- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
dün akşam 21. de bebeğimle tanıştımgiderken bir dünya su içtimki ultrasonda gözüksün alt tarafı karıştırmasın dr diye
ama çok kalabalıktı bekledim baya tutamadım wc ye gittim çıktım bi daha şişirdim karnımı 3 defa tekrarlandı bu olay 1,5 saat içerisinde sonra dr un asistanına dedimki ben patlayacam su içmekten ilk muayene alttanmı bakcak yoksa ben dayanayım biraz daha üsttenmi bakar sordu içeriye çıktı dedi ilk olduğu için alttan bakılacakmış eyvah dedim ama yapacak bi şey yok wc ye gittim 2-3 kişi sonra sıra bana geldi
dedim üstten bakın görünmesse alttan bakarsınız güldü iyi hadi bakalım dedi annesinin bitanesiiiii hemen gösterdi kendine ayyyyy nasıl tarifsiz bişey bu allahım şükürler olsun sana binlerce kezzz
kalbi atıyodu izledik dinleyebilirmiyiz dedim haftaya geldiğinde dinleticem dedi bazı tahliller istedi
nasıl geçicek 1 hafta sanki dün akşamdan beri kendimi daha hamile hissediyorum
bide dr bana dediki 3 kişilik mi yedin sen naptın fidan gibi hatundun 60 kg olmuşum yuhhhh banaaaa az yemem lazım artık
![]()
Çok sevindim tebrik ederim allah bizede nasip etsin inşallah kaç hafta kaç günlüksün ?