• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bi markanın hangisi hatırlamıyorum şimdi don şeklinde bebek bezi var..geçen gördüm..hemen don gibi giydiriliyo..ondan mı alsak acaba..poyrazda öyle altını üstünü değiştirene kadar savaştan çıkmışa dönüyorum..hiç sevmiyo üst değiştirmeyi..

giydirirken güzel de çıkartırken kaka her tarafına bulaşmasın onlarda. huggies de vardı galiba o don şeklinde bezlerden... huggies bir de yılbaşı bebek bezi üretmiş...
ben bezini bağladıktan sonra yer bırakıyorum o ortalığı dağıtırken giydiriyorum yavaş yavaş. başka türlü olmuyor çığlık atıyor öteki türlü.

Mag34

Bunlar son günlerim değil mi.... Evet herkes bolca uyu diye tembihliyoooo

Bakalım ne olacak

Sevgili2012 Mart anneleri burun aspiratörü denen şey işe yarayan bir şey miii

ben burun aspiratörünü çok kullandım hala da kullanıyorum otribebe kullanılıyor genelde... martta doğacağı için kaloriferler kapanmamış olacak lazım olur sana da muhtemelen...
valla uyku depolanan birşey değil. uykusuzluğa alış deselermiş daha doğru olurmuş :) neyse şaka bir yana bol bol dinlen keyfini çıkar. ben ilk 40 gün yatak odasından çok nadir dışarı çıkabilmiştim...

Son düzenleme:
ben burun aspiratörünü çok kullandım hala da kullanıyorum otribebe kullanılıyor genelde... martta doğacağı için kaloriferler kapanmamış olacak lazım olur sana da muhtemelen...
valla uyku depolanan birşey değil. uykusuzluğa alış deselermiş daha doğru olurmuş :) neyse şaka bir yana bol bol dinlen keyfini çıkar. ben ilk 40 gün yatak odasından çok nadir dışarı çıkabilmiştim...

ben yeni doğduğunda hiç kullanmadım..onun burnu nekadarcık zaten..o aleti sokmaya içimelvermedi..su koyuyodum kalorifere..zaten istediğin kadar kurcala burun delikleri küçük olduğu için hep tıkalı oluyo..

evet oldukça işe yarıyo ama senin ufaklık daha küçük olucak..biraz büyüyünce kullanabiliceksin..hemen almana gerek yok yani..sen şuanda bol bol bez ve ıslak mendil depola..1-2 numaradan 2 paket yeterli olur ama 3-4 en çok kullandığın bezler olucak..eşyalarını minik minik alma..çok çabuk büyicek..56 numara ile başla hemen 62 ye geçicek zaten..onun için en fazla 5 tane al herbirinden..zaten hergün çamaşır yıkicaksın biter diye korkma eşyaları..

Paylaşımlarınız ve önerileriniz için Teşekkürler tacrübeli anneler ....

$kidssizechart.jpg :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

günaydınlar Ömer Faruk u uyuttum ben de kahvaltı yapıyorum ne yiyorum bilin
bilemezsinizzzzzzzzzz
sabah sabah kısır yiyorum kısıra bayılıyooooreee
:56::56::56::56::56:

Pınaaaar al sana bi ortak nokta daha:) bende bu sabah kısır yedim. Dün aksam yapmıştım kalanı yedim kahvaltıda:) afiyet olsun canım

günaydınnn polyannaaa ben de dün sabah kendime yapmış dolaba koymuş unutmuştum sabah canım bi şey istemiyo diye bakınırkenn anaaaa kısırrrr:52:
afiyetle yedim canım
ben kısırı diyet yiyecegi zannediyordum habire yapıp yiyordum meğersem değilmiş
gayette kaloriliymiş semra habern olsun anacım

günaydınnn polyannaaa ben de dün sabah kendime yapmış dolaba koymuş unutmuştum sabah canım bi şey istemiyo diye bakınırkenn anaaaa kısırrrr:52:
afiyetle yedim canım
ben kısırı diyet yiyecegi zannediyordum habire yapıp yiyordum meğersem değilmiş
gayette kaloriliymiş semra habern olsun anacım

afiyet olsun..işte canım çekti benimde .))

Şu saat itibariyle tek kullanıcı benim :( çok utandım kendimden her seferinde burayı ihmal etmicem diyorum ama her seferinde aradan 2 ay geçiyo :((( :50::50:

arkadaşlar ev arıyorum!!bizim ev sahibiyle takıştık..3+1 1000 liraya kadar sahibinden temiz bakımlı ev arıyorum..

biz buzamana kadar evin hiçbi masrafını kiradan kesmedik..10 kere kombi bozuldu yok petekler bozuldu patladı yok bilmemne..en sonunda geçen hafta bizim kombi tamamen spıttı..bizde servis çağırdık..500 lira masraf çıktı..eşime dedimki bunu biz ödemicez artık..söyleyelim ev sahibine..kombi taşınmaz mal çünkü..adam nedemiş..benim öyle bi yükümlülüğüm yok ödemem..hee öyle mi..al evini sok bi tarafına ozaman..ben bu evi hiç sevmiyorum zaten..sadece anneme çok yakın diye oturuyoduk..kot yüzünden giriş kat,altı boş,ısınmaz etmez,apartmandakiler tam bi felaket,pislik yuvaı..bahane arıyoduk..aramamıza gerek kalmadı,turp sıktı ev sahibi..bizim gibi kiracıyı zor bulur..bulsunda göriim şimdi..çevrenize bi bakın bizim tarafta oturanlar..

çok yorgunum ya. üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum kendimi... Alp her yere peşimden geliyor odasının kapısı kapalı olsa bile kapının önüne gidip ağlıyor ortalığı karıştırmak istiyor sürekli. çamaşır asıyorum kıyafetime tutunup ayağa kalkıp çekiyor çamaşırları yere... giyinme odasında bir şey yapıyorum hemen gelip çekmecelerin içinden birşeyler çekiştiriyor tam onu düzelteyim derken gidiyor diğerlerini çekiştiriyor tuvalete giriyorum peşimden girmeye çalışıyor... uyumuyor uykusu oluyor ama uyumamak için direniyor en sonunda koridorda koşarak oynuyormuş gibi yaptım sersemledi resmen. ondan sonra uyumaya karar verdi... mutfak berbat durumda yerler saç içinde üstüne grip gibiyim zaten halim yok ama temizlik yapmam lazım... çok yorgunum çok...

Back