Eki Görüntüle 1044594
kızlar hatırlarsanız bu pengueni süt kutusundan yapınca eklemiştim,ağzı küçük olduğu için her şeyi yiyemiyodu :)) oğlum bu arada küçük büyük kavramını az da olsa öğrenmiş,ağzına girmeyen balıklara büyük diordu (balıkları yapınca da eklemiştim hatırlarsanız),yedirdiği balıklara küçük balık dediğim için biliyordu küçük kavramını biraz,ben de daha büyük kutudan bir kutu adam mı desem ne desem bilmiyorum,öyle bi şey yaptım,büyük küçük kavramı için kullanırım diye,ayrıca geometrik şekil vs öğretmek için de kullanılabilir,bu tarz bi şey zamanınız varsa yapın,penguenin gaga kısmı balık yedirmekten eskidi sayılır,çok seviyorlar bu tarz ağzı yüzü olan şeyleri,buraya resmini koyayım dedim
Ya senin yaptiklarini gorunce ben imreniyorum bugun malzeme aldim gece ceren uyuyunca evde bi kutu var atmadim ondan yapicam bende. Yalniz su pvc kaplamadan kirtssiyeye sordum yok dedi. O nasil oluyo. Geometrik sekiller yapicam simdilik bakalim hem ogrenir hem biraz oyalanir insallah. Adem gunesin prtinogramini bende dinleyrmedim cepten denedim bi de obur bilgisatardan denicem bundan acmadi cunku. Bende o sandalyeden hic hoslanmiyorum ama insallah zorunda kalmam gun gelir de. Sen cigir actin bu arada en son un verdigini! yazmissin tebrik ediyorum sabrindan ozverinden dolayi bi kez daha:)