2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı cumalar mart annelerii....:nazar::nazar:
kandiliniz mübarek olsun...rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
bu güzel günlerin hürmetine rabbim yavrularımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...hayırlı uzun ömürlü güzel evlatlar olsun bebeklerimiz...:69::69:
vatanına milletine annesine babasına hayırlı evlat rabbime layık kul olsunlar inşallah...:72::72:

uhde ve polyanna güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum...:emir_bebek::emir_bebek:

herkese hayırlı cumalar kızlar kandiliniz de mübarek olsun bugün hayırlı haberler alırız inşallah hayırlı bir gün olsun inşallahhhhh

allahım izin veririse hayırlısıyla bende 16 martta anne olacağım daha bebişim çok küçük allahım hepimizinki sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kandil gününde dualarımız hepimize olsun

kızlar bulantı için ilaç kullanan varmı hangi ilacı kullanıyosunuz? benim hergün bulanıyo hemde çok dayandım ama bugün bulantıdan ağladım resmen sabah kahvaltısından beri bişe yiyemedim bulantıdan doktorun verdği bulantı ilacından yarım içtim ama vicdan azabı duyuyorum..bebişime bi zarar olmaz inşallah allahım sen koru...hepinizin kandili mübarek olsun kızlar...Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...

kızlar cvp lütfen....

bugün itibariyle 5 haftalık oldum fakat hiç değişiklik yok bu normalmi ben cok telaşlanıyorum ve morelim bozuluyo...:26:
Bizde bugün 5 haftalık olduk :21:
bendede sadece sürekli şişkinlik tokluk hissi var..:/ süt içmem lazım ama ıhh hiç istemiyorum..birazdan yoğurdumu yicem :31:

kızlarrr selam, bugün sabah çift çizgiyi gördüm harikaaaa bir duygu:)
Hadi gözün aydınn tarifsiz bi şaşkınlık mutluluk :)
kızlar geldim doktordan bebişimin kalp atışlarını dinledik ben salya sümük gittim yani:) çok duygulandım gümbür gümbür atıyo 5mm bebişim:nazar::nazar::nazar:
Ayy inşallah bizde duyarızz benim daha 2 hafta var duymama :31:
kaç haftalıksın ?

merhaba annecikler :49:

anam hangi ara hamiş olduğunuzu öğrendinizde bu topiği açtınız 80. sayfa olmuş maşallahhhh :nazar: Allah tüm bebek bekleyenlere kolay hamilelikler geçirmeyi nasip etsin biz daha yolun çok başındayız....ben daha dr bile gitmedim ama yarın gidicem çok heyecanlıyım :69: hepimiz aynı durumdayız sanırım benim son reglim 3 hazirandı normalde 30 haziranda regl olmam gerekiyordu olmadım tahminim 6 haftalık....dr gidenlere sorum olacak alttan ultrasonlamı bakılıyor yoksa üstten mi ?
ben 4 haftalıkken gittim önce karın bölgesinden baktı fakat benim çok gazım olduğu için keseyi göremedi :19:
sonra malesef alttan baktı ama korkulcak bişe yok hiç canım yanmadı sonra keseyii gördükk çok şükürr :21:

slm annecikkkkkkkk,evet yaa ben senden önce davranmışımm:)))):1: nasılsın tatlımmm
kızlar yaaaa kese ve kalp atışına giden oldumu hiç aranızda?kaçıncı haftada gittiniz?
benim sat 12 haziran,değerimde 2656 çıktı,,,gitsem görürmüyüm acaba,yoksa 1 hafta daha beklesemmi
4 haftalıktım gittim keseyi gördük şükür...kalp atışı içinde 29 temmuzda gidicem inş..
kalp atışlarını duyanları tebrik ederimm...ne kadar şanslısınız...bende görürmüyüm o günleriii...
offf zaman da geçmiyor canım sıkılıyor...şu an 5+0 dayım...eğer yarın uhde ve polyanna kalp atışlarını duyarsa ki inşallah duyarlar bende 6+1 de gitcem muayeneye...
bakalım hayırlısı.... zaman su gibi aksa ve bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza gelse...:emir_bebek::emir_bebek:
benimde bugün 5+0 haftalık doğum tarihi ne zaman dedi ssana doktor ?
günaydın annecikler,
yaaa ben gittim hastaneye kan tahlili yapmadılar önce dr muayene etcekmiş sonra onun uygun gördüğü testler yapılcakmış...şimdi ben akşam gidersem muayeneden sonra kan tahlili isterse aç olmamış olacam sabahmı yaptırcam yoksa aç tok farketmiyomu bu gebelik testinde ?

bence hastanelerde hiç uğraşma git özel polikliniğe orda yaptır..25 tl yapıyorlar ama hastanedeki çektiğin eziyete değmez inan :41:

