- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
bugün doktora gidenler paylaşsın ltf çok merak ediyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde bugün 5 haftalık oldukkızlar cvp lütfen....
bugün itibariyle 5 haftalık oldum fakat hiç değişiklik yok bu normalmi ben cok telaşlanıyorum ve morelim bozuluyo...:26:
Hadi gözün aydınn tarifsiz bi şaşkınlık mutluluk :)kızlarrr selam, bugün sabah çift çizgiyi gördüm harikaaaa bir duygu:)
Ayy inşallah bizde duyarızz benim daha 2 hafta var duymamakızlar geldim doktordan bebişimin kalp atışlarını dinledik ben salya sümük gittim yani:) çok duygulandım gümbür gümbür atıyo 5mm bebişim![]()
ben 4 haftalıkken gittim önce karın bölgesinden baktı fakat benim çok gazım olduğu için keseyi göremedimerhaba annecikler
anam hangi ara hamiş olduğunuzu öğrendinizde bu topiği açtınız 80. sayfa olmuş maşallahhhhAllah tüm bebek bekleyenlere kolay hamilelikler geçirmeyi nasip etsin biz daha yolun çok başındayız....ben daha dr bile gitmedim ama yarın gidicem çok heyecanlıyım
hepimiz aynı durumdayız sanırım benim son reglim 3 hazirandı normalde 30 haziranda regl olmam gerekiyordu olmadım tahminim 6 haftalık....dr gidenlere sorum olacak alttan ultrasonlamı bakılıyor yoksa üstten mi ?
4 haftalıktım gittim keseyi gördük şükür...kalp atışı içinde 29 temmuzda gidicem inş..slm annecikkkkkkkk,evet yaa ben senden önce davranmışımm:))))nasılsın tatlımmm
kızlar yaaaa kese ve kalp atışına giden oldumu hiç aranızda?kaçıncı haftada gittiniz?
benim sat 12 haziran,değerimde 2656 çıktı,,,gitsem görürmüyüm acaba,yoksa 1 hafta daha beklesemmi
benimde bugün 5+0 haftalık doğum tarihi ne zaman dedi ssana doktor ?kalp atışlarını duyanları tebrik ederimm...ne kadar şanslısınız...bende görürmüyüm o günleriii...
offf zaman da geçmiyor canım sıkılıyor...şu an 5+0 dayım...eğer yarın uhde ve polyanna kalp atışlarını duyarsa ki inşallah duyarlar bende 6+1 de gitcem muayeneye...
bakalım hayırlısı.... zaman su gibi aksa ve bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza gelse...![]()
günaydın annecikler,
yaaa ben gittim hastaneye kan tahlili yapmadılar önce dr muayene etcekmiş sonra onun uygun gördüğü testler yapılcakmış...şimdi ben akşam gidersem muayeneden sonra kan tahlili isterse aç olmamış olacam sabahmı yaptırcam yoksa aç tok farketmiyomu bu gebelik testinde ?
Hadi gözün aydınn tarifsiz bi şaşkınlık mutluluk :)
hamile olduğumu ilk öğrendiktan 2-3 gün sora gittim doktora normal ultrasyonda gördü keseyi 9.4mm di 4 haftalık demişti.9 gün soraya randevu verdi dün gittik doktora 6 haftalık dedi bu sefer
hadi gözün aydınn tarifsiz bi şaşkınlık mutluluk :)
hamile olduğumu ilk öğrendiktan 2-3 gün sora gittim doktora normal ultrasyonda gördü keseyi 9.4mm di 4 haftalık demişti.9 gün soraya randevu verdi dün gittik doktora 6 haftalık dedi bu sefer
Bizde bugün 5 haftalık olduk
bendede sadece sürekli şişkinlik tokluk hissi var..:/ süt içmem lazım ama ıhh hiç istemiyorum..birazdan yoğurdumu yicem
Ayy inşallah bizde duyarızz benim daha 2 hafta var duymama
kaç haftalıksın ?
ben 4 haftalıkken gittim önce karın bölgesinden baktı fakat benim çok gazım olduğu için keseyi göremedi
sonra malesef alttan baktı ama korkulcak bişe yok hiç canım yanmadı sonra keseyii gördükk çok şükürr
4 haftalıktım gittim keseyi gördük şükür...kalp atışı içinde 29 temmuzda gidicem inş..
benimde bugün 5+0 haftalık doğum tarihi ne zaman dedi ssana doktor ?
bence hastanelerde hiç uğraşma git özel polikliniğe orda yaptır..25 tl yapıyorlar ama hastanedeki çektiğin eziyete değmez inan![]()
bende mart annesiyiimm ama bebeğime iyi bakamıorum hiç iştahım yok normalde yediğimi bile yiyemioruum ne yapmalıım arkadaşlarr
kızlar bulantı için ilaç kullanan varmı hangi ilacı kullanıyosunuz? benim hergün bulanıyo hemde çok dayandım ama bugün bulantıdan ağladım resmen sabah kahvaltısından beri bişe yiyemedim bulantıdan doktorun verdği bulantı ilacından yarım içtim ama vicdan azabı duyuyorum..bebişime bi zarar olmaz inşallah allahım sen koru...hepinizin kandili mübarek olsun kızlar...Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...