2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben yine heyecanlandım yaaaaa...

randevu aldım yarına.. öğlen saat 2 de.

İnşallah herşey yolundadır, bebişimizi tastamam görüp gelirim hayırlısıyla

Son düzenleme:
ben yine heyecanlandım yaaaaa...

randevu aldım yarına.. öğlen saat 2 de.

İnşallah herşey yolundadır, bebişimizi tastamam görüp gelirim hayırlısıyla

ay canim insallah Allahin izniyle yolundadir her sey... ben de gelicem, katilcam araniza galiba cok heyecanliyim coooookkk... kesin snucu bi alsaydim artik... 67gündür beklemek coooook zor oldu.. daha fazla da beklemek istemiyorum :97::97::97::97::97::97:

kuzuuuuum kuzum gel valla yaaa hayırlısıyla artık... 67 günlük beklemednin ardından sefasını süreriz Allahın izniyle burda.
Rabbim fazla bekletmesin.

Kızlar ben ilk muayenemi tatildeyken yaptırmıştım. doktorum 1 hafta sonrasına vermişti randevuyu, 4 gün kaldı. şimdi ankaradayım ve hiç bildiğim kadındoğumcu yok. çankaya balgatta oturuyorum buralara yakın bildiğiniz güvenilir bir yer var mı heralde kalp atışını duyarım gittiğimde

merhabalaaarrr....
kızlar Rabbim nasip ederse bende 2012 mart annesi olucam...
gelecek hafta pazartesi günü nasipse keseyi görüp kalp atışlarını duyucaz..
muhtemel doğum tarihimde 19 mart...

canım o tarafta TDV 29 Mayıs hastanesi ni duydum ben. iyi demişlerdi. Bi araştır istersen

merhabalaaarrr....
kızlar Rabbim nasip ederse bende 2012 mart annesi olucam...
gelecek hafta pazartesi günü nasipse keseyi görüp kalp atışlarını duyucaz..
muhtemel doğum tarihimde 19 mart...

Hoşgeldin aramıza
İnşallah burda olan olmayan tüm hamişler hayırla sağlıkla bebişlerine kavuşur, içinde bende inşallah.
ekliyorum listemize canım.. İlk sayfada

serracımmmmmm saol bebişim güzel duaların içinnn....bende seni seviyorum güzel annecik allah kolay hamilelikler geçirmeyi nasip etsin hepimize

ben hiç kan testi yaptırmadım çok merak ediyom benim değerler nasıldır nedir

ankaradayım bugün gittim doktora.çok acayip birşey oldu.moralim çok bozuk.doktor baktı iki kese gördü gibi oldu ama emin olamadı kanama olabilir düşük olabilirsin diye ilaç verdi onu kullancam bakalım.

canım benim iyi düşün herşey iyi olsun hiç aklına kötü şeyler getirme allahın izni ile herşey yoluna girecektir ama sende bu arada çok dikkat et kendine yat fazla zorlama kendini hareket etme çok....allah acil şifa versin bebişim....

neden mecburi sezeryan bebişim ?

ben hiçççç doğumu falan düşünmüyorum 6 ay daha düşünmeyecem çünkü düşünürsem kafamda kuracağım rabbim kolaylık verir inşallah zamanı geldiğinde

oyyyyy canım benimmmm inşallah çok güzel haberlerle mutlu bi anne olarak yazacaksın yarın bu sayfaya

oyyyy tebrikler bebişimmmmm allah sağlıklı bebeklerimizle daha çok heyecanları yaşamayı nasip etsin bize

Forumdaki en kucuk bebis sahibi galiba benim:)) herkes keseden kalpten bahsedio valla bana daha 2 hafta varr:) benim donemlerim heralde henuz ogrenmediler hamisliklerini:))

maşallah bebişim sen erkencisin ben 10 gün beklerdim test yapmak için sen hemencecik yapıp öğrenmişsin maşallah

hayırlı o9lsun canım, benimde 20mart inşallah:) beta hcg baktırdınmı?

evet canım baktırdım.
beklenilen adet tarihinden önce öğrendim ben gebe oldugumu,
ilk gittiğimde 42,2 çıkmıştı
iki gün sonra 121
iki gün sonrada 438,4 çıkmıştı..
polikistik over oldugum için kesin adet tarihlerim olmuodu ama ben gecen ayı baz alarak temmuzun 13ü demiştim..
doktorda degerlerin artışının normal oldugunu artık gelmemem gerektiğini iki hafta sonra gel keseyi ve kalp atışlarını dinleyelim dedi.
1 haftayı geride bıraktık..
1 hafta daha beklicem..

Hoşgeldin aramıza
İnşallah burda olan olmayan tüm hamişler hayırla sağlıkla bebişlerine kavuşur, içinde bende inşallah.
ekliyorum listemize canım.. İlk sayfada

saol canım hoşbuldum
aslında kalp atışlarını duymadan yazmak istemiodum ama sayfaları okuyunca heyecanlanıp yazdım..
listene ekle canımm

kızlar, yerlesme kanaması yasayan varmı aranızda? benim tarihimde olması mümkünmü? 4+5
cok haif kahverengi akıntım oldu iç çamaşırıma gelmedi sadece tuvalet k. gördüm az önce. dün beta hcg 576 cıkmıştı, doktor güzel dedi ama ne bu şimdi???
yardım edin çok korktum kafayı sıyırıcam

Son düzenleme:

kuzumm benimde 5.hafta da kahverengi lekelenmelerim başladı ve tam 1 hafta sürdü doktora gittim doktorum sürekli yatacaksın dedi bir hafta boyunca yattım şu an allaha şükür ne lekelenmem ne de kananam yok çok fazla sıkıntı yapma sadece dinlen güzelim

cok saol cevabın için içim içimi yiyor.. inşallah biranönce geçer..

merhaba cnm korkma sakin ol benimde oldu tam 1 hafta sürdü dr ara sana ilaç verir progestan düşük önleyici ve bol boll yat hiç kalkma ayaklarının altına yastık koy Allahın izniyle geçiyo

günaydın annecikleeerrr bende 6+5 oldum maşallah ne bi bulantı ne bi şikayet çok şükür ilk gebeliğim bu arada bide canım hiiiiç tatlı istemio ki ben tatlı manyaa olan bi insanken varsa yoksa tuzluya bi düşkünüm bi düşkünüm anlamadım vala inşallah hep böle devam eder bulanmak istemiyorummm geçen hafta çarşamba doktora gitmiştim keseyi gördük ultrasonla çok şükür kalp atışları için ve kan testleri için haftaya bidaa gidicem

evet ikiz benimki canım çok farklı bir duygu bu Allahım herkese nasip etsin inş.. beklemek çok zor valla bende haftaya tekrar gidecem hayırlısı artık...
sanırım öyle olacak canım...
maşallah subhanallah
gözünaydın canım..sağlıkla kucaklamak nasip etsin rabbim...
tşk.ederim canım bu duyguyu yaşamak için 8 yıl bekledim çifte mutluluk oldu bana darısı tüm isteyenlerin başına olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…