- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
sağol.inşallah ikizdir sağlıklıca hayırlısıyla doğum yaparım.ikiz bebek fikri tabiki çok daha güzel.allah hepimizin yardımcısı olsun.
ay allahım keşke ikiz olsun çok süper olur bee maşşalhhh diyelim şimdidenn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol.inşallah ikizdir sağlıklıca hayırlısıyla doğum yaparım.ikiz bebek fikri tabiki çok daha güzel.allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende mide bulantisi yok hic...ne zaman baslio genelde?
slm güzel anneler bende mart annesi olacam Allah ın izniyle:))
daha dk a gitmedim ama hesaplarıma göre 6 hafta 1 günlük bebişim
1 tane kızım var,Allah ın izniyle bu bebeğimi ne sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım
Allah ım sizleride bir avazda kurtarsın
buarada ilk kez doğum yapacak arkadaşlar kendinizi normal doğuma hazırlayın tabi her hangi bir sorun çıkmadığı taktirde,en güzeli ve kolayı![]()
hoşgeldin aramıza...Gündüz seni görmüştüm konuyu okurken.
Bende 6+1 im ve benimde bi kızım var.. normal + sezeryan oldu diyebilirim.
normal doğum için çok uğraştık ama olmadı, mecburen sezeryana alındım.
Ve bende henüz doktora görünmedim
evet kadın doğum doktoru verdi hamileler için ama zararsız die bişe yok en az zararsızı veriyolar nebilim ben biraz pimpirikliyim offf allahım bebiş doğunca kafayı yerim heralde...
gördüm canım perşembe gittik kontrole kalp atışlarını dinledik...bidaha 24 ağustosta ikili test yapılcak
herzaman bekleriz canım... Yolumuz epey uzun Allah'ın izniyle...evet gündüz okudum ama kıım izin vermedi yazmama:)))
senin kızın kaç yaşında,herşeyimiz bir sayılır inşallah doğum tarihleride bir olur:))
zaten ilkki mecburi sezeryan olduysa yine sezeryana alırlar seni,sağlıklı olunda sezeryan vız gelir:)
buarada hoşbuldum canım inşallah kızım rahat verdikçe safyayı takip edecem:)
Günaydın Sibelcim.. yarın hayırlısıyla sende kalp atışlarını görürsün inşallah.bu arada günaydın kızlar...
pazar pazar genelde kimse olmuyor ama ben yazayım yine de yarın sabah doktora gideceği ve çok heyecanlıyım bu heyecanımı bastırmak için bugün hep gezeceğim..gerçi hava da çok sıcak ama istanbul a gidicem ayyy inşallah ben de yarın bebişimi görürüm artık yarın görüşürüz kendinize iyi bakın bebişlerinize de...yarın doktordan gelince yazarım öptümm
Puantiyem hoşgeldin aramızaArkadaşlar ben de haziranda hamile kaldım. şuan 5 hafta 3 günlük. tam 5 haftalıkken ultrasonda keseyi gördük. inşaallah 15 martta bekleniyormuş doğum. ben de mide bulantısı hiç olmadı ama çook halsizim çok çabuk yoruluyorum. ne zamana kadar sürer acaba bu uyku hali bileniniz var mı
Arkadaşlar ben de haziranda hamile kaldım. şuan 5 hafta 3 günlük. tam 5 haftalıkken ultrasonda keseyi gördük. inşaallah 15 martta bekleniyormuş doğum. ben de mide bulantısı hiç olmadı ama çook halsizim çok çabuk yoruluyorum. ne zamana kadar sürer acaba bu uyku hali bileniniz var mı
benim gibi miğdesi sürekli bulanan varmı?(((((((((((8
enteresandır ben yemek yiyince tokken midem bi tuhaf oluyo :26::26:benim gibi miğdesi sürekli bulanan varmı?(((((((((((8
canım çok sevindim..kızlar cuma günü doktora gittim 6 haftalık olmuş kalp atışlarını gördüm.... benim ikinci gebeliğim ilkinde olduğu gibi yine sevincim tavan yaptı![]()
selam arkadaşlarım doktordan geliyorum bebeğim meleğim 6+4 günlük olmuş....vedeeeeeeeeeeeeee pıtı ptı pıtı pıtı atıyordu kalbi ayyyyyyyy süper bir duygu ALLAHIM hepinize yaşatsın....Allahım evlat isteyenlerede tez zamanda bu duyguyu yaşatsın dr usg sesini açınca bayılcakdım sevinçten rabbim nazarlardan saklasıın .....Allahım sana emanetiz....![]()
Forumdaki en kucuk bebis sahibi galiba benim:)) herkes keseden kalpten bahsedio valla bana daha 2 hafta varr:) benim donemlerim heralde henuz ogrenmediler hamisliklerini:))