- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
dün akşam 21. de bebeğimle tanıştımgiderken bir dünya su içtimki ultrasonda gözüksün alt tarafı karıştırmasın dr diye ama çok kalabalıktı bekledim baya tutamadım wc ye gittim çıktım bi daha şişirdim karnımı 3 defa tekrarlandı bu olay 1,5 saat içerisinde sonra dr un asistanına dedimki ben patlayacam su içmekten ilk muayene alttanmı bakcak yoksa ben dayanayım biraz daha üsttenmi bakar sordu içeriye çıktı dedi ilk olduğu için alttan bakılacakmış eyvah dedim ama yapacak bi şey yok wc ye gittim 2-3 kişi sonra sıra bana geldi dedim üstten bakın görünmesse alttan bakarsınız güldü iyi hadi bakalım dedi annesinin bitanesiiiii hemen gösterdi kendine ayyyyy nasıl tarifsiz bişey bu allahım şükürler olsun sana binlerce kezzz kalbi atıyodu izledik dinleyebilirmiyiz dedim haftaya geldiğinde dinleticem dedi bazı tahliller istedi nasıl geçicek 1 hafta sanki dün akşamdan beri kendimi daha hamile hissediyorum bide dr bana dediki 3 kişilik mi yedin sen naptın fidan gibi hatundun 60 kg olmuşum yuhhhh banaaaa az yemem lazım artık
dün akşam 21. de bebeğimle tanıştımgiderken bir dünya su içtimki ultrasonda gözüksün alt tarafı karıştırmasın dr diye ama çok kalabalıktı bekledim baya tutamadım wc ye gittim çıktım bi daha şişirdim karnımı 3 defa tekrarlandı bu olay 1,5 saat içerisinde sonra dr un asistanına dedimki ben patlayacam su içmekten ilk muayene alttanmı bakcak yoksa ben dayanayım biraz daha üsttenmi bakar sordu içeriye çıktı dedi ilk olduğu için alttan bakılacakmış eyvah dedim ama yapacak bi şey yok wc ye gittim 2-3 kişi sonra sıra bana geldi dedim üstten bakın görünmesse alttan bakarsınız güldü iyi hadi bakalım dedi annesinin bitanesiiiii hemen gösterdi kendine ayyyyy nasıl tarifsiz bişey bu allahım şükürler olsun sana binlerce kezzz kalbi atıyodu izledik dinleyebilirmiyiz dedim haftaya geldiğinde dinleticem dedi bazı tahliller istedi nasıl geçicek 1 hafta sanki dün akşamdan beri kendimi daha hamile hissediyorum bide dr bana dediki 3 kişilik mi yedin sen naptın fidan gibi hatundun 60 kg olmuşum yuhhhh banaaaa az yemem lazım artık
Çok sevindim tebrik ederim allah bizede nasip etsin inşallah kaç hafta kaç günlüksün ?
canım ne güzell kalp atışınıda duymuşsun maşşallah çok güzel aynı şeyleri bende yaşadım dün valla su içe içe bir hoş oldum inanki.. bende tartıldım dün 55kilodayım şimdilik kilo alacaksakta bebişler için yapacak birşey yok canımm
yok kalp atışını duymadık ama gösterdi dr bak kalbi nasıl atıyo diye ultrasonda yoksa ben hayatta anlamazdım kıpır kıpır annesine kendini göstermeye çalışıyo yawrum annesi bakar kör anlamıyo ayyy kocişle ikimizin hali çok komikti şaşkın ördek yawrusu gibiydik ne kadar acemiyiz allahım sen bize yardım etkociş tutturdu eve ultrason makinesi alalım hep izleriz diyo dedim sakin ol kendine gel saçmalama
merhaba, bende 5+1 hamileyim ama ne bulantı ne bişeyden tiksinme ne uyku hali hiç bir belirtim yok ruhen ve bedenen sizce bu normalmi ?
Normal canım benim 6+2 günlük bende öyle aman aman bir belirti yok daha inş. rahat geçiririz hamileliğimizi
inş. en kısa zamanda kalp atışlarınıda duyarsın canım görmekte güzel valla... bizimde ilk olunca dediğin gibi eşimde bende bir tuhaf olduk ne yapacagımız bilemedikki şaşkın şaşkın bakınıyoduk öyle
merhaba, bende 5+1 hamileyim ama ne bulantı ne bişeyden tiksinme ne uyku hali hiç bir belirtim yok ruhen ve bedenen sizce bu normalmi ?
