• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim ameliyat iyi geçti yürüyorum diyebilmeyi çok isterdim ama kalçam ve ayağım çok ağrıyo parmaklarım yine uyuşuk üstüne ameliyat yerinin ağrısı eklendi 5'inde emar çekilecek sonucuna göre belki bi ameliyat. Daha olabilir
Moralim hiç yok

Neyin birincisi olmuşuz yaaw

Sizleri seviyorum:54:

canım yaaa çok geçmiş olsun,ne ameliyatı oldun.inşallah çok çabuk toparlarsın,tekrar ameliyata gerek kalmaz.dualarımız seninle.

Derya gecmis olsun cnm rabbim sifa versin.

Sağol Allah razı olsun canım

Bu hafta güya kızlarla bizde toplancaktık çok istiyordum valla başıma neler geldi
Ambulanslarda acillerde geçirdim haftayı en son öyle oldum ki acilde direk ameliyata soktular bahar tıptaydım yemek saati olmasına rağmen acil aldılar olmam hayır filan deme şansım kalmadı
Artık siz organize edin de bi geçmiş olsuna gelin demi yani:1::1::3:

herkese iyi akşamlar.
topiğimizin 1.liğini ben de kutlıyım.çok mutlu oldum.şaka maka 2011 ve 2012'yi birlikte geçirdik kızlar.her iki yılda benim için çok özel bir yere sahip.hele 2012 acısıyla tatlısıyla ömrümün en güzel yıllarından biriydi:))inşallah yeni yıl hepimize güzellikler getirir:))

2012 yılı hepimiz için aynı yönden çok önemli ;) Bir tanecik meleklerimizi aldık en güzel hediye olarak kucağımıza. İnşallah canlarım tüm sevdiklerimizle sağlıklı, huzurlu bir yıl olur. 2012 nin tüm kötü anıları silinir ve güzellerine yenileri, daha güzelleri eklenir. Çooooook öpüyorum hepinizi. Happy new yearrrrrrrr ;))):nazar:

Son düzenleme:
Sağolun Allah razı olsun eksik olmayın
Belimden oldum disk ameliyatı
canım inşallah çabuk toparlanırsın.2.ameliyatı düşünmek için çok erken.doktorlar ne diyorlar.ilk 1 yılda bile tekrarlayan fıtık ameliyatları doktor hatasından oluyor canım.bu nasıl bi fıtıkmış ki,daha birkaç günde 2.ameliyatın sinyalini veriyor.üff ya sinir oldum şimdi.2 çocukla çok zor.allah yardımcın olsun.

canım inşallah çabuk toparlanırsın.2.ameliyatı düşünmek için çok erken.doktorlar ne diyorlar.ilk 1 yılda bile tekrarlayan fıtık ameliyatları doktor hatasından oluyor canım.bu nasıl bi fıtıkmış ki,daha birkaç günde 2.ameliyatın sinyalini veriyor.üff ya sinir oldum şimdi.2 çocukla çok zor.allah yardımcın olsun.
yaa sorma bizimki tekrarlamadan ziyade bir başarısızlık gibi duruyo emara göre bakcaz inşallah olmaz

Herkese iyi geceler önümüzdeki günlerde de giremiyorum mutlu yıllar sizleri bebişleri öpüyorum. By

Yeni yil mesaji yayinlayalim dedin geldik:)) benim canim arkadaslrim acisiyla tatlisiyla 1 senyi geride birktik 1 yilda neler paylasmadikki huznumuzu sevncimizii umutlarimizii gelecge dair hayallerimziii hersyii sizinle paylastim cok guzl gunler gecrdm sayenzde sabah kalktgm gibi tek gozle pc acip kahvaltimi hazorliodm sonra yerken gecmisi okuodum kuzyde karnimda oynuoduu;)) ozamanlr ne guzlms kiymetini kaybednce anladim;( simdi bunlri yaZarken kuzy karnmda degil dizlermde uyuo hemde emeklio hattaa adim bile atioo kuzm nerdyse yasina girck;) bizi bulsturan kadere sukurler olsn cok guzl gunlerimz oldu halaa da aktif olark guzel gunler yasamaktan mutlulk duyuorum;) benm yeeni yoll temali yazim uzun oldu kura bakmaynn sıkılmycgnizi bilsem 1 sayfa yazarm;) amaa simdi kimseyi kasmimm;)) en sevdigim martt analariii hepinize mutluu huzurluu yillar dilermm bebislernzle nicee yillarnz olsn insallahhh:) öptümmmm siziii şaaap şuuuuppp:))

ayyy nasıl şenlendi topiciğimiz, inanılmaz sevindim...hepinize yavrularınızla hayırlı bereketli sıhhat afiyet dolu bi sene diliyorum ben de..

