bizde de bir ara öyleydi... uykusunda ağlıyordu bütün gece... doktora sormuştum müdahale etme uyku bozukluğuna yol açarsın kaldırma yatağından demişti. ama insan dayanamıyor işte gece uykusunda inleyince... ben odasında ayılar fln vardı dedim gece uyanıp görüp korkuyor mu acaba diye düşündüm, onların hepsini gece kaldırıyorum, biraz fazla ışıklıydı odası, şimdi gece lambası açmıyorum dışarıdan gelen ışık yeterli oluyor. bir de gece çok rahat hareket edemiyordu uyku tulumu giydiriyordum ayaklı olanlardan... polar tulum aldım onu giydiriyorum şimdi rahat hareket ediyor, çok kat kat giydirince çok terliyorlar belki ondan da olabilir diye düşündüm. bir de gece yatmadan hemen önce yemek yiyorsa belki o da rahatsız ediyordur, ben sadece emziriyorum yatmadan hemen önce... sonuç olarak gece inlemeleri kesildi ama bunlardan hangisi etkili oldu ya da geçeceği mi vardı bilmiyorum... umarım geçer sizlerinde...
yazdıkların ,için teşk edrim bizdede inlemelerde okunmuyorum bende bakıyorum emziği diüşmüşse veriyorum dönememişse çeviriyorum.uyku tulumu kullanmayı bend ebıraktım şimdilik yatağı bizim odada sık sık kontrol eidyorum üstünü.bizdeki ağlamalar bildiğin avaz avaz bağırma şeklinde oluyo...en sonuncusunda dudakları morardı bağırıp ağlamaktan ve bende odadaydım birden bağırınca ben sıçradım yerimden yani....artık bu sürecinde geçmesini beklicez bakalım..