2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm güzel anneler bende mart annesi olacam Allah ın izniyle:))
daha dk a gitmedim ama hesaplarıma göre 6 hafta 1 günlük bebişim:emir_bebek:
1 tane kızım var,Allah ın izniyle bu bebeğimi ne sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım
Allah ım sizleride bir avazda kurtarsın:nazar:

buarada ilk kez doğum yapacak arkadaşlar kendinizi normal doğuma hazırlayın tabi her hangi bir sorun çıkmadığı taktirde,en güzeli ve kolayı :49:

slm güzel anneler bende mart annesi olacam Allah ın izniyle:))
daha dk a gitmedim ama hesaplarıma göre 6 hafta 1 günlük bebişim:emir_bebek:
1 tane kızım var,Allah ın izniyle bu bebeğimi ne sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım
Allah ım sizleride bir avazda kurtarsın:nazar:

buarada ilk kez doğum yapacak arkadaşlar kendinizi normal doğuma hazırlayın tabi her hangi bir sorun çıkmadığı taktirde,en güzeli ve kolayı :49:

hoşgeldin aramıza...:16::16: Gündüz seni görmüştüm konuyu okurken.
Bende 6+1 im ve benimde bi kızım var.. normal + sezeryan oldu diyebilirim.
normal doğum için çok uğraştık ama olmadı, mecburen sezeryana alındım.
Ve bende henüz doktora görünmedim

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza...:16::16: Gündüz seni görmüştüm konuyu okurken.
Bende 6+1 im ve benimde bi kızım var.. normal + sezeryan oldu diyebilirim.
normal doğum için çok uğraştık ama olmadı, mecburen sezeryana alındım.
Ve bende henüz doktora görünmedim

evet gündüz okudum ama kıım izin vermedi yazmama:)))
senin kızın kaç yaşında,herşeyimiz bir sayılır inşallah doğum tarihleride bir olur:))
zaten ilkki mecburi sezeryan olduysa yine sezeryana alırlar seni,sağlıklı olunda sezeryan vız gelir:)
buarada hoşbuldum canım inşallah kızım rahat verdikçe safyayı takip edecem:)

bu arada günaydın kızlar...
pazar pazar genelde kimse olmuyor ama ben yazayım yine de yarın sabah doktora gideceği ve çok heyecanlıyım bu heyecanımı bastırmak için bugün hep gezeceğim..gerçi hava da çok sıcak ama istanbul a gidicem ayyy inşallah ben de yarın bebişimi görürüm artık yarın görüşürüz kendinize iyi bakın bebişlerinize de...yarın doktordan gelince yazarım öptümm

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de haziranda hamile kaldım. şuan 5 hafta 3 günlük. tam 5 haftalıkken ultrasonda keseyi gördük. inşaallah 15 martta bekleniyormuş doğum. ben de mide bulantısı hiç olmadı ama çook halsizim çok çabuk yoruluyorum. ne zamana kadar sürer acaba bu uyku hali bileniniz var mı

evet gündüz okudum ama kıım izin vermedi yazmama:)))
senin kızın kaç yaşında,herşeyimiz bir sayılır inşallah doğum tarihleride bir olur:))
zaten ilkki mecburi sezeryan olduysa yine sezeryana alırlar seni,sağlıklı olunda sezeryan vız gelir:)
buarada hoşbuldum canım inşallah kızım rahat verdikçe safyayı takip edecem:)
herzaman bekleriz canım... Yolumuz epey uzun Allah'ın izniyle...
Kızım 23 aylık, bende o rahat bıraktıkça bakıyorum buraya.
tekrar hoşgeldin :16::16:

bu arada günaydın kızlar...
pazar pazar genelde kimse olmuyor ama ben yazayım yine de yarın sabah doktora gideceği ve çok heyecanlıyım bu heyecanımı bastırmak için bugün hep gezeceğim..gerçi hava da çok sıcak ama istanbul a gidicem ayyy inşallah ben de yarın bebişimi görürüm artık yarın görüşürüz kendinize iyi bakın bebişlerinize de...yarın doktordan gelince yazarım öptümm
Günaydın Sibelcim.. yarın hayırlısıyla sende kalp atışlarını görürsün inşallah.
gez valla en iyisini yapıyosun.. dediğin gibi heyecanın yatışır, zaman geçer. KİB.

