2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba bir haftadır yazamıyorum size. tatilin sonuncu günü bugün istanbula dönüş yapacağım size haber vereyim dedim. tatilin son günleri miğde bulantım çok arttı. inanılmaz yemek yiyemiyorum. çok fena miğdem. ilaç iyiki almışım o iyi geldi. aynu zamanda çok heyecanlıyım pazartesi doktora gideceğim kalp atışı ve bebeğimi görmek için. şimdilik k.i.b öptüm hepinize sağlıklı günler. iyi hafta sonları...

hayırla gel o zaman canım.. pazarteside güzel haberlerini bekliyoruz.
Sağlıcakla kal :54::54:

kızlarrr iphone da cok güzel bir uygulama var, "what to expect" adında, ücretsiz. gün ve gün neler hissedildiğini bebeğin ne aşamada olduğunu ve haftalık olarakta yaşayacaklarınızı bebeğinizin kaç aylık oldugunu vs. gösteriyor. süppper

minnoşlar sizde çok sık wc ye gidiyomusunuz ? ben çok mu su tüketiyom anlamadım :81:

aynen canım.. hem çok su içtiğimizden, hemde şuan bebiş çok aşağıda ve baskı yaptığından. dün suyu az içtim ve inanılmaz yorgun, bitkin hissettim kendimi. Sonrasında da korktum bebeğim susuz kalacak diye..Aman Allah korusun.

Son düzenleme:
günde 20 kere falan gidiyorum, gece uykumdan uyanıpta gidiyorum kaç defa inanılmaz bişi, gerçi ben çokta su içiyorum:):)

ben varya hayatta gece kalkıp çişe gitmesdim hayretler içindeyim her gece gidiyorum kocişte diyo alış gece mesailerine doğunca zorluk çekme dedim bence sende alış ben yaptım ben babayım diye çok reklam yapıyosun ya karşılığı öde bakalım :nazar:uleynnnn herşeye katlanan biz hava atan kocişler nasıl iş bu anlamadım sürekli bana aynı örneği verip duruyo yok kola makinasınınmıymış kola para atanınmıymış aman ne komik :1::1::1:

aynen canım.. hem çok su içtiğimizden, hemde şuan bebiş çok aşağıda ve baskı yaptığından. dün suyu az içtim ve inanılmaz yorgun, bitkin hissettim kendimi. Sonrasında da korktum bebeğim susuz kalacak diye..Aman Allah korusun.

ayyyy ben o konuya çok takılıyom korkuyom bebeğe bişey olur diye kocişten kaçıyom dün dr sorduk hani ilişkide bişey olmaz dimi diye olmaz dedi ama ben hamişliğim kesinleştikten sonra kocişten köşe bucak kaçıyom psikolojik sanırım bebeği koruma duygusu bunu aşmam lazım :77:

ayyyy ben o konuya çok takılıyom korkuyom bebeğe bişey olur diye kocişten kaçıyom dün dr sorduk hani ilişkide bişey olmaz dimi diye olmaz dedi ama ben hamişliğim kesinleştikten sonra kocişten köşe bucak kaçıyom psikolojik sanırım bebeği koruma duygusu bunu aşmam lazım :77:

yok canım bişey olmuyo :1: hamileliğin ilk 3 ayı anne adayında isteksizlik olması normalmiş. 2. 3 ayda ise tam tersi artış oluyormuş :17::17:.. sona doğru da zaten doğum yaklaşıyor filan yapsakmı yapmasakmı derdi var :17::17:
Herşey normal yani.. Relax ol hayatım :1:

gece kızım çiş için uyandığında önce onu çiş yaptırıyorum ve onu yatağına yatırıp Wc ye zor yetişiyorum :9::9::9:

yazmadan önce girmiştim baktım 15 dk bile olmamıs simdi yine gittim eheheheh :) neyse kasık agrılarım biraz gecti, az öncede kan aldırdım 4+2 yken 276 cıkmıstı bugun yine aldırdım aksama sonuc cıkacak insallah 500 lü degerler olur:):) cok heyecanlı ya.. keske daha gec ögrenseydimm mesela 6+5 lerde falan... direk gidip kalp atışını duysaydımm.... ama kendisini cok uzun zamandır bekliyorumm daha regl gecmeden baktımm heyecandan :18::18::18:

yok canım bişey olmuyo :1: hamileliğin ilk 3 ayı anne adayında isteksizlik olması normalmiş. 2. 3 ayda ise tam tersi artış oluyormuş :17::17:.. sona doğru da zaten doğum yaklaşıyor filan yapsakmı yapmasakmı derdi var :17::17:
Herşey normal yani.. Relax ol hayatım :1:

ayyy parmakların bal yesin tatlım bende kendimden korkmaya başladımdı malum zaten erkekler kilo falan alınca olayı abartıyorlar bide bu sorun olmasın :78: ben kocişe güzel güzel anlatayım bu durumu :69:sağol tatlım :71:

yazmadan önce girmiştim baktım 15 dk bile olmamıs simdi yine gittim eheheheh :) neyse kasık agrılarım biraz gecti, az öncede kan aldırdım 4+2 yken 276 cıkmıstı bugun yine aldırdım aksama sonuc cıkacak insallah 500 lü degerler olur:):) cok heyecanlı ya.. keske daha gec ögrenseydimm mesela 6+5 lerde falan... direk gidip kalp atışını duysaydımm.... ama kendisini cok uzun zamandır bekliyorumm daha regl gecmeden baktımm heyecandan :18::18::18:

