• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
herkes nerde kızlar dogurdunuzmu:9: nerdesiniz:50:herkes artık heyecanlandı dogum yapanları gördükce penikledik herkes işlerini bitirmeye çalışıyo galiba bende dün küvet baktım sezeryan olacagım için ayaklı istedim ayakta rahat olsun diye ama çok yoruldum çok şükür oda halloldu aldım bi kaç güne getirecekler :emir_bebek:odamada perde diktirdim oda ay sonuna gelecek :10:

Günaydınlaaar , ben bugün çok halsiz uyandım 2 gündür vitaminlerimi almıyorum bağırsaklarımı bozduklarını düşündüğüm için. Ya ondan halsizim ya da dün 3 aylık bebeğiyle arkadaşım geldi akşam da eşi geldi yemeğe kaldılar farkında olmadan dört döndüm ve çok yoruldum. Bugün dinlenip enerjimi yeniden toplarım umarım.

Buarada birazdan Show tvde Çağla Şikel hamilelikte aldığı 12 kgyu nasıl verdiğini anlatacakmış....

Günaydınlaaar , ben bugün çok halsiz uyandım 2 gündür vitaminlerimi almıyorum bağırsaklarımı bozduklarını düşündüğüm için. Ya ondan halsizim ya da dün 3 aylık bebeğiyle arkadaşım geldi akşam da eşi geldi yemeğe kaldılar farkında olmadan dört döndüm ve çok yoruldum. Bugün dinlenip enerjimi yeniden toplarım umarım.

Buarada birazdan Show tvde Çağla Şikel hamilelikte aldığı 12 kgyu nasıl verdiğini anlatacakmış....

valla artık misfir agırlamak çok zor bende bekliyorum çagla şikeli bende şuanda 12 kilo almış bulunmaktayım 57 ile başladım şu anda 69 oldum:14:

herkes nerde kızlar dogurdunuzmu:9: nerdesiniz:50:herkes artık heyecanlandı dogum yapanları gördükce penikledik herkes işlerini bitirmeye çalışıyo galiba bende dün küvet baktım sezeryan olacagım için ayaklı istedim ayakta rahat olsun diye ama çok yoruldum çok şükür oda halloldu aldım bi kaç güne getirecekler :emir_bebek:odamada perde diktirdim oda ay sonuna gelecek :10:

Güle güle kullanın canım. Ayaklı küvet almakla iyi yapmışsın. Arkadaşım ayak almamıştı çok zorlandılar hem de etraf çok ıslanıyor ayaksız kullandığında.
Bizim de bebek odamız 10 gün sonra gelecekti bugün bir arıyayım da hatırlatayım dedim. İyiki aramışım hazırmış yarın gönderiyorlar :46:

valla artık misfir agırlamak çok zor bende bekliyorum çagla şikeli bende şuanda 12 kilo almış bulunmaktayım 57 ile başladım şu anda 69 oldum:14:

izleyin burayada yazarsınız bende öğrenmiş olurum
bende 13 kilo aldım ve dahada alabilme potansiyelim yüksek

hakikaten misafir artık çok zor oluyor ondan bütün bu yorgunluklar.
aslında bende düşündüm o küvetten almayı ama maliyetli geldi birde yer fazla olmayınca evde vazgeçtik
iyi yapmışsın bence kullanışlı duruyolar çünkü

Gunaydin hanimlar:3:
cheerfulsky canim muhtemelen yorgunlugun dunku misafirlerindendir. Benim de dun evde temizlik vardi ben birsey yapmadigim halde kadinin pesinde gezmekten cok yoruldum sabah 9dan aksam 6ya... Ama evim mis gibi oldu rahatladim. Annem de sali gunu yanimda olacak o gelince de onun getirecegi bebek kiyafetlerini yikayip artik oglumun dolabina yerlestiririz. Bir de mutfak dolaplari ve buzdolabi temizligi dun yetismedi onlari da annemle yapariz zaten ondan sonra son haftama girmis olacagim cok heyecanli :52: yarin kontrolum var acaba cati kontrolu yapar mi ki :18: gerci erken yapip dogumu tetiklemek istemiyorum demisti gecen hafta doktorum:26:

İnşallah Çağla gibi 2 günde veririz kilolarımızı :1:

Ben 15 kg aldım 51 ile başladım 66 oldum. Zayıf başladığım için kabus gibi bir durumum yok ama veremezsem o zaman kabus olur işte :)

Güle güle kullanın canım. Ayaklı küvet almakla iyi yapmışsın. Arkadaşım ayak almamıştı çok zorlandılar hem de etraf çok ıslanıyor ayaksız kullandığında.
Bizim de bebek odamız 10 gün sonra gelecekti bugün bir arıyayım da hatırlatayım dedim. İyiki aramışım hazırmış yarın gönderiyorlar :46:

hadi güle güle kulanın canım gözün aydın:55:

İnşallah Çağla gibi 2 günde veririz kilolarımızı :1:

Ben 15 kg aldım 51 ile başladım 66 oldum. Zayıf başladığım için kabus gibi bir durumum yok ama veremezsem o zaman kabus olur işte :)

kadın iki günde 12 kiloyu vermiş:53:şok oldum o biraz zor 12 kiloyu 2 günde vermek bi hayal :50:

günaydın kızlarr..
umarım herkes iyidir. herşey yolundadır.
ben kocamla küsüm. hiç olcak birşey değil ama artık sinirlerim bozuldu. herşeye evet demek çok sinir bozucu.
1 saat sonra dışarı çıkcam. herkes son hazırlıklarını yapıyor sanırım. benimde işlerim bitti çok şükür. sadece ev üsten silinip süpürülcek ve halılarım serilcek.
inşallah sağlıklı kolay doğumlar yaparız.

Günaydın herkese..
baktım daha burada duyulmamış hemen haber vereyin:1:

dün akşam saaatlerinde ipekkelebek arkadaşımız sezeryan ile bebeğini dünyaya getirdi..
2770 gr ve 47 cm oğlumuz oldu:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın herkese..
baktım daha burada duyulmamış hemen haber vereyin:1:

dün akşam saaatlerinde ipekkelebek arkadaşımız sezeryan ile bebeğini dünyaya getirdi..
2770 gr ve 47 cm oğlumuz oldu:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

mşlhh oğluşumuza
birde kızlar aceleci derler ama bizim topikte
erkekler erkenci
canım sen face ile kk arasında bir bağsın
haberler hep senden:):):)

kadın iki günde 12 kiloyu vermiş:53:şok oldum o biraz zor 12 kiloyu 2 günde vermek bi hayal :50:

ödem çoksa belki 2-3 günde ödem atmıştır bi de 5-6 kilo da doğumda gitse,ya da magazin olsun diye böyle başlık atmış olabilirler,12 kg 2 günde verilmez zaten,bilimsel değil bi kere.neyse izleyenler varsa anlatsınlar nasıl vermiş

yok canım birkerede oynadıgı degil gün içinde en az 10 defa dedi

e iyi o zaman,nette de anne her gün aynı saatlerde mümkünse tok karnına 2 saat içinde en az 10 kere kıpırdadığını saysın falan yazıyodu,zaten gün içinde kaç 10 kere kıpırdıyolar:1:

kızlar KK'da doğum sonrası konu başlığı altında "doğum yapanlar-bebeklere aldıklarınızdan hangisine pişman oldunuz" diye bi konu okuyorum,bi bakın isterserniz,tecrübe olur hem,mesela pudra alanların şu ana kadar hiç biri kullanamamışl,kıyafet konusunda yazanlar var,bi bakın derim

Back
X