• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ev arıyorum!!bizim ev sahibiyle takıştık..3+1 1000 liraya kadar sahibinden temiz bakımlı ev arıyorum..

biz buzamana kadar evin hiçbi masrafını kiradan kesmedik..10 kere kombi bozuldu yok petekler bozuldu patladı yok bilmemne..en sonunda geçen hafta bizim kombi tamamen spıttı..bizde servis çağırdık..500 lira masraf çıktı..eşime dedimki bunu biz ödemicez artık..söyleyelim ev sahibine..kombi taşınmaz mal çünkü..adam nedemiş..benim öyle bi yükümlülüğüm yok ödemem..hee öyle mi..al evini sok bi tarafına ozaman..ben bu evi hiç sevmiyorum zaten..sadece anneme çok yakın diye oturuyoduk..kot yüzünden giriş kat,altı boş,ısınmaz etmez,apartmandakiler tam bi felaket,pislik yuvaı..bahane arıyoduk..aramamıza gerek kalmadı,turp sıktı ev sahibi..bizim gibi kiracıyı zor bulur..bulsunda göriim şimdi..çevrenize bi bakın bizim tarafta oturanlar..

sen kibar davrandıkça tepene çıkıyorlar. inşallah güzel bir ev bulursunuz yine annenlere yakın.

sen kibar davrandıkça tepene çıkıyorlar. inşallah güzel bir ev bulursunuz yine annenlere yakın.

aynen öylleeeeee...millet aidatı bile kiradan kesiyomuş..biz tam tersi aman laf gelmesin aman huzursuzluk olmasın diye üstümüze düşenden fazlasını bile yaptık..bakıcam annemlerin apartmanda var mı boş..varsa taşınıcam oraya..annemlerin evi 160m2..gene kombili falan..1000 lira veririm bari güzel evde otururum..burdada 950 veriyorum üstüne alarm parası veriyorum..korkuyorum hırsız mırsız girer diye..her ay 35 usd alarm parası..zaten kafadan 1000 lirayı geçiyo..

çok yorgunum ya. üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum kendimi... Alp her yere peşimden geliyor odasının kapısı kapalı olsa bile kapının önüne gidip ağlıyor ortalığı karıştırmak istiyor sürekli. çamaşır asıyorum kıyafetime tutunup ayağa kalkıp çekiyor çamaşırları yere... giyinme odasında bir şey yapıyorum hemen gelip çekmecelerin içinden birşeyler çekiştiriyor tam onu düzelteyim derken gidiyor diğerlerini çekiştiriyor tuvalete giriyorum peşimden girmeye çalışıyor... uyumuyor uykusu oluyor ama uyumamak için direniyor en sonunda koridorda koşarak oynuyormuş gibi yaptım sersemledi resmen. ondan sonra uyumaya karar verdi... mutfak berbat durumda yerler saç içinde üstüne grip gibiyim zaten halim yok ama temizlik yapmam lazım... çok yorgunum çok...

aynen beni tarif ettin..evi bok götürüyo resmen ama poyraz 1 dk bile yalnız bırakmıyo..tuvalette bile gelip karşımda oturuyo..kıçımızı başımızı gördü artık..neyseki küçük daha..oturup tuvalet kağıtlarıyla oynuyo..delirmek üzereyim..kocamda isyan ediyo artık..benle hiç ilgilnmiyosun diye..kıçını dönüp uyuyosun diye..adamda haklı ama naapim..yorgunluktan resmen bayılıyorum..uyku diil o bayılma resmen..

çok yorgunum ya. üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum kendimi... Alp her yere peşimden geliyor odasının kapısı kapalı olsa bile kapının önüne gidip ağlıyor ortalığı karıştırmak istiyor sürekli. çamaşır asıyorum kıyafetime tutunup ayağa kalkıp çekiyor çamaşırları yere... giyinme odasında bir şey yapıyorum hemen gelip çekmecelerin içinden birşeyler çekiştiriyor tam onu düzelteyim derken gidiyor diğerlerini çekiştiriyor tuvalete giriyorum peşimden girmeye çalışıyor... uyumuyor uykusu oluyor ama uyumamak için direniyor en sonunda koridorda koşarak oynuyormuş gibi yaptım sersemledi resmen. ondan sonra uyumaya karar verdi... mutfak berbat durumda yerler saç içinde üstüne grip gibiyim zaten halim yok ama temizlik yapmam lazım... çok yorgunum çok...
bu kadar mı beni anlatırsın.. valla eşime okutacağım akşam gelince:) sürekli bir mızırdanma halinde. ne yapmak istediğini kendi de bilmiyor. eteğimden ayrılmıyor. pantolonumu bile giyemiyorum, tek paçasını soksam ötekine yapışıyor..tuvalete bile birlikte gidiyoruz. sabah uykusunu sadece 25 dk uyuduğu için öğle uykusuna kadar anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor valla.oyun oynayalım diyom yok, gezelim diyom yok, yemek yiyelim diyom yok, meme diyom yok...mır mır da mır mır. öğle uykusunu da dolayısıyla erken uyuyor. o da uykusunu kaçırmazsam, yok olmadı artık geceye. oyy oyy:)

