oğlum kardan adama takmıştı,sanırım bir kere caillou da tesadüfen gördü sonra da bir kaç yerde resmini gördü,ben de ona evadan kardan adam etkinliği hazırladım,gözünü ,burnunu,ellerini ,şapkasını ve süpürgesini biz koyduk :)) önce netten kardan adam boyama etkinliklerinden bir tane kardan adam çıktısı aldım ve şablon olarak kullanıp beyaz evadan kestim, turuncu evadan küçük havuç şekli kestim (burnumuz havuçtan tabi ki ) :)) ,siyah evadan eller ve gözler,kahverengi ve sarı evadan süpürgemiz ve mavi evadan da şapkamız

Eki Görüntüle 1128142 Eki Görüntüle 1128143 Eki Görüntüle 1128144

bu aralar oğlum kardan adama takmıştı,sanırım bir kere caillou da tesadüfen gördü sonra da bir kaç yerde resmini gördü,ben de ona evadan kardan adam etkinliği hazırladım,gözünü ,burnunu,elerini ,şapkasını ve süpürgesini biz koyduk :)) önce netten kardan adam boyama etkinliklerinden bir tane kardan adam çıktısı aldım ve şablon olarak kullanıp beyaz evadan kestim, turuncu evadan küçük havuç şekli kestim (burnumuz havuçtan tabi ki ) :)) ,siyah evadan eller ve gözler,kahverengi ve sarı evadan süpürgemiz ve mavi evadan da şapkamız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT

arada girip bakıyorum kızlar delik deyince dikkatimi çekti
miraydada var kalbinde delik çocuklarda genelde olurmuş 6 ayda bir eko çekilmesi gerekmiş bizde bikaç ay önce öğrendik
mirayın geçmeyen hırıltısı vardı drumuz kalpte mi bişi var acaba dedi
eko istedi o zaman belli oldu
ama hiç bir sorun teşkil etmezmiş
eşimin amcası kalp doktoru canım hemen onu aradık
çocuklarda genelde olur 3 yaşına kadar kapanır ama kapanmasa bile hiçbir tehlikesi yok dedi
için rahatlasın diye yazmak istedim
bende ilk duyunca çok üzüldüm ama amcası yalan söylemez
bnm çalışmalar tam gaz devam dualarınızı esirgemeyin
kocaman öpücükler hepinize:54::54::54::54::54:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT

arada girip bakıyorum kızlar delik deyince dikkatimi çekti
miraydada var kalbinde delik çocuklarda genelde olurmuş 6 ayda bir eko çekilmesi gerekmiş bizde bikaç ay önce öğrendik
mirayın geçmeyen hırıltısı vardı drumuz kalpte mi bişi var acaba dedi
eko istedi o zaman belli oldu
ama hiç bir sorun teşkil etmezmiş
eşimin amcası kalp doktoru canım hemen onu aradık
çocuklarda genelde olur 3 yaşına kadar kapanır ama kapanmasa bile hiçbir tehlikesi yok dedi
için rahatlasın diye yazmak istedim
bende ilk duyunca çok üzüldüm ama amcası yalan söylemez
bnm çalışmalar tam gaz devam dualarınızı esirgemeyin
kocaman öpücükler hepinize:54::54::54::54::54:

Canim cevabin icin tesekkur ederim. .doktor da bir sıkıntı yaratmaz dedi.ins kapanır. .sana basarilar diliyorum az kaldi sinava..inşallah kalbindekini rabbim sana nasip eder.miray nasil? Biz yine usuttuk hasta olduk yollarda.evime geldim artik biraz bir yerlere gitmeyi düşünmüyorum. .Bugün elanin bezini çıkarıyoruz bakalim alisacakmi? Zamanla detaylari yazarim size..

gunaydın guzel anneler,kımse gırıp cıkmıyor sanırım..cok sukur problemler de azalıyor...cocuklarımız buyuyorr...herkese kolaylıklar ve bol bol sabırlar dılıyorum bu bucurlerle:)):55:

kızlar giriyorum bakıyorum aynı sayfa giriyorum bakıyorum yine aynı sayfa napıyosunuz nasılsınız çocuklar nasıllar iyilermi ne var ne yok
her seneki gibi mayıs haziran girdimi burası sessizliğini koruyor :)
ahsenimmm çoktandır göremiyorum seni
öğretmenlerim az kaldı okulda bitiyor :)
demoşş duru nasıl hamilelik nasıl gidiyor

biz hep balkon ve dışarı çıkmak istiyoruz işte klasik mevzular eminim sizinkilerde öyledir çokmu dışarı alıştırdık ne :33:

yazımı gören herkes vakti olmasada tek bi kelime yazıp çıksın :33:
bakalım kimler girip bakıp kaçıyo benim gibi :)

Back
X