• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

poyraz çok hasta:(((2 gecedir sürekli ateşli sürekli burnu akıyo sürekli ağlıyo...bu gece 39 u da geçti ateşi..sabah erkenden acile koştuk..doktorumuzda geldi hemen..kulağında enfeksiyon varmış..boğazları kızarmış..antibiyotik verdi busefer..doktor nekadar olmaz desedeben bu aşıya bağlıyorum..kızamık aşısı olduk çocuk patladı bianda..ağır mı geldi nolldu anlamadımki..offf deliricem 2 gündür uykusuzum..buakşam babamızda oturdu bizde..soyduk akşam..ılık suyla bezle sildik heryerini:((((((((

canım cok cok gecmıs olsun yuce rabbım sıfasını versın hemencecık ıglesın antıbıyotık kullanmadan malesef gecmıyor

mag 34 çok geçmiş olsun bu ara bütün bebişler hasta çok dikkatli olmak gerek
bu arada kızlar size sormam gereken bişey var daha önceki paylaşımları okuduğumda bazı arkadaşlar daninonun peynir ve sütlerini yedirdiklerini doktorlarının bişey demediğini söylemiş benim doktorumda bize yedirebilirsiniz dedi ben hergün değil ama arada yediriyorum bide ne kadar yediriyosunuz.kinder pingui yedirenlerde varmış doktorunuz bu konuda ne dedi ben çikolatalı diye pek düşünmedim ama yedirenler olunca acaba dedim

canım ben danıno hıc yedırmedım yedırmeyıde dusunmuyorum ıllakı yemek ıstıyorsa ulkerın buyumıx tercıh edersım danıno cok saglıksız benım kanmatım boyle :))

kınderde hıc denemedım bısey dıyemeyecegım

poyraz çok hasta:(((2 gecedir sürekli ateşli sürekli burnu akıyo sürekli ağlıyo...bu gece 39 u da geçti ateşi..sabah erkenden acile koştuk..doktorumuzda geldi hemen..kulağında enfeksiyon varmış..boğazları kızarmış..antibiyotik verdi busefer..doktor nekadar olmaz desedeben bu aşıya bağlıyorum..kızamık aşısı olduk çocuk patladı bianda..ağır mı geldi nolldu anlamadımki..offf deliricem 2 gündür uykusuzum..buakşam babamızda oturdu bizde..soyduk akşam..ılık suyla bezle sildik heryerini:((((((((

çok geçmiş olsun. poyraz bir an önce düzelir umarım... dediğin gibi aşıdan olabilir, konuşmuştuk doktor ağır bir aşı demişti bize... ama kulağında enfeksiyonda varsa belki aşıdan değildir... eşin işten felan izin alsa o da yardımcı olsa sana. annen baksa ya da sen gündüz biraz uyusan. insan çok yoruluyor çünkü...

Çok geçmiş olsun Ayçacım bize de yaptırın dedi dr aşıyı ama şu an bizde de öksürük hırıltılı solunum var onun geçmesini bekliyorum.

çok geçmiş olsun...hemencecik ii olur inşallah.biz bugün sağlık ocağına kontrole gittik asıyı sordum ama ankara için yokmş böyle bi durum büyük ihtimalle sadece istanbul için alınan bi karardır dendi :/

bu arada kızlar size sormam gereken bişey var daha önceki paylaşımları okuduğumda bazı arkadaşlar daninonun peynir ve sütlerini yedirdiklerini doktorlarının bişey demediğini söylemiş benim doktorumda bize yedirebilirsiniz dedi ben hergün değil ama arada yediriyorum bide ne kadar yediriyosunuz.kinder pingui yedirenlerde varmış doktorunuz bu konuda ne dedi ben çikolatalı diye pek düşünmedim ama yedirenler olunca acaba dedim

bende hiç vermedim danino..doktorumuz sadece sütaş baybmix yoğurdu çok zorda kalırsan ver dedi onun dışında hazır kullanma kaşık mamasınıda tavsiye etmem piriç unuyla yap dedi.ama oğlum pirinç unuyemediği için sadece yatmadan önce bi kere mama veiryorum sadece..çikolatayıda hiç denemedim denemem gibi de...

biz nihayet Türkiye'deyiz :) 29 Kasım'da geldik ve geldiğimizden beride İstanbul, Ankara, Kayseri geziyoruz. Benim haylaz Ardacım tam geleceğimiz gün emeklemeye karar verdi:) evde o kadar hazırlık yaptım emeklerse güvenli ve temiz bir ortam olsun diye , ama işe yaramadı:) burada nereyi bulursa orada emekliyor işte...

