• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[

allah korusun inş yoktur taş falan ya.. merak ettim bu sonuçları nerden öğrendin, yani rutin bi tahlilde mi çıktı? bizim de kan değerlerimize bakılacak ama kalsiyum fosfor bakılır mı biz mi söylüyrz?[/QUOTE]

Bizim akdeniz anemsii araştırılırken araştır araştır araştır. buralara kadar geldik. Çok şükür hiç biri yok ama kontrollü gideceğiz.

Güzel Anneler.. . Bebeklerimiz karnımızdaykende kucağımızdaykende hissettiklerimiz hep aynı. Başıma iyi ve kötü birşey gelse. sizlerle paylaşma ihtiyacı duydum çoğu zaman. Ve bi bakim bizim kızlar napıyo diyip açardım çoğu zaman. Yavrularımızla güzel güzel uzun yıllarımız olsun. İyi seneler herkese. :):49::emir_bebek::1:

bu yıl çok farklı bi yıl oldu bizim için
uykusuz geceler yorgun sabahlar alınan kilolar tipi kaymış bizler:37:
ama meleklerimizin bir gülüşü unutturmaya yetti hepsini:emir_bebek:
2013 de güzel bi yıl olsun inşallah
meleklerimiz az ağlasın çok gülsün hiç hastalamasın iştahla yesinler düşmeden yürüsünler
sağlıcakla huzurla büyüsünler:emir_bebek::55::8:
onlar bizim cennetten gelen emanetlerimiz iyi ki varlar:nazar:

meleklerimizin sayesinde sizler gibi melek kalpli arkadaşlar edindiğim için mutluyum:16:
inşallah tanışmak da kısmet olur:70:

hayat paylaşınca güzel lalalala lalaallaaaaa :66:

10 aralıkta eşim geldi ve evimize geçtik,yeni bir düzen kurduk yeniden :)her 6 ayda bir sıfırdan kurmaya çalışıyoruz düzenimizi.çok şükür evimiz var,eşya da tamam ama eve her yeni girişimizde özellikle mutfağa alışverişimiz bitiriyor bizi.bi de sağolsun oğluşumuz akıl bırakmadığından alışveriş daha zor oluyor.büyük temizlik yapmaya çalışmak da cabası
maşallah 5 dişimiz var ama şimdi yine kabarık olan var,onlar yüzünden sanırım gece HİÇÇÇ uyumuyor 3 gündür.zombiye döndüm resmen.çalışmıyorum ama çalışsam daha az yorulurdum herhalde,gündüz başkası bakardı,gece ben...aman işte!çalışan anneler de evde olanlar için daha kolay diyodur,eminim...ince konular bunlar.gündüz de kucağımdan inmek istemeyen,babasında bile durmayan bi çaki oldu bu çocuk.

bu arada hepinize sağlıklı,mutlu ,huzurlu seneler dilerim....sizlerin yazdığı yenıyıl mesajlarının beni çok duygulandırdığını da ayrıca belirtmek isterim.kafamı toparlayıp da yazmayı istediğim şeylerin hepsi mesajlarda var :)birebir tanımasam da sizleri çok seviyorum,bikaç gün giriş yapamasam merak içinde kalıyorum ne alemdesiniz diye.yazamadığım zamanlar çoğaldı,çünkü erdemden vakit bulduğum an yemek yemeye çalışıyorum,temizlik,yemek yapmak,uyumaya çalışmak bazen de....bilgisayarı eşim boş bırakmıyor,onun da etkisi var tabi...ama sıkı takipçisiyim halen :)

bebeğinizin altını değiştirebiliyor musunuz? bizimki fıkır fıkır dönüyor çığlıklar atıyor iki kişi bile zor zaptediyoruz... artık o yürürken bez bağlayacam neredeyse o derece yani... sizde nasıl durumlar?

Aynı durum bizde de var ama daha vahim olan şu ki Enes Eyüp'ün iki katı bağırıyor ağlıyo kendini parçalıyor resmen altını değişirken ben eğilemiuorumn henüz annem değişiyor o da kızıyo çocuğa bende çok üzülüyorum ama mecburum iyileşene kadar sabır Ya SABIR

Sevgili güzel fedakar anne arkadaşlarım inşallah bu yıl ve sonraki yıllar evlatlarınız eşiniz ve ailelerinizle hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu geçer Allaha emanet olun :16::16:

Son düzenleme:
taaşınndımmmmmmmmmmmm...yeni yılın ilk sabahı yeni evime geldimm..ama perişan durumdayım..heryer koli torba paket..nezaman yerleşicem hiiçç bilmiyorum..yorgunluktan ölmek üzereyim..oğln bırakmıyoki 2 dk bişey yapayım..hem yapışık yaşıyoruz hem iş yapmaya çalışıyorum..kaç ayda toplanırım acaba:)))

taaşınndımmmmmmmmmmmm...yeni yılın ilk sabahı yeni evime geldimm..ama perişan durumdayım..heryer koli torba paket..nezaman yerleşicem hiiçç bilmiyorum..yorgunluktan ölmek üzereyim..oğln bırakmıyoki 2 dk bişey yapayım..hem yapışık yaşıyoruz hem iş yapmaya çalışıyorum..kaç ayda toplanırım acaba:)))

hadi hayırlı olsun.

hayırlı olsun ayça, güle güle otur..valla ben yerleşik evi toplayamıyorum seni hayal bile edemiyorum Allah yardımcın olsun..

Back