nurcum ben de nasıl koptuğumuza şaşırdım zaten, beni gözüm yaşlıyken güldürmüştün nasıl unuturum seni, (alyaya kükremiştin :)

Hahahaa kukremisti dimi aklima geldi de ne guldum cayimi puskurttum hee: ))

cook uzunca bi aradan sonra herkese merhaba

Birinciligimizi tebrik eder yayinda ve yapimda emegi gecen tum mart analarini kutluyorum

Cok guzel paylasimlarda bulunduk pc basinda kah gulduk kah agladik birbirimizi gormeden sevdik bir anlamda baglandik kk artik bir aliskanlik olmustu : )) ve 2012 basi itibariyle yilin bizi en cok mutlu eden hediyelerimizi kucaklarimiza almaya basladik kk araciligi ile sizlerden cok sey ogrenip fikir edindim.bazen atlasla bas edemeyip kafayi yemek uzereyken sizinle ayni seyleri yasiyor olmak bile beni rahatlatiyordu.hepinize ayrica tesekkur eder .....
2013 yilinin saglik,huzur,mutluluk ve bol bereket getirmesini temenni ediyorum

Mutlu yilllaaaaaarrrr

Sevgili mart anneleri hepinizi çoooooooooooook seviyorum.İyiki sizleri tanımışım.İyiki bu gruptayım,kızımın şimdiden çok güzel arkadaşları var.Yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk,aşk ve en son da para getirsin.Minnak kuzularımızla daha nice senelere :)

selam 2012 mart anneleri... 2012 bizim ve evlatlarimizin senesi oldu ve bu grupta iyisiyle kotusuyle en ozel anlarimizi paylastik dilerim evlat sahibi olmak isteyen herkes bunu yasar ve boyle bir grupla tanisir... sizleri ve kuzularinizi cok seviyorum iyiki sizleri tanimisim... evlatlarimizla birlikte nice senelere iyi seneler... sevgiyle "duygu&mert ali"

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: $397656_453700024679214_9220357_n.jpg

bebeğinizin altını değiştirebiliyor musunuz? bizimki fıkır fıkır dönüyor çığlıklar atıyor iki kişi bile zor zaptediyoruz... artık o yürürken bez bağlayacam neredeyse o derece yani... sizde nasıl durumlar?

sevgili mart anneleri, kader arkadaşlarım, kadim dostlarım
neredeyse 1 yılı aşkın bi süredir sizinleyim. yüzünü bile görmediğim bazılarınızın isimlerini bilmediğim sizlerle hayatımın en özel en mutlu ve bazen de en dertli günlerini paylaştığım anlar oldu. Hepinize ayrı ayrı tşk ediyor yeni yılın sizlere istediğiniz bütün güzellikleri getirmesini diliyorum.
MUTLU YILLAR...

dün bir gazla annemle bakırköyde buluşmaya karar verdim... Alp le deniz otobüsüne bindik adam canı istedi diye çığlık atıyor çığlıklar eşliğinde gittik geldik resmen... yandaki kadına vurmalar arkadakilere kaş göz yapmalar gülmeler... çok sosyal çocuk valla... gezerken de zorlamadı beni ama dönüşte inerken inat etti binmedi arabasına... köprü yaptı oturmuyor adam... nasıl bağrıyor anlatamam kıpkırmızı oldum valla deniz otobüsünden inene kadar millet demiştir ne biçim anne diye. bir de ağır arabasını almıştım tam yatıyor bütün eşyaları alıyor sepeti diye. ama oturmayınca mecbur kucağıma aldım alp i... kanguru almıştım ama adamın inadından kucağımdan indirip kanguruyu çantadan çıkartamadım bile... nasıl indiricem arabayı alp i deniz otobüsünden diye düşünüyordum ki bir amca yardım etti bana... hemen az ilerde de dedemiz bekliyordu oradan da o aldı bizi.ama heralde bir daha yakın zamanda deniz otobüsüne binmeye cesaret edemem tek başıma alp le...

ben de hayranım çocuğuyla hayattan kopmayanlara, dışarı çıkacağımı düşünnce bile strese giriyorum. 1 sattlik bi yer için bi haftalık valiz hazırlıyorum nerdeyse, herseferinde bi daha yapmıycam diyorum sonra ya lazım olursa diye düşünüp yine atıyorum çantaya. çocuktan önce benim alışmam lazım dışarı:)

benimde senden pek farkım yok çanta hazırlama konusunda... mesela en basiti çantamda iki kaşık vardı, 4 tane bez ve 4 tane çorap vardı onun dışında herşeyden iki tane vardı... annem 2 kaşığı ve 4 çorabı görünce bir kızdı yok artık dedi... aslında diyorum birşey lazım olsa gittiğim yerden alırım ama sonra içime sinmiyor işte çanta hazırlarken gözüm dönüyor...

Back