aynen beni tarif ettin..evi bok götürüyo resmen ama poyraz 1 dk bile yalnız bırakmıyo..tuvalette bile gelip karşımda oturuyo..kıçımızı başımızı gördü artık..neyseki küçük daha..oturup tuvalet kağıtlarıyla oynuyo..delirmek üzereyim..kocamda isyan ediyo artık..benle hiç ilgilnmiyosun diye..kıçını dönüp uyuyosun diye..adamda haklı ama naapim..yorgunluktan resmen bayılıyorum..uyku diil o bayılma resmen..

Ben 3 aksamdır salonda uyuya kalıyorum. Dün en son kitap okuyordum uyuyakalmışım bir uyandım elim çenemin altında eşim bana bakıyor çok komikti halim. Benimki alp e güzel bakıyorsun ama evi boşluyorsun diyor. Valla alp varken anca speedy Gonzales olmam lazım...

tuvalette bile rahat olmadığının resmi :)

$IMG_0934.jpg

Didem 1 haftadır emekliyor:) millet yürümeye başladı biz anca bu kadar:) nereye gitsem peşimde ama şükürki defne var.. O biraz oyalıyo kardeşini. Oyuncakları döküyoruz önüne bi 10 dk oyalaniyo..
Kızlar hastaydı, onları iyileştircem derken ben hasta oldum şimdi:( neyse hafif atlatırım inşallah.. Öpüldünüz kızlar.

siz kopardınız zaten tüm bağları artık..ne burası ne orası..aahh ahh dünürüm olmasan sorardım sana da neyse:50::50:
Offf Ayçam of sorma... Sırf buralarla bağ koparsam yine iyi hayattan da kopardım :)) artık sıkıntıdan patlamak üzereyim. Hergün aynı şeyler hep bi koşturma ama sonuç yok.. Allah yüzüme baktı da geceleri uyuyan bi çocuk verdi yoksa halim nolurdu bilmiyorum. Akşam saat 11de aynen dediğin gibi bayılıyorum uyumak değil. Sabah 6,30das koşturma bi başlıyo gece 11e kadar hep aynı. Bazen şöle kanepeye oturup hiç bişey yapmadan boş boş bakmak istiyorum. En azından yarım saat :(

Didem 1 haftadır emekliyor:) millet yürümeye başladı biz anca bu kadar:) nereye gitsem peşimde ama şükürki defne var.. O biraz oyalıyo kardeşini. Oyuncakları döküyoruz önüne bi 10 dk oyalaniyo..
Kızlar hastaydı, onları iyileştircem derken ben hasta oldum şimdi:( neyse hafif atlatırım inşallah.. Öpüldünüz kızlar.

Polly aferin Didoşa benimkinde hala bi çaba yok anam emeklemiyo totosu çok ağır çıktı direk yürücek galiba :D Yürümeyede kolundan tutarsan yapıyo yada bi yere dayalıysa. Ama öle gayreti de yok ne tembel kızım var yaa aynı babasına çekmiş yemin ederim. Dünyada iş olduğunu bilseler gelmezlermiş bu ikisi. Zaten Miray'ın 41. haftaya kadar gelmemesi hatta sezeryanla bile zor gelmesi herşeyi açıklıyo. Allah bana güç versin :50::84:

Biraz önce sağlık ocağından aradılar..kızamık salgını için alarm verilmiş..9-12 ay arası çocuklara mecburi olarak ara doz kızamık aşısı uygulanıcakmış..bende hemen doktorumuza gittim var mı böyle bişey diye..evet dedi..poyraz yarın ara doz kızamık aşısı olucak..12.ayda bidaha yapılacak..sizde doktorlarınızla veya bağlı olduğunuz sağlık ocaklarıyla görüşün..

