- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
Hadi gözün aydınn tarifsiz bi şaşkınlık mutluluk :)
hamile olduğumu ilk öğrendiktan 2-3 gün sora gittim doktora normal ultrasyonda gördü keseyi 9.4mm di 4 haftalık demişti.9 gün soraya randevu verdi dün gittik doktora 6 haftalık dedi bu sefer
ama ben hep limon yiyom ye ekşiyi çıkar ayşeyi demişler erkek bebektemi ekşi yeniyor aaaa anlamadımye tatlıyı çıkar hakkıyı diye biliyom kafam zaten karışıktı iyice karıştı beyawww şehzademi sultanmı olcak bakalım allahım sağlıkla o günleride görmeyi nasip eder inşallah
kızlarr kandiliniz mübarek olsun allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahh... sevgili hamişlerim ben bugün ilk kez doktora gittim bebişimide gördüm kalbinide duydum herşey normal dedi sadece 42 kilo olduğum için 20 kilo almaya çalış dedii(inşallahh)bi vitamin verdii darısı henüz gidip görmeyenlerin başına...
kızlarr kandiliniz mübarek olsun allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahh... sevgili hamişlerim ben bugün ilk kez doktora gittim bebişimide gördüm kalbinide duydum herşey normal dedi sadece 42 kilo olduğum için 20 kilo almaya çalış dedii(inşallahh)bi vitamin verdii darısı henüz gidip görmeyenlerin başına...
tebrik ederim çok sevindim kaç hafta kaç gündesin ? hayırlı kandiller
bizde deööyle derler cnm
ben kızıma hamileyken hiç midem bulanmamıştı ki..ben böyle şeylere inanmıyorum pekk
artık doktora gitmek istiyoruuuumişimden dolayı izin alamıyorum.akşam muayeneye gidicem özel iyi bir doktor bulamadım.7 temmuzda öğrendim hamile olduğumu hala doktora gidemedim.
Günaydın kızlar dün kesemizi görmeye gitmiştik geç döndük yazamadım yeni fırsat bulabildim inanın...
Keselerimizi gördük kızlar İKİZZZZZkalp atışlarını henüz duyamadık dr. erken oldugunu söyledi göbekten baktı belki alttan muayene etmiş olsaydı kalp atışlarınıda duyabilirdik sanırım 10 gün sonra yeniden gidilecek inş. kalp atışlarını duyacagız çok değişik bir duyguymuş bebeği olanlar derlerdi de bilmezdim merak ederdim 8 yıldan sonra öğrendim işte bende çok şükür Allahım bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine inş. isteyen herkese nasip eder yaşatır bu duyguları.....
Günaydın kızlar dün kesemizi görmeye gitmiştik geç döndük yazamadım yeni fırsat bulabildim inanın...
Keselerimizi gördük kızlar İKİZZZZZkalp atışlarını henüz duyamadık dr. erken oldugunu söyledi göbekten baktı belki alttan muayene etmiş olsaydı kalp atışlarınıda duyabilirdik sanırım 10 gün sonra yeniden gidilecek inş. kalp atışlarını duyacagız çok değişik bir duyguymuş bebeği olanlar derlerdi de bilmezdim merak ederdim 8 yıldan sonra öğrendim işte bende çok şükür Allahım bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine inş. isteyen herkese nasip eder yaşatır bu duyguları.....
canım ben 6 haftalıkken gittim kalp atışlarını duyamadık ama vajinal muayene yapmadı dr. göbekten ultrasyonla baktı belki ondan duyulmamıştır bilemiyorum artık...ala ala acaba sat tarihinnimi karıştırdı..poff çok karışık geliyor bu haftalar bana :/
bende o zaman kalp atışlarını 7 haftalık olunca duyucam o zaman :26:
canım yaaa devlet hastaneleri maalesef öyle valla gittinmi pişman olup geri dönüyosun ben kan testi yaptıracagımda gittimde kanımı kaybetmişlerdi çıldırmıştım ama... neyse hayırlısı olsun sende sonra gidersin canım üzülme fazladaArkadaşlar cok özür dilerim. Sabah doktora gittik ama devlet hastanesi olduğu için bi türlü sıra gelmedi.sonra da ben sinirlenip beklemek istemedim ve kontrolu iptal ettirdim. Ordanda annemlere geçtik dolaşmaya çıktık derken kafam rahatladı. Eve dönüncede uykudan kafamı kaldiramadim. Suan cepten yazıyorum,pc acicak dermanim yok. Kusura bakmayın kızlar sizleri de meraklandirdim
çok saol canım benimki tüp bebek olunca 2 taransfer edilmişti zaten çift yumurta ikizi oluyorla canımoyyyy maşallahhhhh allah kolay hamilelikler geçirtsin canım benim....ikiz olunca 2 kese mi oluyomuş ? aynı kesenin içinde olunca tek yumurta ikisi oluyo o zaman seninki çift yumurta ikisi maşallah rabbim nazarlardan korusun
ay çokk harika bir şey yaa ikiz bebek maaşallah subhannallahsanırım ayrı yumurta ikizi şimdiden gördüğüne göre.. kız uhde cinsiyeti nerden anladılar hemen?maaşallah ne diyeyim tebrik ederim sağlıkla gelsinler minnoşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?