Esperenzaa pembis pembis ne tatli olmus onlarrr masallah. Gelsinler artik cok heyecan bastibeni
Eline sağlık gerçekten çok güzel olmuş
Ellerine saglik canim bayiliyorum becerikli annelere
teşekkür ederim..bende eskiden çalışıyodum şimdi bol bol vaktim var..çok güzel olmuş ellerine sağlık. keşke bende yapabilsem. ne fırsatım var ne becerim
teşekkürler pollyannaGAMZONUR ne güzel yapmışsın ellerine sağlık.
teşekkkür ederim. önce silikon tabancası ile kapitone kumaş ile kapladım. yumuşak olsun diye sapı dahil. sonra saten ile kapladım. tülleri uygun biçimlere ayarladım. ipe dizdim büzdürdüm fırfırlı görünmeleeri için ve iğne ile birçok noktadan tutturdum. en son yaptığım bu fırfırların üzerine hazır fistoyu silikon ile yapıştırdım. başlangıç noktaları görünmesin diye. tabii 4-5 günümü aldı tüm bu işler. malum çok fazla oturamıyorum başında..çok harika olmuşya nasıl yaptın öyle bize de tarif edermisin bende de bi sepet var gerçi ben hayatta yapamam el işim hiiçç iyi değil
çok güzeller hepsi... bende doğumda dağıtmak için farklı mevlüt için farklı bişeyler yapayım diyorum ama doğumdakine daha karar veremedim..mevlüt için olanları kendim yapıcam inşallah şekerlerinide kızımın daha doğrusu anahtarlık hazırlayacağım. becerebilirsem...kızlar bebek şekerlerim ve sepetim hazır..
bu sepetim Eki Görüntüle 338637
3 farklı tipte şeker yaptırdım, bir kısmını doğumda bir kısmını da mevlütte dağıtıcaz kısmetse
Eki Görüntüle 338646
Eki Görüntüle 338648
Eki Görüntüle 338647
Eki Görüntüle 338644
çok teşekkür ederim..ellerine sağlık,çok güzel olmuş..ay ben de heveslendim resim yollamaya,becerebilirsem ben de göstereyim şekerlerimizi
ayy gerçekten çok heyecanlı ne az kalmış...benim daha çoook var..teşekkür ederim cnm. ee kız olunca herşey pemuk şeker gibi oluyor
artık son günlerimdeyim ben de, 16 günüm kalıyor bugünü de sayarsam.. hazırlıklarımız bitti, minişimi bekliyorum 4 gözle
bizde kocimle bunları aldık bebişimize
cok güzeller cnm güle güle kullansın yavrun...
Çok güzel şeyler almışsınız hepiniz kızlar, güle güle kullansın bebişler,ay az kaldı çok heyecanlı:)
Çok güzeller canım kuzucuk güle güle kullansın
güle güle kullansın bebişin cnm çok şıklar.. sayılı zamanımız kaldı artık. yakında geliyor meleklerimiz..
bu gün kargodan geldi bebikimin süs şekerleri teyzeleri,üzerinede bunu yazdırdım
güle güle dağıtın cnm çok tatlıymış şekerlerin.. ben de o siteden sipariş vermeyi düşünmüştüm bi ara, sonradan kendim gidip aldım.. yazdırdığın not da çok hoş..
Oğlumun sepeti ve boy ölçer i babasıyla birlikte kendi elimizle yaptık.Eki Görüntüle 345008 Eki Görüntüle 344995 Eki Görüntüle 345006
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?