• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar... Mart anneleri birinci oldu dedik ama Mayıs anneleri bizi geçmiş.. Tebrik ediyorum onları..
Aşkolsun bize:(

bence birinci olmak felan önemli değil... önemli olan paylaşımda bulunmaktı... zaten buranın durumu da ortada günlerce bir sayfa bile ilerlemiyor kimse birşey yazmıyor, durum böyle iken mart anneleri birinci olsa ne farkeder ki... çok sitemliyim çok :)

taaşınndımmmmmmmmmmmm...yeni yılın ilk sabahı yeni evime geldimm..ama perişan durumdayım..heryer koli torba paket..nezaman yerleşicem hiiçç bilmiyorum..yorgunluktan ölmek üzereyim..oğln bırakmıyoki 2 dk bişey yapayım..hem yapışık yaşıyoruz hem iş yapmaya çalışıyorum..kaç ayda toplanırım acaba:)))

ooo çok hızlısın maşallah... çok çok kolay gelsin şimdiden sana... poyraz nasıl oldu iyileşti mi?

kızlar ya bizim sıpa her gece uykusunda ağlıyor aramızda yatıyor hele dün gece rezil olduk perişan vaziyetteyiz.Gözleri kapalı ağlıyor ya acaba diş mi geliyor?
Sizde durum ne?

kızlar ya bizim sıpa her gece uykusunda ağlıyor aramızda yatıyor hele dün gece rezil olduk perişan vaziyetteyiz.Gözleri kapalı ağlıyor ya acaba diş mi geliyor?
Sizde durum ne?

Canım diş olası sebeplerden biri. Alya'da maalesef aynı durumda, her gece defalarca uyanıyor ağlayarak, bende artık yat kalk tükendiğim için yanımıza alıyorum. Gece terörü mü diş mi bilemedim. Dişleri kabarmakla kabarmamak arasında kalmış :53:

Canım diş olası sebeplerden biri. Alya'da maalesef aynı durumda, her gece defalarca uyanıyor ağlayarak, bende artık yat kalk tükendiğim için yanımıza alıyorum. Gece terörü mü diş mi bilemedim. Dişleri kabarmakla kabarmamak arasında kalmış :53:
ay yarama tuz bastıniz önceki gece Enes 1de bi bağırdı uykusunda tabi Eyüp de hemen uyandı bende yataktan kalkamıyorum enes uyu eyüp yat diye diye yarım saat bağırdım annemi cagiriyorum duymuyorlar telefonla aradim babamla annem geldi saat 4e kadar uğraştı hatta 4ü 10geçiyordu uyuduklarında bugünde bi üşüyorum titriyorum ilaçları içiyorum ter basiyor çok fenayım belimde herhalde iyileşiyor dikişler çok kaşıniyo işte bizden böyle annemlerde yatıyorum

Sizde durum ne?

aynı durum bizdede var geceleri ağlayarak uyanıyo kucağıma alıyorum sakinleştiriyim diye ama uyanmıyo bi türlü çığlık çığlığa bağırarak ağlıyo sadece.uyanınca ağlaması da geçiyo ama o hali beni benden alıyo...sebebini bulmuş deilim ama diş olduğunu sanmıyorum oğlumda çok oluyo böyle.korkuyo gibi oluyo suratı falan rüyalar olabilirmi diye düşünüyodum bende..

ay yarama tuz bastıniz önceki gece Enes 1de bi bağırdı uykusunda tabi Eyüp de hemen uyandı bende yataktan kalkamıyorum enes uyu eyüp yat diye diye yarım saat bağırdım annemi cagiriyorum duymuyorlar telefonla aradim babamla annem geldi saat 4e kadar uğraştı hatta 4ü 10geçiyordu uyuduklarında bugünde bi üşüyorum titriyorum ilaçları içiyorum ter basiyor çok fenayım belimde herhalde iyileşiyor dikişler çok kaşıniyo işte bizden böyle annemlerde yatıyorum

geçmiş olsun canım yaa. geçseydi Allahın izni ile sende rahat edersin. şu ara başına gelmeyen kalmadı seninde. birde cocuklar iyice zorluyor tabii ki. ne zaman su huysuz zamanları gececek merak ediyorum :S

iyileşti çok şükür..ilaç falan içmiyoruz artık..yaramazlık desen hiçbişey eksilmedi ondan:)))

hastamıydınız canım cok geçmiş olsun. yaramazlık zaten günden gne artarak devam ediyor maalesef :S
taşınmışsın ayrıca hayırlı olsun, inşallah sessiz sedasız komşuların olur :)

