2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

çok güldüm canım yaa ilk baslarda hırpalama eğilimi oldu oğlumda da ama beraber oynayınca alıştı,bence pes etme,ilk zamanlar oglum mesela cok da oynamiyordu,kitaplık yapmıstım hatırlarsan,ilk zamanlar yanina ugramiyordu,boşa yaptım diye düşünüyordum,son zamanlarda beni odasına götürüp kitap seçmeye başladı.demem o ki ona zaman tanı,hemen oynamasını ya da etkinliğe katılmasını bekleme

Arkadaşlar öncelikle güzel dilekleriniz için hepinizee çok teşekkür ederim...

Dün dr a gittik EEG tekrar çekildi allaha binlerceeee şükürr temiz çıktı biz eeg ye girmeden önce bir çocuk geldi epilepsi teşisi konnulmuş çocuk bayılıyormuş sürekli ve yürümesi konuşması normalken gerileme olmuş bizim sonuç belli olana kadar öldüm öldüm dirildim kızlar midem bulandı başım döndü çok kötü oldum allahım hasta olan herkese büyük küçük şifa versin. Duru nun problemi beyinde bazı yerler tam olarak gelişmemiş , nedenini sordum muhtemelen hamileyken kansızlık yaşamışsındır ve bu bebeğin beyin gelişimini etkilemiştir dedi allahım anne olmak ne zor iş rahmine düştüğü andan itibaren herşeyinden sorumlusun. Kurban olduğum allahım hiçkimseye sağlık problemi vermesin. 3 ilaç verdi 3 ay kullanacağız büyüdükçe düzelir dedi. Birde kansızlık problemimiz çıktı cadı bişey yemiyorki bebekken ne güzel herşeyi yiyordu şu anda ben çok zorlanıyorum zar zor iki lokma yiyor..

Veee teyzelerii DURUU 2 yaşında ilk doğum günü bizimkimi :119: :119: :119:

Allahım çocuklarımıza hayırlı , sağlıklı, mutlu ömürler nasip etsin...

Gözün aydın canım sanırim ilk doğum günü bizimki 17 mart,biraz aceleci davranmiş oğlum,nisan ayını beklemeden doğmuştu.gecen hafta hastaydı bu hafta kutlayacağiız doğum gününü

Haklisin tam olarak uyduruk buldu benim oyuncagi sanirim biraz daha saglam biseyler yapmak lazim ya da, Cerende suyla oynamaya bayiliyor ve bu aralar bi de yataklarin icine girip saklambac oynamaya bayiliyo beni de cagiriyo birlikte yorganin altina saklaniyoruz babamixda evdeyse bizi bul diye bagiriyoruz oda ariyo bizi buluyo :) bu aralar favori oyunumuz bu onun haricinde yakalamaca oynamaya bayiliyo hos bunlar her cocugun sevdigi oyunlar galiba. Cnm bu arada cinarin biraz sakinlesmesine sevindim, gece uykulari falan nasil oldu? Gittikce daha iyi olucak ins.

Cok sevindim cnm temiz ciktigina bosuna stres yaptin o kdr ama tabi bazi seyler insanin elinde degil gercekten hele soz konusunu evladinin sagligi olunca... o kansizlik durumuda zamanla duzelir ins. En buyuk sorun kansizlik olsun. Bu arada dgm gununuz kutlu olsun cnm uzun mutlu omurler olsun ins. Duru'ya....bizim dgm gunumuzde bu pazar :)

Ya sorma bende kizdim ama kizdigim kadarda guldum. Gelip bi de dodo yook demesi cok hostu :) Evet yilmamak lazim dedigin gibi oynamak da ogrenilen bisey sonucta. Bi de biraz daha fazla birlikte zaman gecirmek lazimdi sanirim ben bi gosterdim ocakta yemegim vardi ona bakmaya gittim o ara zaten dodoya olan olmustu.. neyse bakicaz artik...

demoş
sonuçlarınızın temiz çıkmasına çok sevindim canım allah birdaha böyle üzüntü yaşatmasın hiç birimize
bu arada demoş &mig kuzuların dogum günleri kutlu olsun 20 li yaşlarını rabbim görmeyi nasip etsin

kızlar bizim dogum günümüze daha çok var ama ben bugün kıyafet bakayım dedim ahsene ama malesef aylıklar hiç güzel degildi 2 3 yaş olamlarda çok çok büyük geldi resmen içinde kayboldu 23 nisan için özel kıyafetler gelmişti lcw ya bir kaç tanesini çok begendik ama üzerine olmayınca alamadık haftaya birdaha bakıcam gecen sene küçük bir kutlama yapmıştık ev taşıma telaşından bu sene kalabalık birkutlama düşünüyoruz bakalım kısmet olursa
kutlama yapacak olan anneler menü paylaşırsanız çok sevinirim

Geçmiş olsun canım, merak ettim eeg uyanık mı çekiliyor uykudaysa duru kendiliğinden mi uyudu yoksa ilaç mı veriyorlar çünkü ben de çınarı doktora götürecem bu uykusuzluk problemi ve konuşamıyor diye büyük ihtimal eeg ister. Çınar da zorla yemek yiyor dışarıda ve başka evlerde bir iki lokma evde ise tv açıyorum oyunlar filan zar zor yediriyorum. Doğum gününüz de kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim duruya.
Senin oğluşun kaç aylık oldu, kendine dikkat et bol bol meyve sebze balık süt tüketmeye çalış ki bebiş iyi beslensin gelişsin vallahi çok zor anne olmak insan çocuğundaki her sorunun nedenini kendinde arıyor ve suçluluk hissediyor

