- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
gayet güzelmiş canım.. betahcg kişiden kişiye değişiyormuş.
Bazılarında adet geçmeden 100-200 lerde çıkıyor, bazılarında adet geçince çıkıyor.
peki hemen ertesinde keseyi görmeye gitmişmiydin.
günaydın sevgili anneler...
ah semra çatlattın bizi bütün gün ha..neyse başka gün gidersin artık hayırlısı olsun..
holacım doktor bebeğini gördü mü?senin de mi geç yumurtlamaymış başka ne dedi doktor bir daha ne zaman çağırdı?
Günaydın kızlar dün kesemizi görmeye gitmiştik geç döndük yazamadım yeni fırsat bulabildim inanın...
Keselerimizi gördük kızlar İKİZZZZZkalp atışlarını henüz duyamadık dr. erken oldugunu söyledi göbekten baktı belki alttan muayene etmiş olsaydı kalp atışlarınıda duyabilirdik sanırım 10 gün sonra yeniden gidilecek inş. kalp atışlarını duyacagız çok değişik bir duyguymuş bebeği olanlar derlerdi de bilmezdim merak ederdim 8 yıldan sonra öğrendim işte bende çok şükür Allahım bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine inş. isteyen herkese nasip eder yaşatır bu duyguları.....
Bestesciiimmm tahlil sonucun çıktı mı canım????
cıktııııııı:))))) 572 :):) cok iyi dedi doktroum 2 günde 2 ye katlamıs daha kan aldırmana gerek yok, 2 hafta sonra kontrole gel muayene edicez dedi:) kasıklarımın agrıdıgından bahsettim rahim duvarları genişliyormuş onun içinmiş içimde rahatladı:)
Ohhh Ohhhhbu smileyde cuk oturdu
çok sevindim canım.. öğlen ben diycektim zaten 600e yakın çıkar diye de, az çıkarsa üzülürsün diye söyleyememiştim..
2 hafta sonra keseyi, bebeğini görür kalp atışlarını da duyarsın hayırlısıyla.
ankaradayımhayırlısı allahtan herkes bişey söylüyor ama kişiden kişiye değişiyor sanırım sağlıklı olsunlarda anneleri her şeye katlanır
canım istanbulda isen bende izin almamak için akşamları gidiyorum çokta memnunum dr dan...istersen önerebilirim....
inşallaah Allah o günleride de göstersin:) benim daha önceki düşük olmuştu kalp atışları hızlanmadı ve durdu, o yuzden biraz panik durumlarındayım ama bu sefer takmamaya calısıyorum:):)
senin hayırlısıyla dogum ne zaman gozukuyor?
ankaradayımbugün gittim doktora.çok acayip birşey oldu.moralim çok bozuk.doktor baktı iki kese gördü gibi oldu ama emin olamadı kanama olabilir düşük olabilirsin diye ilaç verdi onu kullancam bakalım.
canım neden kanama olabilir dedi. başka bişeymi gördü acaba??
ay inşallah ilaçlar fayda ederde sorunsuz geçiririrsin gebeliğini.
Bende Ankaradayım.
şöye oldu keseyi gördü yanında bir kese daha var gibi dedi.ama şekli biraz değişik dedi.kanama olma ihtimali olabilir dedi.ama ikiz olma ihtimalide olabilirmiş.cumartesi belli olcak bakalım.inşallah kanama değildir.
inşallah değildir canımikiz olma ihtimali daha güzelmiş:) Hakkında hayırlısı olsun
canım neden kanama olabilir dedi. başka bişeymi gördü acaba??
ay inşallah ilaçlar fayda ederde sorunsuz geçiririrsin gebeliğini.
Bende Ankaradayım.
sunlar olursa direk doktoru aramak lazımmıs: hiçte kötü yazmayı sevmiyorum ama önemli kızlar:
1. tek taraflı kasık agrısı
2. goguslerde olan siskinligin gecmesi
3. kanama (yerlesme kanaması damla damla olan iyi) onun dısındakılerde dr. arayın, kanamayla birlikte tuvalette beyaz parça görme (görürseniz alın dr.unuza götürün)
4. hamilelikte hissettiginden farklı hissetmek
sizinde bildikleriniz varsa ekleyin, tedbiri elden bırakmayalım:)
ben henüz doktora gitmedim canım. ilk gebeliğimde devlete gitmiştim Etlik zübeyde hanıma.
dün yine bi gidiyim dedim felaket kalabalık geri döndüm.
keçiören eğitim araştırma hastanesine bakmak istiyorum bide.
özele gidemem, durumumuz kaldırmaz.. ama doğuma kadar para biriktirip doğumda özele veya özel doktora gidebilirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?