Poyraz'a geçmiş olsun, inşallah biran önce iyileşir.

Danino hiç vermedim ben de. hep evde yoğurt hazırlıyorum. Markası ne olursa olsun güvenemiyorum ben hazır gıdalara. bu ömür boyu yedirmeyeceğim anlamında değil tabi illaki yiyecek ama henüz dünyayla ve ek gıdalarla yeni tanışan bir metabolizması varken bebeğimin bunları yemesini istemiyorum ben.

sanırım bi yanlışlık yaptım danino marka olduğu için kullandım danino tarzı demeliydim bende sütaş yada ülker içim smart veriyorum benim oğlum hazırladığım meyvepüresini sevmyo onun yerine ülker hero baby veriyorum arkadaşımın kuzeni ülkerde gıda müh.ve kavonoz mamalarda kesinlikle kavanozlamada kimyasal yöntem kullanmadıklarını söyledi.sütaş yada smartlarıda bişey yememek için direndiğinde veriyorum ve malesef tadını seviyo bugün kinder pingui denedim biraz yedi ve bıraktı.bu ek gıda faslı hakkaten yorucu mesela aras sebze çorbası yemiyo ama un kavurarak (meyneli diyo annem ) olan ve içinde et varsa onu yiyo

ha buarada eşim ve bende et hastasıyız hatta eşim antepli oğlumda şimdiden baharatlı mesela kimyonlu hafif acı köfte tavuk falan varsa isteyerek yiyo

canım cok cok gecmıs olsun yuce rabbım sıfasını versın hemencecık ıglesın antıbıyotık kullanmadan malesef gecmıyor

evet maalesef kullanıyoruz bizde

ben yediriyorum..bizim doktorumuz 'benim özel olarak yasakladığım şeyler hariç herşeyi yedirebilirsin'dedi..

çok geçmiş olsun. poyraz bir an önce düzelir umarım... dediğin gibi aşıdan olabilir, konuşmuştuk doktor ağır bir aşı demişti bize... ama kulağında enfeksiyonda varsa belki aşıdan değildir... eşin işten felan izin alsa o da yardımcı olsa sana. annen baksa ya da sen gündüz biraz uyusan. insan çok yoruluyor çünkü...

annemde bakıyo eşimde bakıyo ama hasta olunca başka kimseyi istemiyo..yapışık yaşıyoruz..

Çok geçmiş olsun Ayçacım bize de yaptırın dedi dr aşıyı ama şu an bizde de öksürük hırıltılı solunum var onun geçmesini bekliyorum.

sanada geçmiş olsun tatlım..çok kolay hasta oluyolar ama iyileşmeleri haftalar alıyo..,

dünde ateşliydik yine..bugün biraz daha iyi gibi..ateş düşürücü vermedim hiç..ama burnu tıkalı nefes alamıyo..ağzından alınca boğazı kuruyo öksürüyo..uyuyamıyo..emziğini ememiyo ama beraber yatıyolar:) elinde tutuyo 2 kere çekiyo sonra çıkarıp nefes alıyo sonra gene 2 kere çekiyo..uyurken otomatiğe bağladı artık..dün akşam bide emeklerken düştü kendi kendine..eli kaydı sanırım..dudağını patlattı..bianda ağz kan doldu..naapıcaamı şaşırdım..nedir bu oğlumun başına gelenler anlamıyorum..şiş şimdi dudağı..bende artık dayanamadım oturdum bağıra bağıra ağladım..sinirlerim boşaldı artık..eşimde hangimizi sustursun bilemedi..biyerde ben ağlıyorum bi yerde poyraz..poyraz beni gördükçe ağlarken daha çok ağlamaya başladı..katıldı kaldı..zor sakinleştirdik..soğuk suyla yüzünü falan yıkadık..ya üstümüzde göz var böyle çıkıyo yada bilmiyorum ben ne bu halimiz..