Çok şükür biraz daha sakin elimden geldiğince sinirlendiğini anladığımda onu ve kendimi sakin tutmaya çalışıyorum biraz hoşuna giden şeylerle uğraşıyor geçen ay hiçbirşeyle ilgilenmiyor bütün gün ağlıyordu beni sinir hastası yapmıştı uykumuzda değişiklik yok malesef artık son çare bir doktor buldum haftaya oraya gideceğiz ilaçsız tedavi de yapabiliyor en azından sorunun kaynağını öğrenebileceğiz inşallah, cumartesi de annem geliyor biraz rahatlarım

Evet canım, ademgunes.com sitesini acinca üstte, radyo kayitlarini dinleme secenekleri vat, istersen tarihe göre, istersen konuya göre secip dinleyebiliyorsun...

sağol canım ya gözümün önündekini görmüyorum çınar beni ne hale getirdi böyle uykusuzluk yorgunluk dikkati ne kadar etkiliyor

Gözün aydın canım sanırim ilk doğum günü bizimki 17 mart,biraz aceleci davranmiş oğlum,nisan ayını beklemeden doğmuştu.gecen hafta hastaydı bu hafta kutlayacağiız doğum gününü

canım sizinde doğum gününüz kutlu olsun mutlu sağlıklı nice yıllar dilerim bu arada geçmiş olsun çınarında burnu tıkanmıştı umarım hastalanmaz

Sağol canım.. EEG uyurken çekiliyor melesef ilkinde fazla uğraştırmadı ama bunda canımızı çıkardı sabah 7 de uyandı bütün gün uyutmadık 6 da dr a gittik ilaçta verdiler ama uyuması yedi buçuğu buldu ve başına koblo falan takıyorlar ya o sıradada uyanıp durdu ağladı gözünü korkutmak gibi olmasın ama bizi bayağı bir zorladı duru cadısı. Canım sizede geçmiş olsun allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda düzelir çınarımızda. Bu arada oğluşumda 6,5 aylık..

Aydınlık içinde ol canım..Sizede geçmiş olsun canım allah çocuklarımıza güzel yazılar yazsın inşallah...

İnsanın evladı canından öte oluyor. Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.. Allahım çocuklarımıza sağlıklı ömürler nasip etsin..

AAAAMİİNNN canım teşekkür ederim...

Canım valla bende duru ya zor buluyorum inanki 3 4 yaş giyiyor maşallah deyimde kızıma :)) sulak yerde yetişiyor..

Kızlar allaha şükür son aşımızıda olduk ağrı ateş yapmaz dedi hemşire.

Birde ÇOCUK FELCİ AŞISI yapılacakmış, haftaya başlıyormuş bilginiz olsun eve gelip yapacağız dediler ama umarım gelirler damlaymış iğne değil..

Canlarim ikinizinde evlatlarinin dogum gunleri kutlu olsun..damatlik ve gelinliginide gormek dileğiyle inşallah. .bizimde yaklaşıyor. Bu sene bende buyuk bir kutlama düşünüyorum ama daha işten oturupta nasil bisey yapacagima karar veremedim..

Cnm bu arada sizinde dogum gununuz kutlu olsun, Allah uzun omurler nasip etsin... bizimde yarin dogum gunumuz ama Pazar gunu esler evde diye ben pazartesine apt.dan iki arkadasimi cagirdim cocuklarida var... bi de ugurbocekli pasta siparis ettim yanina da bir iki bisey daha yapicam oyle en azindan bi mum uflesin birkac fotosu olsun istiyorum. Keske ablamlar annemler de yakin olslardi boyle pek tadi olmuyo ama oldugu kadar napalim...

fotoğraflar biraz bulanık,flaşsız çekim olduğundan,flaş yasak balıklar korkuyormuş...

canım eeg nin temiz çıkmasına sevindim :) kansızlıktan olabilirmiş dedinya acaba dedim bende hamileyken kansızdım elifin geç gelişiminin sebebi ondanmı acaba diye düşünmedim değil :44:
biz 6 ayda bir eeg çekildğimiz için zorluğunu inan ben bilirim eskiden kan vermekten korkardımartık eeg çektirmekten zor oluyor çünkü bizim ilaçsız çekiliyor duruyu neden ilaçlı çektiler ki ?

Doğum günleri Başladı hadi hayırlısı bakalım :)
Demos , Migi Sağlıklı , mutlu , hayırlı nice güzel yılları olsun inşallah. Doğum günleri kutlu olsunn :)

cnm lcw nin birde int. mağazasına baksana bulamazsan netten kıyafet satan kişiler var onlarlada görüşebilirsin şirin şeyler var :)

kızlar demiştim ya oğluma un verdim,merakını gidersin diye,onun fotosunu ekleyeyim dedim :))

Selam kizlar..kimse ugramamis fazla..bende yogunum ama çok sikintidayim kizlar eladan..gece uykusu tamamen gitti.sabaha kadar ayagimda uyumak istiyor.sallamayi birakip yatirmadan tekrar uyanıyor. .bu sabah uyandimki ela bacaklarimin arasinda :) yatakda yuksek bi kez düştü bisey olmadi ama korkuyoum yaa..nasil biraktirabilirim bu ayakta sallamayi..yanimdada yatmiyor illa ayakta uyuyacak ( öncekinden daha berbat bi haldeyiz suan..en azindan onceden uyutup yerine yatiriyordum kalktiginda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…