:)))
Canım inşallah değerlerin güzel bi şekilde artmıştır.
İnsan ovulasyona kadar rahat oluyor ama ovulasyondan sonra günler geçmek bilmiyor..
ben Miraç Kandili akşamı öğrenmiştim kuzumu, idrar testiyle. ertesi günde kan testine gitmiştim 3+6 da.
ama bak o gün bugündür günler nasıl hızlı geçiyor, Yaradana kurban olurum.
Hayırlısıyla bide görseydim.

ben bir rekora imza ataraktan reglim 30 haziranda gelecekti ama 10 gün gelmedi öyle test yaptım nasıl dayandım bilmiyom ama yapar yapmaz şok oldum hemen 2 çizgi net bi şekilde çıktı şaşırdım inanamadım :46:

ben bir rekora imza ataraktan reglim 30 haziranda gelecekti ama 10 gün gelmedi öyle test yaptım nasıl dayandım bilmiyom ama yapar yapmaz şok oldum hemen 2 çizgi net bi şekilde çıktı şaşırdım inanamadım :46:

sen maşallah iyi dayanmışsın..:nazar: ben düşükten sonra iyice sabırsızlanmıştım, dayanamadım, Kurban olduğum Allahımda gösteriverdi ikinci silik çizgiyi.

sen maşallah iyi dayanmışsın..:nazar: ben düşükten sonra iyice sabırsızlanmıştım, dayanamadım, Kurban olduğum Allahımda gösteriverdi ikinci silik çizgiyi.

ayyyy ben o kadar çok test yaptımki evlendik evleneli çocuk istiyodum ama eşim borcumuz çok diye istemiyodu korunduğumuz halde ben her ay kendimi hamile sanıyodum d.k. hapı içiyodum azcık bişeyden midem bulandı mesela hemen gidip test alıyodum ama hep negatifff :54:nisan ayında eşimde birden nolduysa çocuk ateşiyle yanmaya başladı ama aksilik bu ya nisan mayıs hep ş.dışındaydı iş dolayısıyla geldiğindede hep ben regl oluyodum aksi gibi :50: 2 ay öyle denemeler yaptık umutsuzca ben haziranda dr gittim 4-5 aydır düzenli yapıyos çocuk yok diye uydurdum :1: oda hormon testi ile sperm testi verdi ama ben meğer haziranda yakalamışım çünkü kociş uğurlu günlerde hep yanımdaydı :24: en umut etmediğim ay hazirandı çünkü hep regl gelsin hormonlarıma baktırayım ne çıkıcak diye düşündüm hiç aklıma bu ay kalırım gelmedi daha öncedende kendi kendime söz vermiştim artık regl 10 gün geçmeden test almayacam diye allahın işi tatildeydim ve köydü eczane yoktu elimin altında 10. günü teysem geldi yanımıza o gelirken getirdi testi yaptım :29:

ne kadar güzel yaaaa.. zaten çoğunlukla duyduğum hep beklemedikleri ayda bebişlerin gelmesi.
İnşallah hayırla sağlıkla gelir tüm bebişler ve evlerimizin neşesi kat kat artar

ayyyy ben o kadar çok test yaptımki evlendik evleneli çocuk istiyodum ama eşim borcumuz çok diye istemiyodu korunduğumuz halde ben her ay kendimi hamile sanıyodum d.k. Hapı içiyodum azcık bişeyden midem bulandı mesela hemen gidip test alıyodum ama hep negatifff :54:nisan ayında eşimde birden nolduysa çocuk ateşiyle yanmaya başladı ama aksilik bu ya nisan mayıs hep ş.dışındaydı iş dolayısıyla geldiğindede hep ben regl oluyodum aksi gibi :50: 2 ay öyle denemeler yaptık umutsuzca ben haziranda dr gittim 4-5 aydır düzenli yapıyos çocuk yok diye uydurdum :1: Oda hormon testi ile sperm testi verdi ama ben meğer haziranda yakalamışım çünkü kociş uğurlu günlerde hep yanımdaydı :24: En umut etmediğim ay hazirandı çünkü hep regl gelsin hormonlarıma baktırayım ne çıkıcak diye düşündüm hiç aklıma bu ay kalırım gelmedi daha öncedende kendi kendime söz vermiştim artık regl 10 gün geçmeden test almayacam diye allahın işi tatildeydim ve köydü eczane yoktu elimin altında 10. Günü teysem geldi yanımıza o gelirken getirdi testi yaptım :29:

venüsüm çok mutlu oldum allah kucağımızda görmeyi nasip etsin hepimize inş .......... Bende hiç beklemiyordum biliyosun vajiliydik herşey çok uzaktı bizce ama rabbim bizlere aratmadı güzel günler tek tek kendini gösteriyo allaha şükür seni çok seviyorum dualarımdasın

kızlar benim adetim 3 gün gecikince evde test yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı cumartesi günüydü poliklinik yoktu ama ben dayanamdım gittim hastanenin acilinde kan testi yaptırmıştım:1: 1500 çıkmıştı çokmuydu anlamadım

kızlar benim adetim 3 gün gecikince evde test yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı cumartesi günüydü poliklinik yoktu ama ben dayanamdım gittim hastanenin acilinde kan testi yaptırmıştım:1: 1500 çıkmıştı çokmuydu anlamadım

gayet güzelmiş canım.. betahcg kişiden kişiye değişiyormuş.
Bazılarında adet geçmeden 100-200 lerde çıkıyor, bazılarında adet geçince çıkıyor.

peki hemen ertesinde keseyi görmeye gitmişmiydin.

Back
X