Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Merhaba bende 41 yaşındayım Dr perinatolojiye gönderdi birde fetal DNA istedi ben yaptırmayı istemiyorum çünkü yaştan ötürü zaten yüksek çıkacak birde hamileligimi stresli geçirmek istemiyorum sonuçta öyle yada böyle doğacak bu çocuk aldirmayacagimiza göre beden strese girelim.

Merhaba bende 41 yaşındayım Dr perinatolojiye gönderdi birde fetal DNA istedi ben yaptırmayı istemiyorum çünkü yaştan ötürü zaten yüksek çıkacak birde hamileligimi stresli geçirmek istemiyorum sonuçta öyle yada böyle doğacak bu çocuk aldirmayacagimiza göre beden strese girelim
Fetal dna sonucunu yaş etkilemez ki, tamamen genetik bir test. İkili test ile karıstıyor olabilir misiniz?

yarın ankara da perinatoljide kontrolüm var. Çok heyecanlıyım .İkili Test yapacak mı cinsiyet belli olacak mı ? genel durumları nasıl heyecanlı bekleyiş başladı .o_O
Hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz acaba? Ben de Ankara’dayım. İyi bir doktor arayışım devam ediyor.

Bugün neden bu kadar az konuşuldu ne zaman girsem en azından 10 sayfa birikmiş olurdu noluyoruz Kasım anneleri 😂

Gittim acile. Kadın doğuma sevk ettiler. Aslında Antalya bir kaç günlük gelmiştik. Bugün Mersin'e geri dönecektik. Altan muayene etti kanama göremedi. Kalp atışını var dedi. Ama yatış vermek istedi kabul etmedim yola çıkacağımızdan . Oda progesteron verdi. Eve dönünce kendi doktoruma gıtcem bakalım
Sebepsiz kanama yaşayanlardansın sende demek ki. Yolculuk uzun sürecek mi? bi yastık al arka koltukta uzanarak git dik oturma

Bacimmmm erkek olduğunu nerden çıkardın hahahahh 🤣🤣

Ayyyy çok heyecanlı cuma randevusu olanlar artışa geçti hayırlı guzel
Haberler insallah ❤️
Kız alırken farketmedim filli diye aldım ben fil bağımlısıyım🤣

Geldimmmm 😍 9+2 haftalık. Baya baya bebek olmuş bu teyzeleri.. 2,5 cm olmuş. Ekranda doktor gösterince ayy kocaman olmuş dedim. Minyatür bebek 😊 3 hafta sonra ikili test icin gelirsin dedi doktor. Bugün devlet hastanesi kontroluydu. Ben ne kadar test var yok hepsini yaptırmayı planliyorum 😅
Eki Görüntüle 3577507
Yaaaa maşallah annesiii tebrik ederim kocaman olmuş tatlı bıdışın :KK200::anneadayı::nazar:

yemin ederim sabahtan beri ilk defa güldüm bugün :D çok tatlısın ya şapşik :D
IMG_1895.webp

Back
X