okuyorumda herkes dertli yerinde durmayan yaramazlardan bizimki daha emeklemiyor yürümüyor tembel emeklemeye niyetide yok yüzüstü gelince kıyameti koparıyo

yaw bakın bişi dicem..kimse üstüne alınmasın..ben burada bişey paylaştığım zaman oğlumla yada herhangi bişeyle ilgili bazı arkadaşlar totomdan uydurmuşum muamelesi yapıyolar..ben buna ciddi ciddi çok sinirleniyorum..eğer ben buraya hiç üşenmeyip yazıyosam yada paylaşmak istemişsem yazdıklarımın doğruluğundan şüphe etmeyin..bu beni hem kırar hemde çok çok sinirlendirir..ondan sonrada ayça bunu dedi ayça şunu dedi..dedirtmeyin işte yahu..çünkü ben başıma gelmiş yani yaşamış olduklarımı yazıyorum..öyle atmasyon yazmıyorum..
üff yahu üff :20::19::22:

müjdemi isterimm..ev bulldummmmmmmm..hemnde annemlerin apartmanda..11. katta..kiracı çıkmış..adam banyoyu kırdırmış baaştan yaptırıyo..badana boyayıda yaptırıcakmış..süper süper süper..1100 istiyo ama akşam buluşucaz bakalım kaç paraya kadar indirebilicez..komşu indirimi falan yapar artık herhalde:))) annem 14.katta ben 11.katta olcamm:)))

kızlar sağlık ocağından aradılar kızamık salgını varmış yarın aşı olacak yonca.

sizde bilgilenin istedim buraya fazla uğramasakta söz hukukumuz var aramızda nerdeyse yazışalı 2 sene olcak hamilelikle birlikte .önemli olanları yine paylaşalım

Son düzenleme:
müjdemi isterimm..ev bulldummmmmmmm..hemnde annemlerin apartmanda..11. katta..kiracı çıkmış..adam banyoyu kırdırmış baaştan yaptırıyo..badana boyayıda yaptırıcakmış..süper süper süper..1100 istiyo ama akşam buluşucaz bakalım kaç paraya kadar indirebilicez..komşu indirimi falan yapar artık herhalde:))) annem 14.katta ben 11.katta olcamm:)))

oy oy ne güzel. inşallah dediğiniz fiyata da olur. hem annenin dibi hem temiz ev bir de dediğiniz fiyat olursa süper olur...

kızlar sağlık ocağından aradılar kızamık salgını varmış yarın aşı olacak yonca.

sizde bilgilenin istedim buraya fazla uğramasakta söz hukukumuz var aramızda nerdeyse yazışalı 2 sene olcak hamilelikle birlikte .önemli olanları yine paylaşalım

bizi aramadılar kızamık aşısı ile ilgili haftasonu kontrolümüz vardı sorarım doktora... ne güzel sevinmiştim 1 yaşına kadar aşı olmayacak diye ya :(:(

dün gece alp 1:30 da kalktı 2:30 a kadar uğraştım yok uyumuyor sonra babası geldi 3 e kadar o uğraştı yine uyumadı su içirdik emzirdim altını değiştirdik yok uyumuyor. yatakta baba baba baba diye bağrınıyor dedik çarşafta sallayalım ama önce bir ayakta sallamayı deneyeyim dedim... yastık aldım sallamaya bizimki oyun zannetti daha beter uykusu açıldı sonra aldık yatağa bıraktık kendi haline oraya buraya saldırdı sonra sırtına masaj yapıyordum ben o arada mayıştı uyudu... bu gecede kalkarsa diye acayip tırsıyorum şimdi... büyüdükçe düzeni bozuluyor iyice... kesintisiz uyuyordu arkadaşlarla buluştuk haftasonu gece uyanmıyor muhabbeti oldu millet şaşırdı o günden beri çocuk geceleri kalkıyor hemen nazar mı değer ya...

ayrıca bileğim de sıvı vardı benim zorlamaktan olmuştu... an itibari ile bileğim kullanılamaz durumda :(

oy oy ne güzel. inşallah dediğiniz fiyata da olur. hem annenin dibi hem temiz ev bir de dediğiniz fiyat olursa süper olur...

1000 liraya düştü daha da düşmüyo:)))) kabul edicez sanırım...eşiminde hoşuna gitti..şimdi ev sahibine söylemek var bide biz gidiyoruz diye..ay başında biticek gibi ev..badana boya falan..yeni ev sahibi evin rengini siz seçin siz oturucaksınız dedi..oğlumun odasını yine bebek mavisi yapıcam..gerisini de açık sarı yapmayı planlıyorum..

Back