2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

Oğlumun sepeti ve boy ölçer i babasıyla birlikte kendi elimizle yaptık.Eki Görüntüle 345008 Eki Görüntüle 344995 Eki Görüntüle 345006
Ellerinize sağlıkkk içine de en güzelinden şekerleri koyarsınız işlem tamam:)Boy ölçerimiz bizim henüz yok bakalım bizimki nasıl oalcak.
bu gün kargodan geldi bebikimin süs şekerleri teyzeleri,üzerinede bunu yazdırdım

Yerim ben onun bebik şekerlerini:)Yonca ismini çok severim,şekerler pek şeker olmuş

canım cok guzel olmus ınsanın kendısının ugrasıpta yapması cok guzel ama becerı lazım :)) bende olmayan gule gule kullanın

çok güzeller cnm güle güle kullanın.. kız annesi olunca süslü püslü oluyor herşeyimiz, şanslıyız

Sepeti de pek kokoşmuşşş,cicileri de çok güzel iyi günlerde kullansın kuzucuk.Biz kız anneleri süsleyip püsleyip gesmelere gidices zuzularla

çok güzeller,ben de ençok ayakkabısına bayıldım :) kızlar için daha süslü oluyo kıyafetler,,sizler süsleyip çıkarın kızlarınızı dışarı,biz erkek anneleri de oğullarımıza EŞ,kendimize GELİN beğenelim

Kızlar, bebek ihtiyaç listelerine buradan bakabilirsiniz. Dilerseniz aynı siteden alış-veriş te yapabiliyorsunuz :)) http://www.ilkebebe.com/Musteri-Hizmetleri/Anne-ve-Bebek-Ihtiyac-Listesi.aspx

bebişe ördüğüm patikleri önceden yüklemiştim.. ip kalmışken bide kilot öreyim dedim :)) bezin üzerine giydirmeye iyi olur :))

diğerleri de geçen gün CİVİLden verdiğim siparişlerim, temizlik yaptığımız gün elime ulaştı çok sevindim:))

Ay bayıldım çok tatlı olmuş ama ya, rengi de süper olmuş, sen de çok yeteneklisin bu genç yaşta nereden öğrendin bunları, maşşallah kuzum

Ay bayıldım çok tatlı olmuş ama ya, rengi de süper olmuş, sen de çok yeteneklisin bu genç yaşta nereden öğrendin bunları, maşşallah kuzum

çok sağol canım benim..

5 yaşındayken (yani 80li yıllarda) evin önünde oturup elişi ören teyzelerden heveslenip, annemin bana tığ ve minik şişler vermesiyle başladı :) heyyy heeeyyy ne günlerdi yaaa.. örmeyi bilmezken annemin elişini alıp şişi uyduruk biyerlerinden geçirir örer gibi yapardım :))) sonra bi gün annem ilmek atıp başlattı ve babam şehir dışına gitmişti.. babam gelene kadar örüp bitiricem diye başlamıştım ilk el bezine. öyle işte :))

Külot müthiş olmuş yaa.Nasıl da tatlı olacaktır bezin üzerinden giydirince.Çok beceriklisiniz valla.Maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…