- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #73.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu pazar diş buğdayı yapacağım bakalım nasıl olacak şimdiden bücür uyudukça yapıp buzluğa atmaya başlayacağım... yoksa son gün işin içinden çıkamam ben... kimse de yardım etsin istemiyorum kendim yapmak istiyorum bakalım altından kalkabilecek miyim?
alp yine hasta oldu... diğer sefere göre daha iyi ama çok zorluyor beni. 10 ayda acayip yıprandığımı hissediyorum, çok yoruldum... yaşlandım resmen...
bu pazar diş buğdayı yapacağım bakalım nasıl olacak şimdiden bücür uyudukça yapıp buzluğa atmaya başlayacağım... yoksa son gün işin içinden çıkamam ben... kimse de yardım etsin istemiyorum kendim yapmak istiyorum bakalım altından kalkabilecek miyim?
alp yine hasta oldu... diğer sefere göre daha iyi ama çok zorluyor beni. 10 ayda acayip yıprandığımı hissediyorum, çok yoruldum... yaşlandım resmen...
bir aralar okumaya yetişemediğim mart anneleri ...
hiç ilerlemiyor sayfalar...
ben aktif olarak katılmadım ama çok üzüldüm gerçekten...
bebkleriniz neler yapıyor yürümeye başlayan var mı acaba?kiloları ne? boyları ne?
benimki çok minik ...yürümeye hevesli ilk arabamla bikaç adım atıyor ...
en üzüldüğüm konuda pütürlü yemeyi öğretemedim kusma sorunumuz var...
kızlar selam yine iyi haberler veremeyeceğim.
ilaçları kullanıyor olmamıza ragmen yine fena şekilde öksürük hırıltı burun akıntısı ve tıkanıklığı şikayetleriyle hastaneye gittik
hırıltılı bronşit tanısı kondu 7 adet penisilin verdi
Ömerim çok ağladı nasıl da yakar o lanet ilaç inşallah şifa olur
iyileşme olmaz atak tekrarlarsa hava makinesi gerekir dedi (
Selam ben nisan annesiyim göz atmak istedim. Çok geçmiş olsun bizde 2 defa bronşit atlattık hava makinası dediğin buhar makinasımı?? tabiki bebeğinin sorunu ne aşamada bilemem ama penisilin ağır değilmi ilk dedavide hemenmi verdi?? Biz ilk gittiğimizde kızım çok tıkanmıştı nefes bile alamıyordu burun damlası, 2 tane değişik buhar ve içine karıştırılan serum verdi antibyotik verdi eme ateşi yükselmedikçe kullanma dedi ve gerek kalmadı.. Bunları paylaşmak istedim.. Birde öksürük ve bronşit için HARNUP pekmezi çok iyi geliyor bana 3 arkadaşım tavsiye etti memnun kaldım. bilgine acil şifalar diliyorum..
bir aralar okumaya yetişemediğim mart anneleri ...
hiç ilerlemiyor sayfalar...
ben aktif olarak katılmadım ama çok üzüldüm gerçekten...
bebkleriniz neler yapıyor yürümeye başlayan var mı acaba?kiloları ne? boyları ne?
benimki çok minik ...yürümeye hevesli ilk arabamla bikaç adım atıyor ...
en üzüldüğüm konuda pütürlü yemeyi öğretemedim kusma sorunumuz var...
tekrar Bakü'ye döndük ama ne dönüş. Arda Tr'de boğaz enfeksiyonu geçirdi ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. çok şükür geçti ama bu ara tekrar diş sıkıntısı mı hava değişimi mi anlayamadığım bir biçimde gece milyon kere uyanıp emmeden sakinleşmeyen bir bebeğe dönüştü.gider ayak başlayan emeklememize ayağa kalkma ve sıralamada eklenince yerinde bir saniye duramayan bir canavarım oldu. ama öyle şirin ki :) beni de bu aralar, yaklaşan (daha 2 ay var ama) birinci yaş günü heyecanı sardı. durup durup heyecanlanıyorum, ağlamaklı oluyorum. bir yaşına girecekleer kısa bir süre sonra, Allahım zaman nasıl da hızla geçiyor, bir gn okula başlayacaklar sonra üniversite, askerlik, evlilik...
ayy ben uçtum yine, ama görünen dağın ırağı olmazmış...
Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin kuzucuklarımıza...
Rabbim tez zamanda sifa versin sana arkadasim..melegine bagislasin seni..tanimasam da seni bundan sonra hep dualarimda oldugunu bil..allah bu surecta yar ve yardimcin olsun canim..kızlar ben meleğin annesi ne zamandır giremiyodum ben meme kanseri oldum emzirirken hemde allhtan erken teşhismiş yarın kemoterapiye başlıyorum nolur dua edin bana
kızlar ben meleğin annesi ne zamandır giremiyodum ben meme kanseri oldum emzirirken hemde allhtan erken teşhismiş yarın kemoterapiye başlıyorum nolur dua edin bana
nisan2003 girmiyorsun galiba özel msj atmışsın ama yeni gördüm ...giriş yapmadan bakınıp çıktığım için...
cvp yazmayıda beceremedim...