Uzuuuun bir aradan sonra merhaba...

Mag çok geçmiş olsun. Valla Selimhanın hırıltılı öksürüğü nerdeyse iki ay sürdü. En sonunda antibiyotik kullandıkta kurtuldu yavrum...
Bizde hala diş yok. Kabarmış damağı ama nezaman gelir bilmiyorum... Bizim uşak rahatına düşkün.Ne yürüyor ne emekliyor arada sürünüyor okadar...

Diş huysuzluğu diye adlandırdığım bir huysuzluk dışında bu hafta iyiz çok şükür...

annemde bakıyo eşimde bakıyo ama hasta olunca başka kimseyi istemiyo..yapışık yaşıyoruz..
dünde ateşliydik yine..bugün biraz daha iyi gibi..ateş düşürücü vermedim hiç..ama burnu tıkalı nefes alamıyo..ağzından alınca boğazı kuruyo öksürüyo..uyuyamıyo..emziğini ememiyo ama beraber yatıyolar:) elinde tutuyo 2 kere çekiyo sonra çıkarıp nefes alıyo sonra gene 2 kere çekiyo..uyurken otomatiğe bağladı artık..dün akşam bide emeklerken düştü kendi kendine..eli kaydı sanırım..dudağını patlattı..bianda ağz kan doldu..naapıcaamı şaşırdım..nedir bu oğlumun başına gelenler anlamıyorum..şiş şimdi dudağı..bende artık dayanamadım oturdum bağıra bağıra ağladım..sinirlerim boşaldı artık..eşimde hangimizi sustursun bilemedi..biyerde ben ağlıyorum bi yerde poyraz..poyraz beni gördükçe ağlarken daha çok ağlamaya başladı..katıldı kaldı..zor sakinleştirdik..soğuk suyla yüzünü falan yıkadık..ya üstümüzde göz var böyle çıkıyo yada bilmiyorum ben ne bu halimiz..

geldi mi hep üst üste gelir böyle. geçmiş olsun tekrardan bir an önce iyileşir inşallah...

biz nihayet Türkiye'deyiz :) 29 Kasım'da geldik ve geldiğimizden beride İstanbul, Ankara, Kayseri geziyoruz. Benim haylaz Ardacım tam geleceğimiz gün emeklemeye karar verdi:) evde o kadar hazırlık yaptım emeklerse güvenli ve temiz bir ortam olsun diye , ama işe yaramadı:) burada nereyi bulursa orada emekliyor işte...

oh ne güzel gezin valla. ne zaman döneceksiniz?
beklersin beklersin beklemediğin an yaparlar... tez zamanda da yürür inşallah canım. bende dört gözle yürümesini bekliyorum bizimkinin kucakta daha az taşımak, kayınvalideme daha rahat bırakabilmek için...

gönül, hoşgeldin canım....sen ne kadar temiz ortam hazırlasan da o evin her bi köşesinde emeklicek zaten :) boşuna uğraşma..

mrb arkadaşlar ne güzel bebekleriniz ekgıda yiyor ama ben bebeğime yediremiyorumya ısrarla reddediyor iki kaşıktan fazla yemiyor sebze çorbası yoğurt meyve püreleri muhallebi aklınıza gelebilecek herşeyi yapıyorum ama ısrarla reddediyor başlıyor ağlamaya kendi yesin dedim tabagına koydum yiyecekleri minik parçalar halinde verdim önüne tabagı bi tarafa yiyecekleri bi tarafa fırlattı:43: sadece beni emiyor ama benım sütüm artık yetmicek geceleri saat başı emmeye kalkıyor inanın çok yorucu yıpratıcı bir süreçteyim napıcam bilemiyorum bir önerisi olan varmı...

Back