- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #73.741
Derya gecmis olsun cnm rabbim sifa versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim ameliyat iyi geçti yürüyorum diyebilmeyi çok isterdim ama kalçam ve ayağım çok ağrıyo parmaklarım yine uyuşuk üstüne ameliyat yerinin ağrısı eklendi 5'inde emar çekilecek sonucuna göre belki bi ameliyat. Daha olabilir
Moralim hiç yok
Neyin birincisi olmuşuz yaaw
Sizleri seviyorum
Derya gecmis olsun cnm rabbim sifa versin.
canım yaaa çok geçmiş olsun,ne ameliyatı oldun.inşallah çok çabuk toparlarsın,tekrar ameliyata gerek kalmaz.dualarımız seninle.
canım inşallah çabuk toparlanırsın.2.ameliyatı düşünmek için çok erken.doktorlar ne diyorlar.ilk 1 yılda bile tekrarlayan fıtık ameliyatları doktor hatasından oluyor canım.bu nasıl bi fıtıkmış ki,daha birkaç günde 2.ameliyatın sinyalini veriyor.üff ya sinir oldum şimdi.2 çocukla çok zor.allah yardımcın olsun.Sağolun Allah razı olsun eksik olmayın
Belimden oldum disk ameliyatı
yaa sorma bizimki tekrarlamadan ziyade bir başarısızlık gibi duruyo emara göre bakcaz inşallah olmazcanım inşallah çabuk toparlanırsın.2.ameliyatı düşünmek için çok erken.doktorlar ne diyorlar.ilk 1 yılda bile tekrarlayan fıtık ameliyatları doktor hatasından oluyor canım.bu nasıl bi fıtıkmış ki,daha birkaç günde 2.ameliyatın sinyalini veriyor.üff ya sinir oldum şimdi.2 çocukla çok zor.allah yardımcın olsun.
yaa sorma bizimki tekrarlamadan ziyade bir başarısızlık gibi duruyo emara göre bakcaz inşallah olmaz
ayyy nasıl şenlendi topiciğimiz, inanılmaz sevindim...hepinize yavrularınızla hayırlı bereketli sıhhat afiyet dolu bi sene diliyorum ben de..
nurcum ben de nasıl koptuğumuza şaşırdım zaten, beni gözüm yaşlıyken güldürmüştün nasıl unuturum seni, (alyaya kükremiştin :)
dün bir gazla annemle bakırköyde buluşmaya karar verdim... Alp le deniz otobüsüne bindik adam canı istedi diye çığlık atıyor çığlıklar eşliğinde gittik geldik resmen... yandaki kadına vurmalar arkadakilere kaş göz yapmalar gülmeler... çok sosyal çocuk valla... gezerken de zorlamadı beni ama dönüşte inerken inat etti binmedi arabasına... köprü yaptı oturmuyor adam... nasıl bağrıyor anlatamam kıpkırmızı oldum valla deniz otobüsünden inene kadar millet demiştir ne biçim anne diye. bir de ağır arabasını almıştım tam yatıyor bütün eşyaları alıyor sepeti diye. ama oturmayınca mecbur kucağıma aldım alp i... kanguru almıştım ama adamın inadından kucağımdan indirip kanguruyu çantadan çıkartamadım bile... nasıl indiricem arabayı alp i deniz otobüsünden diye düşünüyordum ki bir amca yardım etti bana... hemen az ilerde de dedemiz bekliyordu oradan da o aldı bizi.ama heralde bir daha yakın zamanda deniz otobüsüne binmeye cesaret edemem tek başıma alp le...
ben de hayranım çocuğuyla hayattan kopmayanlara, dışarı çıkacağımı düşünnce bile strese giriyorum. 1 sattlik bi yer için bi haftalık valiz hazırlıyorum nerdeyse, herseferinde bi daha yapmıycam diyorum sonra ya lazım olursa diye düşünüp yine atıyorum çantaya. çocuktan önce benim alışmam lazım dışarı:)
bebeğinizin altını değiştirebiliyor musunuz? bizimki fıkır fıkır dönüyor çığlıklar atıyor iki kişi bile zor zaptediyoruz... artık o yürürken bez bağlayacam neredeyse o derece yani... sizde nasıl durumlar?