• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

Eki Görüntüle 328178
baştaki tacı daha önce yapıp koymuştum.. diğerini de az önce yaptım.. hangisini ben takayım, hangisini kızım taksın???
renk soluk çıkmış ama kırmızı aşağıdaki patiğin kırmızıyla aynı.
Eki Görüntüle 328179
bunlarda dün ördüğüm patikler:) güzel olmuş mu teyzeleri
aman da aman ne güzel olmuş bunlar ellerine sağlık cnm inşş bu patikleri giyerde resim çekersin cnm

kızlar herşey harika olmuş ellerinize sağlık çok şanslı bebelerimiz olacak
bende almam gereken herşeyi aldım nihayet bitti şimdi bol çamaşır yıkama ve ütü devrim başladı
bu arada şekerlerini aldım bakalım beğenecekmisinizEki Görüntüle 332099 Eki Görüntüle 332100 Eki Görüntüle 332105
şekerleri 2 model aldım bir notluk diğeri çerçeve şeklinde kullanışlı olsun diye böyle seçtim

şekerler çoook güzelll

arkadaşlar hepinizin hazırlıklarını takip ediyordum. yorum yazmak buguneymiş. çalıştığım için yorgun argın anca takip edip kapatıyordum. şimdi yarıyıl tatildeyim. şu an 31 haftalık hamileyim, 29 haftamda baktım herkez hazırlanıyor bende var 0:). hep bugun alırım yarın alırım derken erteledim. sonra bir baktım aman Allahım hiç bişey yetişmiyecek diye bir alışveriş yaptım. şu an bebek arabamız, telsizimiz ve park yatağımız dışında herşeyimiz hazır. odamız gelince resimlerini çekip paylaşıcam sizlerle. herkesin cicileri muhteşem. Allah güzel günlerde giymelerini nasip etsin.

$DSCF7566.webp$DSCF7562.webp
kızımın mevlüdünde şekerlerini dağıtacağımız sepetini evdeki atıl sepetten ben yaptım

Çok güzel olmuş canım,ellerine sağlık:)))

teşekkür ederim..

çok güzel cnm güle güle kullan..
ben sepetimi hazır aldım ama keşke kendim yapabilseydim, böyle becerilerim olmasını çok isterdim. insanın bebişi için kendi emeğiyle göz nuruyla bişeyler yapabilmesi çok güzel bence

teşekkür ederim..bende böyle şeylerle uğraşmayı çok severim. ev işi pek sevmem.. eşimede çook incik cıncık geliyı uğraşma hazır alalım diyor..

kızlar bebek şekerlerim ve sepetim hazır..

bu sepetim $sepetim.webp

3 farklı tipte şeker yaptırdım, bir kısmını doğumda bir kısmını da mevlütte dağıtıcaz kısmetse
$şeker2.webp

$şkrler.webp

$şkr3.webp

$şeker1.webp

ESPERANZA şekerleriniz çok cici olmuş :) gülegüle dağıtın :) havlu olayını bilmiyordum ben,bayz havlumu dağıtıyosunuz,yoksa pembe-mavi falanmı

ESPERANZA şekerleriniz çok cici olmuş :) gülegüle dağıtın :) havlu olayını bilmiyordum ben,bayz havlumu dağıtıyosunuz,yoksa pembe-mavi falanmı

ben beyaz havlu üzerine bebişimin ismi ve doğum tarihini pembeyle işletip pembe tüllerle bağlıycam tek tek.1. derece yakınlarımıza bunları dağıtıcaz, diğer misafirlere dağıtacağımız havlularda isim işlemesi olmıycak düz beyaz veya desenli beyaz olabilir. beyaz- pembe uyumuna bayılırım. farklı renkler de olabilir aslında. eflatun-beyaz mesela, hoş olabilir. bakıcaz artık duruma göre.

Back
X