2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

polycim maşallahın var külot muhteşem olmuş ya bayıldım,sıcacık olur kış aylarında.bende geçen gün örgü külot bulabilirmiyim diye düşünüyordum ama kendime:))) bu aralar çok wc ye gitmeye başladımda,üşüttüğüm için ısıtsın diye totocumuuu

ayy hepside çok şeker güle güle giysin prensesin of kız bebelerine bayılıyorum yaaa
sağol Sİbelcim, sende oğluna göre örersin bişeyler
Külot müthiş olmuş yaa.Nasıl da tatlı olacaktır bezin üzerinden giydirince.Çok beceriklisiniz valla.Maşallah...
teşekkür ederiiimmm pofidik pofidik olur inşallah bebeğim doğduktan sonra.. bezini bağlayıp üstüne de bunu giydirince:)) yerim onun totosunu :)))

Citlenbikim çok sağol canım..
sen bana ölçülerini gönder ben sana öreyim üşümesin totoşun:))

POLLY o külot süper olmuş yaa..daha geçen gün eşimle diyoduk ananesi bisürü şey ördü bide şöyle bi külot mu ördürsek tatlı olur bezin üstüne diye..olurmuki fln diye düşünüyoduk..işte tam bnm istediğim şey..ama melesef bn örgü bilmiyorum ( ananeside yeni ameliyat oldu onla uğraşamaz..neyse cnm çok gzl olmş ellerine sağlık valla güle güle giysin

Çok güzeller canım güle güle kullansın minik kızın
sağol özgecim, Rabbim nasip eder inşallah.. giydirince de koyarım fotolarını

örüp göndereyim hemen
sağol canım beğenmenize sevindim.. elimden geldiğince bişeyler yapıyorum..
şimdide örgüden buzdolabı süsleri yapıyorum.. bebek şekeri filan yaptıramayınca bende napıyım onlardan dağıtırım dedim. :26::26::26::26::26:

Eki Görüntüle 353481 Eki Görüntüle 353482

oğlumun kapı süsü ve şeker sepeti teyzeleri.şekerlerini de sipariş ettik.
Sibelcim çok şekerler canım.. herşeyi hazır olunca hayırlısıyla da miniğiniz gelsin

Son düzenleme:

kızlar buda bızım bebek şekerimiz. bugun butun carsıyı dolastık heryerde 3.5tl di tanesi ama ben toptancısından 1tl ye aldım :)

ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık cnm güle güle giysin minik prenses

çok güzeller cnm

Eki Görüntüle 354575 Eki Görüntüle 354575

kızlar buda bızım bebek şekerimiz. bugun butun carsıyı dolastık heryerde 3.5tl di tanesi ama ben toptancısından 1tl ye aldım :)

modeli güzel fiyatı daha güzel çok uyguna almışsın cnm

Çok güzel canım sağlıkla gelsin kuzucuk
Eki Görüntüle 354575 Eki Görüntüle 354575

Çok uyguna almışsın çok da şirinler

Hamarat annecik maşallah sanaEllerine sağlık pollycim,civilden gelenler de çok tatlı güle güle kullansın kuzun

ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık cnm güle güle giysin minik prenses

çok güzeller cnm

modeli güzel fiyatı daha güzel çok uyguna almışsın cnm

ya bunlar çoook tatlıııııııı.... bayıldım.. hemde fiyat süper

Çok güzeller canım:)

Canım harika bunlar çok beğendim,çok da uygunmuş valla:)))

çok saolun kızlar, begenmenıze sevındım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…