kurbanını şimdiden ALLAH kabul etsin canım imkanım olsa bende istiyodumm![]()
amin canım çok teşekkür ederim. allah isteyen herkese nasip etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurbanını şimdiden ALLAH kabul etsin canım imkanım olsa bende istiyodumm![]()
aman da aman ne güzel olmuş bunlar ellerine sağlık cnm inşş bu patikleri giyerde resim çekersin cnmEki Görüntüle 328178
baştaki tacı daha önce yapıp koymuştum.. diğerini de az önce yaptım.. hangisini ben takayım, hangisini kızım taksın???
renk soluk çıkmış ama kırmızı aşağıdaki patiğin kırmızıyla aynı.
Eki Görüntüle 328179
bunlarda dün ördüğüm patikler:) güzel olmuş mu teyzeleri
kızlar herşey harika olmuş ellerinize sağlık çok şanslı bebelerimiz olacak
bende almam gereken herşeyi aldım nihayet bitti şimdi bol çamaşır yıkama ve ütü devrim başladı
bu arada şekerlerini aldım bakalım beğenecekmisinizEki Görüntüle 332099 Eki Görüntüle 332100 Eki Görüntüle 332105
şekerleri 2 model aldım bir notluk diğeri çerçeve şeklinde kullanışlı olsun diye böyle seçtim
Eki Görüntüle 337538 Eki Görüntüle 337539
kızımın mevlüdünde şekerlerini dağıtacağımız sepetini evdeki atıl sepetten ben yaptım
kızımın mevlüdünde şekerlerini dağıtacağımız sepetini evdeki atıl sepetten ben yaptım
Çok güzel olmuş canım,ellerine sağlık:)))
çok güzel cnm güle güle kullan..
ben sepetimi hazır aldım ama keşke kendim yapabilseydim, böyle becerilerim olmasını çok isterdim. insanın bebişi için kendi emeğiyle göz nuruyla bişeyler yapabilmesi çok güzel bence
Ellerine saglik canim bayiliyorum becerikli annelereEki Görüntüle 337538 Eki Görüntüle 337539
ESPERANZA şekerleriniz çok cici olmuş :) gülegüle dağıtın :) havlu olayını bilmiyordum ben,bayz havlumu dağıtıyosunuz,yoksa pembe-mavi falanmı
çooook güzeller canım.. fıstık kızın için fıstık gibi şeyler seçmişsin![]()