- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
iyidir muhakkak ama ben erkek istemiyorum cnm utanırım çok
sağol tatlımwayyyy hain kad_er i görüyonmu benden önce gelip yumurtlamış hamiş olduğunu onu bi yakalarsam varyaaaaa gıdıklayacam
slm annecikkkkkkkk,evet yaa ben senden önce davranmışımm:))))nasılsın tatlımmm
kızlar yaaaa kese ve kalp atışına giden oldumu hiç aranızda?kaçıncı haftada gittiniz?
benim sat 12 haziran,değerimde 2656 çıktı,,,gitsem görürmüyüm acaba,yoksa 1 hafta daha beklesemmi
canım ben yarın gidicem 6+0 da kalp atışlarını görebilirmiyim bilmiyorum. sen keseyi muhakkak görürsün ama kalp atışlarını duymak için biraz daha beklemen lazım
yaa bide bende beğenme butonu yok..siz nerden yapıyosunuz bu beğenme işini...
bende beğenmek istiyorummm
yazdığın bölümde cnm sağ altta duruyo
kızlaaaar hani ben size dün test yaptım demiştim ya
çöpe atmıştım bu akşam şeytan dürttü çöpten aldım testi baktım silik bir çizgi vaaar
ay ne zaman çıktıki acaba ya yarın yine test alıcam ama yarınmı yapsam yoksa cumartesi sabah ilk idrarlamı yapsam ya
gerçi cumartesiye kadar kim sabredicek ay ben kokrtum şimdiii:18::18:
yok diye alıştırmıştım kendimi
günaydın cnm ne yaptın yaptınmı test merak ettim inşallah hamilesindir....
günaydın canım yok henüz almadım kızımın uyanmasını bekliyorum ama gel bana sor stresten kahvaltı bile yapamadım
gece zor uyudum aslına bakarsan planlı bir bebek istemedik biz ama sadece dua ediyorum ahayırlısını ver rabbim diye bu mubarek günde varsa bebek
hayırlısı odur bizim için ama endişelerim korkularım anlatmakla bitmezzz:18:
analadım cnm hayırlısı olsun hakkında neden korkuyosunki zaten bir kızın varmış arkadaş olur işte....
günaydın annecikler,
yaaa ben gittim hastaneye kan tahlili yapmadılar önce dr muayene etcekmiş sonra onun uygun gördüğü testler yapılcakmış...şimdi ben akşam gidersem muayeneden sonra kan tahlili isterse aç olmamış olacam sabahmı yaptırcam yoksa aç tok farketmiyomu bu gebelik testinde ?
yok cnm gebelik testi için ac tok farketmiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?