Eki Görüntüle 350221 Eki Görüntüle 350222 Eki Görüntüle 350223
bebişe ördüğüm patikleri önceden yüklemiştim.. ip kalmışken bide kilot öreyim dedim :)) bezin üzerine giydirmeye iyi olur :))
diğerleri de geçen gün CİVİLden verdiğim siparişlerim, temizlik yaptığımız gün elime ulaştı çok sevindim:))
sağol Sİbelcim, sende oğluna göre örersin bişeylerayy hepside çok şeker güle güle giysin prensesin of kız bebelerine bayılıyorum yaaa
teşekkür ederiiimmmKülot müthiş olmuş yaa.Nasıl da tatlı olacaktır bezin üzerinden giydirince.Çok beceriklisiniz valla.Maşallah...
polycim maşallahın var külot muhteşem olmuş ya bayıldım,sıcacık olur kış aylarında.bende geçen gün örgü külot bulabilirmiyim diye düşünüyordum ama kendime:))) bu aralar çok wc ye gitmeye başladımda,üşüttüğüm içinısıtsın diye totocumuuu
bebişe ördüğüm patikleri önceden yüklemiştim.. ip kalmışken bide kilot öreyim dedim :)) bezin üzerine giydirmeye iyi olur :))
diğerleri de geçen gün CİVİLden verdiğim siparişlerim, temizlik yaptığımız gün elime ulaştı çok sevindim:))
Eki Görüntüle 353481 Eki Görüntüle 353482
oğlumun kapı süsü ve şeker sepeti teyzeleri.şekerlerini de sipariş ettik.
sağol özgecim, Rabbim nasip eder inşallah.. giydirince de koyarım fotolarınıÇok güzeller canım güle güle kullansın minik kızın
POLLY o külot süper olmuş yaa..daha geçen gün eşimle diyoduk ananesi bisürü şey ördü bide şöyle bi külot mu ördürsek tatlı olur bezin üstüne diye..olurmuki fln diye düşünüyoduk..işte tam bnm istediğim şey..ama melesef bn örgü bilmiyorum( ananeside yeni ameliyat oldu onla uğraşamaz..neyse cnm çok gzl olmş ellerine sağlık valla güle güle giysin
Sibelcim çok şekerler canım.. herşeyi hazır olunca hayırlısıyla da miniğiniz gelsinEki Görüntüle 353481 Eki Görüntüle 353482
Eki Görüntüle 353481 Eki Görüntüle 353482
çok güzeller cnmEki Görüntüle 353481 Eki Görüntüle 353482
Eki Görüntüle 354575 Eki Görüntüle 354575
kızlar buda bızım bebek şekerimiz. bugun butun carsıyı dolastık heryerde 3.5tl di tanesi ama ben toptancısından 1tl ye aldım :)
kızlar buda bızım bebek şekerimiz. bugun butun carsıyı dolastık heryerde 3.5tl di tanesi ama ben toptancısından 1tl ye aldım :)
Çok güzeller canım:)Eki Görüntüle 353481 Eki Görüntüle 353482
Çok güzel canım sağlıkla gelsin kuzucukEki Görüntüle 353481 Eki Görüntüle 353482
Çok uyguna almışsın çok da şirinlerEki Görüntüle 354575 Eki Görüntüle 354575
ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık cnm güle güle giysin minik prenses
çok güzeller cnm
modeli güzel fiyatı daha güzel çok uyguna almışsın cnm
ya bunlar çoook tatlıııııııı.... bayıldım.. hemde fiyat süper
Çok güzeller canım:)
Canım harika bunlar çok beğendim,çok da uygunmuş valla:)))
Çok güzel canım sağlıkla gelsin kuzucuk
Çok uyguna almışsın çok da şirinler
Hamarat annecik maşallah sanaEllerine sağlık pollycim,civilden gelenler de çok tatlı güle güle kullansın kuzun
Ayşen Teyzemizin bizim kuzu için yaptığı kapı süsü
Bu da daha yakından
Tşk ederiz:)güle güle kullansın mınık kuzucuk :)
Çok güzel olmuş canım Ayşe teyzesinin ellerine sağlık:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?