2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

aman da aman ne güzel olmuş bunlar ellerine sağlık cnm inşş bu patikleri giyerde resim çekersin cnm

şekerler çoook güzelll

arkadaşlar hepinizin hazırlıklarını takip ediyordum. yorum yazmak buguneymiş. çalıştığım için yorgun argın anca takip edip kapatıyordum. şimdi yarıyıl tatildeyim. şu an 31 haftalık hamileyim, 29 haftamda baktım herkez hazırlanıyor bende var 0:). hep bugun alırım yarın alırım derken erteledim. sonra bir baktım aman Allahım hiç bişey yetişmiyecek diye bir alışveriş yaptım. şu an bebek arabamız, telsizimiz ve park yatağımız dışında herşeyimiz hazır. odamız gelince resimlerini çekip paylaşıcam sizlerle. herkesin cicileri muhteşem. Allah güzel günlerde giymelerini nasip etsin.

Çok güzel olmuş canım,ellerine sağlık:)))

teşekkür ederim..

teşekkür ederim..bende böyle şeylerle uğraşmayı çok severim. ev işi pek sevmem.. eşimede çook incik cıncık geliyı uğraşma hazır alalım diyor..

kızlar bebek şekerlerim ve sepetim hazır..

bu sepetim

3 farklı tipte şeker yaptırdım, bir kısmını doğumda bir kısmını da mevlütte dağıtıcaz kısmetse

ESPERANZA şekerleriniz çok cici olmuş :) gülegüle dağıtın :) havlu olayını bilmiyordum ben,bayz havlumu dağıtıyosunuz,yoksa pembe-mavi falanmı

ESPERANZA şekerleriniz çok cici olmuş :) gülegüle dağıtın :) havlu olayını bilmiyordum ben,bayz havlumu dağıtıyosunuz,yoksa pembe-mavi falanmı

ben beyaz havlu üzerine bebişimin ismi ve doğum tarihini pembeyle işletip pembe tüllerle bağlıycam tek tek.1. derece yakınlarımıza bunları dağıtıcaz, diğer misafirlere dağıtacağımız havlularda isim işlemesi olmıycak düz beyaz veya desenli beyaz olabilir. beyaz- pembe uyumuna bayılırım. farklı renkler de olabilir aslında. eflatun-beyaz mesela, hoş olabilir. bakıcaz artık duruma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…