2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Selam kizlar..bizde halen ishal devam ediyor.cocugum bitti resmen..ne yapabilirim ishal icin sizce? Moralim cok cok bozuk..bunun yaninda bide soma için cok üzüldüm (( rabbim geride kalanlara sabir versin cok cok zorr..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canım çok geçmiş olsun ilaç kulanıyormusun çok uzun sürdü bol sıvı verin
bizim şevvalde çiğ patatesi rendeleyip suyunu sıkar içirirdim çok işe yarıyor herangi bir zararıda yok bir dene istersen

Dur canim bir deneyeyim akşam. .valla bıktım alt degistirmekten ve pisik oldu yavrum yuruyemiyor acisindan..degistiriyom iki dk geciyor bidaha yapiyor..bez dayanmadi bu hafta 60 tane gitti dusun o kadarda sik değiştirme me ragmen yinede pisik oldu..yarinda ankaraya ucuyoruz biraz kesilse bari.ucakta ne yaparim habire yaparsa aglarsa, babasida olmayacak tek başıma aksam bide senin dedigini yapayım belki fayda eder..

Geçmiş olsun canum geçen ay çınar da
Olmuştu patates ve pirinçli yoğun çorba yedirdim yoğurt kefir işe yarıyor bir de prebiyotik damla vermiştim ama pişik çok uzun sürdü hala izi var

Teşekkür ederiz canım bu sefer annemlerde olduğum için dışarıda ablamların cafesinde kutladık çok yoruldum çınar peşinde koşmaktan

Canım benim kıyamamm çok üzüldüm çokkk duru dizanteri olduğunda neler çekiyorduk kusma , ishal mahfoluyorduk.

Allah yardımcınız olsun acil şifalar versin kuzuma....

Meliselacim gecmis olsun ishal vok fena gecen sene cerende olmustu reflor vermisti dr. Ilacsiz gecirebilsen guzelde vermek zorunda kalirsan diye yazdim, cerene iyi gelmisti.

Selam kizlar herkese teşekkür ediyorum bugun daha iyi..bir haftadir ilk kez bugun kakasi normaldi..ama resmen eridi cocugum reflor verdim fayda etmedi..cig Patatesi denedim ahsen soylediginden bu yana iyi geldi sanirim..cok teşekkür ediyorum Ahsenim..kizlar sali gunu elanin kalp konrolu var dua edin kapanmış olsun delik..birde bunu atlatsak uzun sure evimden cikmayacam.zaten tarlam basliyor haftaya dönünce. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok gecmiş olsun canım, inşAllah kontrolde de bir şey çıkmaz...

İyi geceler kızlar bugün bir felaket atlattık hala şokundayım parktan gelmiştik sonra akşam yemeği yedik çınar aylar sonra iştahlı bir şekilde yedi diye sevinirken doktorun uyku için verdiği şurubu içirdim daha önce çok defa şurup içen oğlum kaşığı ağzına koyduktan sonra yutmadı ağzını açtı ben tükürecek diye beklerken ağzında beklettiğş şurubu başını kaldırarak yutmaya çalıştı boğazına mı genzine mi kaçtı bilmiyorum nefes alamadı tıkandı kucağıma aldım sırtını sıvazladım bir yandan öksürüyor bir yandan kusuyor 45 dk mücadele verdik korkudan öldüm artık şurup vermeye korkarım çocuk şurup içerken boğulacaktı Allahım şu çocukları sağ salim büyütürüz inşallah

çok geçmiş olsun canım

Gecmis olsun cnm insanin aklina gelmeyen basina geliyo cocuk buyuturken. Allah korusun yavrularimizi

Kizlar ceren durmadan corabini cikariyo. Altinda kulotlu corabi varken iyiydi ama havalar isindi artik terliyo bende giydirmiyorum. Hep ayaklari ciplak bazen hizini alamayip esofmaninida cikariyo hatta. Kiziyorum anlatiyorum olmuyo zaten oksuruyo burnu da akiyo napsam bilemiyorum. Boyle bi durum yasayan var mi

Çınar evdeyken arada bir çorabını çıkarıyordu inatlaşırdı ama adanada ayağında hiç bırakmıyor hatta dışarı çıkarken ayakkabı bile istemiyor sanırum artık giydiremeyecem biz de dahs çok mide üşütmesi oluyor kusuyor. Bu çocuklarla inatlaşılmıyor ki canım onlar kazanıyor bizimki henüz pantolon çıkarmıyor inşallah onu keşfetmez

selam,

ben ilkyardım dersi aldım. karşınızdaki insanın boğazına bişey kaçarsa ve öksürüyorsa korkmayın. müdahale edin tabi. çocuklar için en iyi müdahale yöndeti kucapınızda başı aşağıda olacak şekilde sırtına vurmaktır. hele kusarsa o zaman daha da kolay. o yüzden büyük parçalar kaçarsa muhakkak elinizi boğazına daldıırn. ben kaç defa ekmek parçası çıkardım boğazından. zaten çıkartamazsanız bile muhakak kusup rahatlayacaktır.

valla sağ salim büyütsek diyecem ama büyüdükçe daha da çok tehlike var üstelik müdahale edemeyeceğimiz ve yanında olamayacağımız

bizimki de öyle. hatta pantalon ve bezini de çıkartyor bi de yere işiyor :)

Baş aşağı tutmak aklıma geldi ama annem beynine birşey olur filan dedi ve sürekli kusmaya başlayınca baş aşağı tutamadım. Bu arada kızın nasıl oldu davranışlarında değişiklik var mı bir ara dikkat eksikliği hareketlilik hakkında konuşmuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…