Benimde bugün 5+0 ben bilgisayardan hesapladım 16 Mart çıktı ama şimdiden bu kadar net belli olmaz herhalde o zamana kadar bakalım hayırlısı inşallah allahım herkesinkini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

hamile olduğumu ilk öğrendiktan 2-3 gün sora gittim doktora normal ultrasyonda gördü keseyi 9.4mm di 4 haftalık demişti.9 gün soraya randevu verdi dün gittik doktora 6 haftalık dedi bu sefer

hamile olduğumu ilk öğrendiktan 2-3 gün sora gittim doktora normal ultrasyonda gördü keseyi 9.4mm di 4 haftalık demişti.9 gün soraya randevu verdi dün gittik doktora 6 haftalık dedi bu sefer

sağol canım seninkide hayırlı olsun:emir_bebek:

hadi gözün aydınn tarifsiz bi şaşkınlık mutluluk :)

6 haftalıkken kalp atışlarını görebildinizmi ?

ala ala acaba sat tarihinnimi karıştırdı..poff çok karışık geliyor bu haftalar bana :/
bende o zaman kalp atışlarını 7 haftalık olunca duyucam o zaman :26:

Bebek erkektir,eğer;

-Erken gebelikte sabah bulantıları yoksa
-Bebeğin kalp atım hızı dakikada 140’ın altındaysa
-Karnınız sivri ise
-Karnınız basketbol topu gibi üst tarafta şişmiş ve büyümüşse
-Meme ucunuz karardıysa
-Bebeği aşağıda taşıyorsanız
-Tuzlu yada ekşi gıdaları canınız çekiyorsa
-Et,süt, peynir gibi proteinli gıdaları yemek istiyorsanız
-Gebelik öncesine kıyasla ayaklarınız üşüyorsa
-Gebelikte bacaklarınızdaki kıllar hızla uzuyorsa
-Elleriniz kuruyorsa
-Uyuduğunuzda yastığınız kuzeye yönleniyorsa
-Eşiniz de sizinle birlikte kilo alıyorsa
-Gebelik size güzellik katmışsa
-İdrarınız açık sarı çıkıyorsa
-Burnunuz uzayıp genişliyorsa
-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman dairevi hareket çiziyorsa
-Baş ağrısı çekiyorsanız.

Bebek kızdır,eğer;

-Erken gebelikte sabah bulantıları çekiyorsanız
-Bebeğin kalp atım hızı en az dakikada 140 ise
-Kiloyu kalça ve baseninize alıyorsanız
-Sol meme sağ memeden daha büyükse
-Bebeği yukarıda taşıyorsanız
-Karnınız karpuza benziyorsa
-Tatlılara düşkünseniz
-Canınız meyve çekiyorsa
-Portakal suyunu seviyorsanız
-Çirkinleştiyseniz,eskisi gibi iyi görünmüyorsanız
-Yüzünüzde sivilceler çıkıyorsa
-Ekmeğin kabuğunu yemek istemiyorsanız
-Memeleriniz büyümüşse
-Uyurken yastığınız güneye yönleniyorsa
-İdrarınız koyu sarı renkte ise
-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman bir yandan diğer yana doğru hareket ediyorsa
-Gün ışığında saçlarınız kırmızı görünüyorsa

alıntıdır...

kız veya erkek hiç farketmez yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsun kuzularımız...maksat eğlence olsun..başka bi yerde okudum paylaşmak istedim:1:

Bizde bugün 5 haftalık olduk :21:
bendede sadece sürekli şişkinlik tokluk hissi var..:/ süt içmem lazım ama ıhh hiç istemiyorum..birazdan yoğurdumu yicem :31:

Ayy inşallah bizde duyarızz benim daha 2 hafta var duymama :31:
kaç haftalıksın ?

ben 4 haftalıkken gittim önce karın bölgesinden baktı fakat benim çok gazım olduğu için keseyi göremedi :19:
sonra malesef alttan baktı ama korkulcak bişe yok hiç canım yanmadı sonra keseyii gördükk çok şükürr :21:

4 haftalıktım gittim keseyi gördük şükür...kalp atışı içinde 29 temmuzda gidicem inş..

bence hastanelerde hiç uğraşma git özel polikliniğe orda yaptır..25 tl yapıyorlar ama hastanedeki çektiğin eziyete değmez inan :41:

ben daha doktora gitmedim canım...6+1 de düşünüyorum gitmeyi...internette 15 mart çıkıyor...

ama ben hep limon yiyom ye ekşiyi çıkar ayşeyi demişler erkek bebektemi ekşi yeniyor aaaa anlamadım :64:ye tatlıyı çıkar hakkıyı diye biliyom :29:kafam zaten karışıktı iyice karıştı beyawww şehzademi sultanmı olcak bakalım allahım sağlıkla o günleride görmeyi nasip eder inşallah :49:

kızlar bulantı için ilaç kullanan varmı hangi ilacı kullanıyosunuz? benim hergün bulanıyo hemde çok dayandım ama bugün bulantıdan ağladım resmen sabah kahvaltısından beri bişe yiyemedim bulantıdan doktorun verdği bulantı ilacından yarım içtim ama vicdan azabı duyuyorum..bebişime bi zarar olmaz inşallah allahım sen koru...hepinizin kandili mübarek olsun kızlar...Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...

kadın doğğum doktorun mu verdi cnm ilacı yada başka doktor ise hamile olduğunu söyledin mi ilacı yazmadan önce eğer hamile olduğunu bilerek verdilersehiç çekinmeden iç çünkü onlar bebeğe zarar vermeyen ilaçları veriyorlar rahat ol yani.

Back
X