2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

çok tatlıymış cnm güle güle kullansın kuzucuk
Tşk ederim canım
özge çok güzel olmuş ellerine sağlık

presescim çok güzel netten mi aldın bunu.hangi siteden
Evet canım gittigidiyordan aldım en uygun ordaydı,attabebek kullanıcısından aldım.1 günde gönderdiler kargosunu.
Ayy çok güzel canım bayıldım,

Senin kapı süsünün yanında lafı olmaz kuzum,teşekkürler

sağol canımDönencesi gerçekten süper ben almadım görünce heves ettim şimdi:))yoksa dönenceyide mi kendim yapsamBenimki biraz dönmeyince olur

sağol canımDönencesi gerçekten süper ben almadım görünce heves ettim şimdi:))yoksa dönenceyide mi kendim yapsamBenimki biraz dönmeyince olur

Aman sorma özgecim ben de kırk kez düşündüm de aldım,hepsi çok pahalı ,bence sen süper bir dönence yapabilirsin.Yok ışığı yok müziği derken 250 ye bile vardı valla.Araştıra araştıra bi hal oldum sonunda buna karar verdim.Bütün kuzularımız cicilerini güle güle kullansınlar

Bence gayet güzel çok da fazla para vermeye gerek yok bencede.Ben dönence konusunda kararsız olduğum için almadım.Ama şu ışıklı gece lambası gibi olanlar hoşuma gidiyo benimde galiba biraz pahalı pek araştırmadım...Bütün ciciler çok güzel valla sağlıkla kullansınlar

canım çok tşk ederim bi an önce hazırlamak lazım bence hepsi daha yıkanacak ütülenecek yavas yavas yapıcagım ıcın anca 1 haftamı alır

ilk beğendiğimiz oda takımı buydu kaça aldınız ve nerden aldınız

izmir hellobabyden 2.150ye aldık ama farklı yerlerde bu ve çok benzeri takımları daha yüksek fiyatlara gördüm en uygun bulduğum yerden aldım. içinin yatağını da tek kişilik yatak şeklinde 220tlye aldık.

merhaba güzel anneler
ben de eylülde doğum yaptım sizlerle birkaç tecrübemi ve önerimi paylaşmak istedim

doğum şekliniz ne olursa olsun gecelik çok çok daha iyi.hastanede sık sık kontrole geliyorlar rahat edersiniz eğer dikişleriniz varsa gecelik çok kurtarıcı oluyor ben sezeryanla doğum yaptm normal beklerken hiç sıkıntım olmadı

bebeklere basta tulum rahat oluyor ama sonra tulum çok giyilmiyor ikili takımlar tercih ediliyor
ayıcık şeklindeki alt acmayı her yerde kullandım misafirlikte pusette vs iyiki almışım hiç altacmadım ama her işe yaradı
dönence ışıklı almadım bizimki gece ışıktan rahatız oluyor dönenceye uçuk paralar ödemeyin derim ikeadan ya da krafttan alabilirsiniz
en çok cıtçıtlı body bitiyor evde 7li mothercare den çok memnunum
bebek bezi stoğu yapmyın sakın.zirabenim oğluma aldığım ilk marka çok rahatsız etti hemn değiştirdik o bezler elimizde kaldı
kullan at açmalardan çok memnun kaldım
ağız mendili 20 tsne var ancak yetiyor
emzik stoğu yapmayın her çocuk emzik almıyor ya da marka seçebiliyor bizim evde bir sürü var ama bakkal emziği kullanıyoruz

hepinize sağlık diliyorum hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşmanızı diliyorum

Çok teşekkür ederiz awez cidden tecrübeli annelerin görüşleri bizim için çok önemli.

Esperanzaa güle güle kullansın kuzun hepsi çok güzel olmuş.

esperenza canım güzel ve zevkli olmuş..güle güle kullansın minişin

buraya ilk kez giriyorum arkadaşlar en son sayfalara bakabildim..

selam arkadaslar oncelikle allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebislerinizi

resimleri yukledim belki kiz bebegine bu cicilerden almak isteyen anne olur diye
kizimdan 1 kere giydirdim giydirmedim urundur arkadaslar ingiltereden aldim yikayip hurca koydum
ingiltereye doguma gidince bazini giydiremedim bile simdiki bebisim erkek oldugu icin yeni daha olan esyalari bisinede vermiyeyim azda olsa bisi alip ogluma bisi alirim dedim alan arkadas hic pisman olmaz yeni den farksizlar kulanilmadi diye hepsini 65 tl ye vericem bisi beyenirse bana ulasip ozel mesaj ata bilir simdiden hayirli dogumlar
ayakabilar sifirdir 0.3 ay icin bot seklindeki ayakabiya 40 vermistim kizlar kizim ingitereden 3 aylik geldigi icin giyemedik bile

Son düzenleme:

baştaki tacı daha önce yapıp koymuştum.. diğerini de az önce yaptım.. hangisini ben takayım, hangisini kızım taksın???
renk soluk çıkmış ama kırmızı aşağıdaki patiğin kırmızıyla aynı.

bunlarda dün ördüğüm patikler:) güzel olmuş mu teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…