- 27 Şubat 2012
- 16.438
- 27.672
- 798
Ahhaja o kadar alıştım ki erkeğe kız derse bayılırımsaglikli gunlerde kullansin bebeto, sen kesinlestirdinmi erkek oldugunu bu haftaki muayinede surpriz prenses olmasin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhaja o kadar alıştım ki erkeğe kız derse bayılırımsaglikli gunlerde kullansin bebeto, sen kesinlestirdinmi erkek oldugunu bu haftaki muayinede surpriz prenses olmasin![]()
Merhaba bende 41 yaşındayım Dr perinatolojiye gönderdi birde fetal DNA istedi ben yaptırmayı istemiyorum çünkü yaştan ötürü zaten yüksek çıkacak birde hamileligimi stresli geçirmek istemiyorum sonuçta öyle yada böyle doğacak bu çocuk aldirmayacagimiza göre beden strese girelim.
Fetal dna sonucunu yaş etkilemez ki, tamamen genetik bir test. İkili test ile karıstıyor olabilir misiniz?Merhaba bende 41 yaşındayım Dr perinatolojiye gönderdi birde fetal DNA istedi ben yaptırmayı istemiyorum çünkü yaştan ötürü zaten yüksek çıkacak birde hamileligimi stresli geçirmek istemiyorum sonuçta öyle yada böyle doğacak bu çocuk aldirmayacagimiza göre beden strese girelim
Hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz acaba? Ben de Ankara’dayım. İyi bir doktor arayışım devam ediyor.yarın ankara da perinatoljide kontrolüm var. Çok heyecanlıyım .İkili Test yapacak mı cinsiyet belli olacak mı ? genel durumları nasıl heyecanlı bekleyiş başladı .![]()
Yok yok oda daha birinciden öyleydi ama nasip hep erkekten yanaymışSeninki doydu oglana hadi hakli diyebilirizbizimkiler babaligi tatmadan kiz kiz diye nerelerine tutturuyor yahu mantiksiz ajdjdjdj
Bacimmmm erkek olduğunu nerden çıkardın hahahahhBunları aldıımmm
Ayyyy çok heyecanlı cuma randevusu olanlar artışa geçti hayırlı guzelAy hadi inşallah. Bir tahmini olanlar söylesinDevlet hastanesi ya birsey demedi. Cuma ozeldeki doktoruma gidicem belki o birşeyler görür
HAHAHHAHHAAHAHHAHHAHAHAH ulen yaaaa bu gereksiz iş bizim evde olsaydı çoktan yıkanıp güneşe serilmiştiKocana cok gulduk o gun ama benim de bunlar tozlanmis bak halim olsa da bi yikasam su deniz kabuklarini diyorum bugunC cilekcanavari
Eki Görüntüle 3577556
Sebepsiz kanama yaşayanlardansın sende demek ki. Yolculuk uzun sürecek mi? bi yastık al arka koltukta uzanarak git dik oturmaGittim acile. Kadın doğuma sevk ettiler. Aslında Antalya bir kaç günlük gelmiştik. Bugün Mersin'e geri dönecektik. Altan muayene etti kanama göremedi. Kalp atışını var dedi. Ama yatış vermek istedi kabul etmedim yola çıkacağımızdan . Oda progesteron verdi. Eve dönünce kendi doktoruma gıtcem bakalım
ya ben senin bu mesajına neden bu kadar güldümAyyyyy poncik hep bundan muzdaribimcok kotu bisi utandigim icin yazamamistim buraya. Resmen hormonal terliyoruz oramizdan
Kız alırken farketmedim filli diye aldım ben fil bağımlısıyımBacimmmm erkek olduğunu nerden çıkardın hahahahh
Ayyyy çok heyecanlı cuma randevusu olanlar artışa geçti hayırlı guzel
Haberler insallah![]()
Valla gozume batti ahsjdjdjHAHAHHAHHAAHAHHAHHAHAHAH ulen yaaaa bu gereksiz iş bizim evde olsaydı çoktan yıkanıp güneşe serilmişti
demek o kadar da gereksiz değilmiş offf üzüldüm şimdi ona öfkelendiğim için![]()
Bacikooooo Naptin haber var mı haberilk ben öğrenicem sanırım fetal yaptıralı 1 hafta oldu eli kulağında![]()
Ahahahah yasakli bolge gibi oldu ajdjdjdya ben senin bu mesajına neden bu kadar güldüm![]()
![]()
oramızdan
ay allah iyiliğini versin yaaa
![]()
Yaaaa maşallah annesiii tebrik ederim kocaman olmuş tatlı bıdışınGeldimmmm9+2 haftalık. Baya baya bebek olmuş bu teyzeleri.. 2,5 cm olmuş. Ekranda doktor gösterince ayy kocaman olmuş dedim. Minyatür bebek
3 hafta sonra ikili test icin gelirsin dedi doktor. Bugün devlet hastanesi kontroluydu. Ben ne kadar test var yok hepsini yaptırmayı planliyorum
Eki Görüntüle 3577507
Aynısından bende 2. Ogluma aldım heves edip bir kere ağzına sokmadi ya ne emzik ne biberonKız alırken farketmedim filli diye aldım ben fil bağımlısıyım![]()
Ben bugun kendimle bozdum kafayi. Manikur pedikur kas biyik bunlara giristimBugün neden bu kadar az konuşuldu ne zaman girsem en azından 10 sayfa birikmiş olurdu noluyoruz Kasım anneleri![]()
yemin ederim sabahtan beri ilk defa güldüm bugünAhahahah yasakli bolge gibi oldu ajdjdjd![]()
Oooo bakim zamanı iyi yapmışsın canım bizi ihmal etmeBen bugun kendimle bozdum kafayi. Manikur pedikur kas biyik bunlara giristim![]()
yemin ederim sabahtan beri ilk defa güldüm bugünçok tatlısın ya şapşik
![]()