Normal canım benim 6+2 günlük bende öyle aman aman bir belirti yok daha inş. rahat geçiririz hamileliğimizi
inşallah canım amin senin ikizmiş sanırım çok güzel bişeyallah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla bana doktor 2 hafta sonra gel utrasona dedi sabırla beklemeye çalışıyorum ama aslında çok sabırsızlanıyorum
5 hafta daha erken cnm genelde 6 dan sonra hafif hafif başlıyor ama hiç bulantısı olmayan da var o yüzden rahat ol..
Günaydın kızlar dün kesemizi görmeye gitmiştik geç döndük yazamadım yeni fırsat bulabildim inanın...
Keselerimizi gördük kızlar İKİZZZZZkalp atışlarını henüz duyamadık dr. erken oldugunu söyledi göbekten baktı belki alttan muayene etmiş olsaydı kalp atışlarınıda duyabilirdik sanırım 10 gün sonra yeniden gidilecek inş. kalp atışlarını duyacagız çok değişik bir duyguymuş bebeği olanlar derlerdi de bilmezdim merak ederdim 8 yıldan sonra öğrendim işte bende çok şükür Allahım bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine inş. isteyen herkese nasip eder yaşatır bu duyguları.....
Günaydın uhdecim.....Günaydın kızlar dün kesemizi görmeye gitmiştik geç döndük yazamadım yeni fırsat bulabildim inanın...
Keselerimizi gördük kızlar İKİZZZZZkalp atışlarını henüz duyamadık dr. erken oldugunu söyledi göbekten baktı belki alttan muayene etmiş olsaydı kalp atışlarınıda duyabilirdik sanırım 10 gün sonra yeniden gidilecek inş. kalp atışlarını duyacagız çok değişik bir duyguymuş bebeği olanlar derlerdi de bilmezdim merak ederdim 8 yıldan sonra öğrendim işte bende çok şükür Allahım bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine inş. isteyen herkese nasip eder yaşatır bu duyguları.....
Canıııımmm ne kadar güzeeeeelllll....pıtpıtları sende gördün sonunda. demekki dün muayene olabilmiş olsaydım benim bebişimin pıtpıtlarını görme şansım da yüksekmiş.. şimdi bende çok fena heveslendim bak:) Aynen dediğin gibi bende bi bebişimi görsem kendimi daha çok hamile hissedicem aslında.dün akşam 21. de bebeğimle tanıştımgiderken bir dünya su içtimki ultrasonda gözüksün alt tarafı karıştırmasın dr diye ama çok kalabalıktı bekledim baya tutamadım wc ye gittim çıktım bi daha şişirdim karnımı 3 defa tekrarlandı bu olay 1,5 saat içerisinde sonra dr un asistanına dedimki ben patlayacam su içmekten ilk muayene alttanmı bakcak yoksa ben dayanayım biraz daha üsttenmi bakar sordu içeriye çıktı dedi ilk olduğu için alttan bakılacakmış eyvah dedim ama yapacak bi şey yok wc ye gittim 2-3 kişi sonra sıra bana geldi dedim üstten bakın görünmesse alttan bakarsınız güldü iyi hadi bakalım dedi annesinin bitanesiiiii hemen gösterdi kendine ayyyyy nasıl tarifsiz bişey bu allahım şükürler olsun sana binlerce kezzz kalbi atıyodu izledik dinleyebilirmiyiz dedim haftaya geldiğinde dinleticem dedi bazı tahliller istedi nasıl geçicek 1 hafta sanki dün akşamdan beri kendimi daha hamile hissediyorum bide dr bana dediki 3 kişilik mi yedin sen naptın fidan gibi hatundun 60 kg olmuşum yuhhhh banaaaa az yemem lazım artık
canım hoşgeldin, uyku halin yakında başlar.. bulduğun heryerde uyumak istersin. o kendini öyle bi belli ederkimerhaba, bende 5+1 hamileyim ama ne bulantı ne bişeyden tiksinme ne uyku hali hiç bir belirtim yok ruhen ve bedenen sizce bu normalmi ?
tşk ederim sizin ne kadrlık ?
arkadaşlar şimdi hamileliğimiz boyunca saçımızı hiç boyatmıyoruz bide kestirmiyoruz değilmi farkı bi bilgisi olan bunlara benzer yapılması gereken şeyler varsa paylaşalım ltf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?