Arkadaşlar ben de haziranda hamile kaldım. şuan 5 hafta 3 günlük. tam 5 haftalıkken ultrasonda keseyi gördük. inşaallah 15 martta bekleniyormuş doğum. ben de mide bulantısı hiç olmadı ama çook halsizim çok çabuk yoruluyorum. ne zamana kadar sürer acaba bu uyku hali bileniniz var mı
Puantiyem hoşgeldin aramıza :16::16:
maşallah keseyi görmüşsün darısı kalp atışlarını duymaya olsun.
o halsizlik yorgunluk bendede var, gözüm yatağa bakıyo sürekli. uyku hali 1 ay kadar devam edebiliyor canım. benim 1 haftadır fazlasıyla var.

hoşgeldin cnm tebrik ederim allah kucağına da almayı nasip etsin inşallahh..

ilk üç ay sürer cnm zaten 1 ayı geçmiş daha 1.5ay falan çekersin gerçi kişiye göre değişiyor..ama her gün aynı olmaz bazı günler de çok iyi hissedersin yani bende öyle oluyor..

Arkadaşlar kalp atışlarını henüz duymayanlar için;

Vajinal ultrasonografiyle 5,5-6 hafta, karından yapılan ultrasonla 6,5-7. haftadan itibaren, fetüs 5mm yi aşınca kalp atışları görülmelidir.
ALINTI.

kızlar cuma günü doktora gittim 6 haftalık olmuş kalp atışlarını gördüm.... benim ikinci gebeliğim ilkinde olduğu gibi yine sevincim tavan yaptı:21:

Hoşbulduk arkadaşlar Artık burdan paylaşıcam değişimlerimi. beni daha ilk olucak bebeğim. hsg33 tebrik ediyorum bebeğinle seni:64: Allahım hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Buarada ben 1.68 boyundayım 56 kiloyum bakalım kaç kilo alıcam

selam arkadaşlarım doktordan geliyorum bebeğim meleğim 6+4 günlük olmuş....vedeeeeeeeeeeeeee pıtı ptı pıtı pıtı atıyordu kalbi ayyyyyyyy süper bir duygu ALLAHIM hepinize yaşatsın....Allahım evlat isteyenlerede tez zamanda bu duyguyu yaşatsın dr usg sesini açınca bayılcakdım sevinçten rabbim nazarlardan saklasıın .....Allahım sana emanetiz....:nazar::nazar::49:

benim gibi miğdesi sürekli bulanan varmı?:((((((((((((8
enteresandır ben yemek yiyince tokken midem bi tuhaf oluyo :26::26:

kızlar cuma günü doktora gittim 6 haftalık olmuş kalp atışlarını gördüm.... benim ikinci gebeliğim ilkinde olduğu gibi yine sevincim tavan yaptı:21:
canım çok sevindim..:nazar::nazar::nazar: Maşallah sende pıtpıtları duyanlar kervanına katıldın.. Darısı başımıza inşallah

selam arkadaşlarım doktordan geliyorum bebeğim meleğim 6+4 günlük olmuş....vedeeeeeeeeeeeeee pıtı ptı pıtı pıtı atıyordu kalbi ayyyyyyyy süper bir duygu ALLAHIM hepinize yaşatsın....Allahım evlat isteyenlerede tez zamanda bu duyguyu yaşatsın dr usg sesini açınca bayılcakdım sevinçten rabbim nazarlardan saklasıın .....Allahım sana emanetiz....:nazar::nazar::49:

oh oh bugün 2 kişi pıtpıtları duydu ne güzel :nazar::nazar::nazar: hemen listemizi güncelleyeyim.
güzel dualrın için AMİİİNNN diyorum canım

Forumdaki en kucuk bebis sahibi galiba benim:)) herkes keseden kalpten bahsedio valla bana daha 2 hafta varr:) benim donemlerim heralde henuz ogrenmediler hamisliklerini:))

Forumdaki en kucuk bebis sahibi galiba benim:)) herkes keseden kalpten bahsedio valla bana daha 2 hafta varr:) benim donemlerim heralde henuz ogrenmediler hamisliklerini:))

oyy canım, yeni gelen arkadaşlar senden de küçük olacak:))
o zamanda sen diyceksin kalp atışlarını duydum diye, onlar diyecek bize daha 1-2 hafta var diye...
ayyy bunlar bile güzel telaşlar..

Back
X