Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben çok tatlı 🥰 uyumuşum ama çok sık idrara kalkıyorum ya neden ki en az üç yada dört defa kalktım 🫣 hadi canım şans 🍀 bizden yana olsun dilerim vakti gelmiştir bu sene bizim senemiz olsun inşallah Amin 🥹👼👼👼👼💕
Amin canım rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah nasıl geçti gülüm yarım saat oldu bitti şükür sımsıkı tutunsunlar bebislerimiz 🙏🙏🙏🙏🙏

Çünkü ilgi alaka sıfır canım 2. Transferim Allah'a çok şükür pozitif 8. Gün kanamam geldi ulaşamadım ulaştığımda aldığım cevap en yakın merkeze başvurun oldu bizim durumumuz özel sonuçta daha sonrasında ne bir arama ne bir sorma ne takip ne muayene tarihi onu bile kendim belirledim belirledigim takdirde bana o gün bakamicagini söyledi düşünün gebelik oluştu kese görmeye gidicez anladığım cevap bu oldu ben kimseye tavsiye etmiyorum çünkü bu durumda moral çok önemli ben şimdi doktor arayışındayim düşünün hamileyken bu halde
Gürkan bozdağ vardı oda iyi gibi

Oyyy kuzum kanla da garantilemis oldun çok şükür 🙏 senin kuzular bölünmeyi seviyor belki bir kız bı erkek olur🥰 bı kerede kurtulursun bu işten ohh ne güzel olur 🙏 tabiki önce sağlıkla,hayırla ve kolaylıkla🌸 gözün aydın kuzum🤲🩵
Aşkım çok teşekkür ederimmm🥰🥰 sağlıklı olsunda tek olsun bizim olsun, bölünsede ayrı sıkıntıları oluyor güzelim 🥹🫠, hepimiz burdan anneler klübüne gidiyoruz inşallah 😍💐
Yaaaaaa harika haber bu şekerim 🥰🥰🥰🥰 ama biz zaten biliyorduk ki 🤭🤭🤭🤭
Haberin yokmuş gibi davran kanka 😂🤣🤣
Harika bir haber rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım yaa cok sevindim 🧿🧿🧿🧿🧿♥️♥️♥️❤️❤️❤️♥️🐣🤱🤰🐣
Teşekkür ederim canım benim 💐💐🥰seninde mucizen inşallah bu günden başlayıp sımsıkı tutunsun 🥰❣️

Back
X