- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
bende 5+2 deyim vee hiçbişey hissetmiyorum...hatta uyku halim vardı oda kayboldu..iştah son sürat yerinde
midem filan bulansın istiyorum yemin ederim yaaaa:84:...7 sene sonra bulunca iyice paranoyak oldum...
inşallah herşey yolundadır içerde...:18::18:
ay allah iyiliğini versin çok güldüm bu su işine...
6 haftalıkken kalp atışı gördün demek ne güzel o zaman ben de görebilirim herhalde pazartesi gideceğim bakalım hayırlısı...
venüstencimmm çok sevindimmm,,,maşşlhhhhh canım yaaa ,demek kalp atışı vardıı,,, çok heyecanlı yaa,,,, benimki çok küçük gitsem keseyi görürüm belki,,, benim daha beklemem lazım bugün 4+6 oldukk daha
Günaydın uhdecim.....
Canıııımmm ne kadar güzeeeeelllll....pıtpıtları sende gördün sonunda. demekki dün muayene olabilmiş olsaydım benim bebişimin pıtpıtlarını görme şansım da yüksekmiş.. şimdi bende çok fena heveslendim bak:) Aynen dediğin gibi bende bi bebişimi görsem kendimi daha çok hamile hissedicem aslında.
gözünaydın canım...rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...darısı başımıza...
ayy bendde kendimi hamile gibi hissetmiyorum..demekki görünce işler değişiyor...
arkadaşlar şimdi hamileliğimiz boyunca saçımızı hiç boyatmıyoruz bide kestirmiyoruz değilmi farkı bi bilgisi olan bunlara benzer yapılması gereken şeyler varsa paylaşalım ltf
arkadaşlar şimdi hamileliğimiz boyunca saçımızı hiç boyatmıyoruz bide kestirmiyoruz değilmi farkı bi bilgisi olan bunlara benzer yapılması gereken şeyler varsa paylaşalım ltf
yarın 7 hafta olacak sata göre ama ultrasounda göre daha belli değil pztsi gideceğim doktora
saçı ilk 3 ay boyatmayın diyolar... kestirmeye gelince benim saçlarım sürekli avuç avuç dökülür. dün eşime dedim kestireyim diye YOK dedi. hurafe biliyorum ama yine de insan bi tuhaf hissediyor kendini.
beğen butonunu buldum yemin ederim....
ne salağım yaaaanca gördüm ...neremle bakıyosam artık...
bundan sonra bol bol beğenirim artıkın....:86::86:
yeni gelen arkadaşlar İLK SAYFADA listemiz sürekli güncelliyorum.
tahmini doğum tarihinizi ve muhtemel doğum şeklinizide yazarsanız sevinirim
benim 9 mart zaten yazmışsın bebişimdün akşam eşimde nasıl doğurcan dedi bana dondum kaldı şu an düşünmüyorum 6 ay sonra düşünmek istiyorum bu konuyu mümkünse gönlümden geçen normal doğum ama ancak epidural yapabilirim gibi geliyor olmadı çevir kazı yanmasın hesabı sezeryan yapcas o yüzden cevap veriyorum e şıkkı hepsi
tickerina baktımda 2.evlilik yıldönümüze 3 ay kadar bi zaman kalmış.. Ohhh ne güzel karnın çıkmaya başlamış olacak.. ayyyy ben niye heyecan yapıyorum herşeyde yaaaa....
Bizimde 4.yılımızı bitrmeye az kaldı. 1,5 ay filan. o zamana tabi göbek çıkmaz(
kadın doğğum doktorun mu verdi cnm ilacı yada başka doktor ise hamile olduğunu söyledin mi ilacı yazmadan önce eğer hamile olduğunu bilerek verdilersehiç çekinmeden iç çünkü onlar bebeğe zarar vermeyen ilaçları veriyorlar rahat ol yani.
ilk başlarda olur cnm böyle önemli olan büyümüş olması..bebeği görebildin mi?
ben ilk gebeliğimde 2li test yaptırmadım.. duyduğuma göre de çoğunlukla 2li testte ense kalınlığına bakılıyormuş. ne kadar doğru bilemem. ama zaten her kontrolümde ense kalınlığını ölçüyordu doktor, 2liye gerek görmedi.. 3lü testte bile o kadar strese giriyoki insan acaba ne çıkacak diye. Bu seferde inşallah bi sorun çıkmaz Ya Rabbim. AMİN.
İnşallah hepimizin hamileliği sonuna kadar sorunsuz geçer ve hayırlısyla kucaklarımıza alırız minik mucizelerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?