Allah razı olsun valla bende bekliyorum ne zaman geçcek düşündüm de bu sene başıma gelmeyen kalmamis

aynı durum bizdede var geceleri ağlayarak uyanıyo kucağıma alıyorum sakinleştiriyim diye ama uyanmıyo bi türlü çığlık çığlığa bağırarak ağlıyo sadece.uyanınca ağlaması da geçiyo ama o hali beni benden alıyo...sebebini bulmuş deilim ama diş olduğunu sanmıyorum oğlumda çok oluyo böyle.korkuyo gibi oluyo suratı falan rüyalar olabilirmi diye düşünüyodum bende..

bizde de bir ara öyleydi... uykusunda ağlıyordu bütün gece... doktora sormuştum müdahale etme uyku bozukluğuna yol açarsın kaldırma yatağından demişti. ama insan dayanamıyor işte gece uykusunda inleyince... ben odasında ayılar fln vardı dedim gece uyanıp görüp korkuyor mu acaba diye düşündüm, onların hepsini gece kaldırıyorum, biraz fazla ışıklıydı odası, şimdi gece lambası açmıyorum dışarıdan gelen ışık yeterli oluyor. bir de gece çok rahat hareket edemiyordu uyku tulumu giydiriyordum ayaklı olanlardan... polar tulum aldım onu giydiriyorum şimdi rahat hareket ediyor, çok kat kat giydirince çok terliyorlar belki ondan da olabilir diye düşündüm. bir de gece yatmadan hemen önce yemek yiyorsa belki o da rahatsız ediyordur, ben sadece emziriyorum yatmadan hemen önce... sonuç olarak gece inlemeleri kesildi ama bunlardan hangisi etkili oldu ya da geçeceği mi vardı bilmiyorum... umarım geçer sizlerinde...

bizim iki dişimiz çıktı ama ben hala nasıl dişetlerinin nasıl kabardığını anlamadım :) anlayana kadar çıkartacak hepsini heralde...

bizde de bir ara öyleydi... uykusunda ağlıyordu bütün gece... doktora sormuştum müdahale etme uyku bozukluğuna yol açarsın kaldırma yatağından demişti. ama insan dayanamıyor işte gece uykusunda inleyince... ben odasında ayılar fln vardı dedim gece uyanıp görüp korkuyor mu acaba diye düşündüm, onların hepsini gece kaldırıyorum, biraz fazla ışıklıydı odası, şimdi gece lambası açmıyorum dışarıdan gelen ışık yeterli oluyor. bir de gece çok rahat hareket edemiyordu uyku tulumu giydiriyordum ayaklı olanlardan... polar tulum aldım onu giydiriyorum şimdi rahat hareket ediyor, çok kat kat giydirince çok terliyorlar belki ondan da olabilir diye düşündüm. bir de gece yatmadan hemen önce yemek yiyorsa belki o da rahatsız ediyordur, ben sadece emziriyorum yatmadan hemen önce... sonuç olarak gece inlemeleri kesildi ama bunlardan hangisi etkili oldu ya da geçeceği mi vardı bilmiyorum... umarım geçer sizlerinde...
yazdıkların ,için teşk edrim bizdede inlemelerde okunmuyorum bende bakıyorum emziği diüşmüşse veriyorum dönememişse çeviriyorum.uyku tulumu kullanmayı bend ebıraktım şimdilik yatağı bizim odada sık sık kontrol eidyorum üstünü.bizdeki ağlamalar bildiğin avaz avaz bağırma şeklinde oluyo...en sonuncusunda dudakları morardı bağırıp ağlamaktan ve bende odadaydım birden bağırınca ben sıçradım yerimden yani....artık bu sürecinde geçmesini beklicez bakalım..

Dertliyım kederliyım kim ne dersa Ağlarum bilmem içimden geldi dilime dolandı

nasıl anlamıyon yahu..kızarıyo şişiyo üstü beyazlıyo..bakmıyon mu çocuğun ağzına:)
6dişi miz masallah 7ve 8 kızarmış yoldalar 1 . 2 haftaya gelirler hayırlısıyla enes 2 yaşına varmadan tamamlamıştı baya hızlı çıkmıştı onun

internette problem var. tam giriyorum yazacam bir bakıyorum bağlantı gitmiş... ben iyiyim ama alp biraz grip gibi... sen nasılsın, eşin nasıl oldu?

ben de iyiyim canım, ayşe hüma da iyi eşim de iyi çok şükür, normal hayatımıza döndk.. sen de fehminin yerine gelsene..

Allah razı olsun valla bende bekliyorum ne zaman geçcek düşündüm de bu sene başıma gelmeyen kalmamis

çok geçmiş olsun derya, inşallah 2013 daha güzel geçer..

herkese iyi pazarlar, ayça ben aylarca ay dişi kabarmış çıkacak diye bekledim, komediydi resmen tüm huysuzluklarını dişe yorduk falan, bekle bekle gelen giden yok..kabarık beyaz oluyor ama çok geç geliyor o yüzden anlamıyorum..bir buçuk dişimiz var şimdi, altta bi tane tam bi tane de yarım çıkmış :32:

Back