• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selamlar bir kaç gündür giremiyorum foruma hepinizi çok özledim çok selam izmirden;

zeynepçim o bahsettiğin yeri bilmiyorum tatlım ben bir yere gittiğim yok burdayım sadece işlerimin yoğunluğundan dolayı giremedim...

umarım bütün bebekler ve anneleri iyidir....bizde durumlar felaket çınarın hareket anlayışı felaket oldu 1 saniye bile durmuyor geceleri sürekli mızırdanıyor gündüzleri de doğru düzgün yemek yemiyor nedeni ni bilmediğim bir huy değişimi mevcut oğlumda ne yapsam oyalanmıyor eskiden oyuncaklarıyla oynardık birlikte şimdi nerdeee kucağımdan inmek istemiyor sürekli paçamı çekiştiriyor offf durumlar zor yani kızlar benden şimdilik bu kadar hepinize kocam sevgiler yolluyorum...

evett 2.yataktan düşme vakaasıda meydana geldi..poyraz sabah yine yataktan düştü..busefer biraz daha sert düşmüş..alnını ve burnunu vurmuş..alnında ufak bi şişlik oldu..hemen soğuk jel torba koydum ve doktoru bi krem vermişti onu sürdüm..keyfi yerinde ama baya korkmuştu..susması zor oldu busefer..nazar çıkıyo oğlumdan..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evett 2.yataktan düşme vakaasıda meydana geldi..poyraz sabah yine yataktan düştü..busefer biraz daha sert düşmüş..alnını ve burnunu vurmuş..alnında ufak bi şişlik oldu..hemen soğuk jel torba koydum ve doktoru bi krem vermişti onu sürdüm..keyfi yerinde ama baya korkmuştu..susması zor oldu busefer..nazar çıkıyo oğlumdan..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

geçmiş olsun çok... kendi yatağından mı düştü? bizimki de yatakta ayağa kalkıyor düşer diye korkuyorum bende... yerdeki yorganı iki kat yapıp yatağın tam altına seriyorum...

hava süper bugün babamız basketbol maçına gitti bende oğlumla dışarı çıkmaya niyetliyim ama bebişim sürekli esniyor yattı şimdi birazdan kalkınca dışarı çıkıcaz...
dün gece kalkıp alp e bakayım dedim. odasına bir girdim alp in ayakları korkuluklardan çıkmış adam öyle uyuyor ama... neyse babasıyla uyandırmadan çıkartabildik ayaklarını... hemen kenarlıklarını taktım... beyefendi kenarlıkların ipini koparmıştı ayağa kalkmaya çalışırken...

kızlar selamlar bir kaç gündür giremiyorum foruma hepinizi çok özledim çok selam izmirden;

zeynepçim o bahsettiğin yeri bilmiyorum tatlım ben bir yere gittiğim yok burdayım sadece işlerimin yoğunluğundan dolayı giremedim...

umarım bütün bebekler ve anneleri iyidir....bizde durumlar felaket çınarın hareket anlayışı felaket oldu 1 saniye bile durmuyor geceleri sürekli mızırdanıyor gündüzleri de doğru düzgün yemek yemiyor nedeni ni bilmediğim bir huy değişimi mevcut oğlumda ne yapsam oyalanmıyor eskiden oyuncaklarıyla oynardık birlikte şimdi nerdeee kucağımdan inmek istemiyor sürekli paçamı çekiştiriyor offf durumlar zor yani kızlar benden şimdilik bu kadar hepinize kocam sevgiler yolluyorum...

kolay gelsin canım sana... ayrılık kaygısı diyorlar ya o mu başladı acaba sizde de...
ben gece emzirmiyorum artık alp daha kesintisiz uyumaya başladı... gece emzirince 3 saatte bir kalkıyordu gece yarısından sonra... daha önceden acıkıyordu gece, homurdanıyordu saldırıyordu memeye. ama baktım gece azıcık emip uyuyor boşuna uykusunu bölüyorum oğlumun. bende emzirmiyorum artık. gece emince gün içinde de daha az yiyor gece kalori aldığı için...

kızlar herkese mrb coook uzun zamandır yazmıorum hatta giremedim inanın. nasılsınız bebişler nasıl sizleri çok özledim biz iiz cok sükür kısa bi özet geceyim size: prensesim cok hastalandı tm 2 hafta boyunca yemeden içmeden kesildi o da yetmio gibi azıcık emdiğinide kustu hep ateşi bi türlü düşmedi kulakları iltihaplanmış atibiyotik vb kullandk üstüne bide diş çıktı sonunda beklenen oldu ama gece gündüz yavrucum ne hallerdeydi. onun dışında hala emeklemior yürüteçe binmek istiyor yada biimle gezmek istio kucakta. kilosu müthiş düştü 2 haftada 1.5 kilo verdi kızım. şimdi iiiz çok sükür yarın kontrolümüz var bakalım.
sizlerde ne var ne yok biri bana öze gecerse coook sevinirimmmmmm şimi geçmişi okumaya başlıcam ama hepsii bitiremeyebilirim
öpüyorum hepinizi

Hamileliğimin neredeyse başından beri takip ediyorum ancak düzenli yazamam diye bir türlü giriş yapmamıştım,hepinizi tek tek tanıyorumbugün kelebek arkadaşımız yardım isteyince giriş yapmak farz oldu.önce kendimi tanıtayım; 3 mart doğumlu bir kıxım var,adı Cansu Ege.Izmirliyim ancak malesef şu anşanlıurfa birecik de yaşıyoruz,eşimin işi ve benim işim dolayısıyla. Su an ücretsiz izindeyim ve sizi 7-24 takip ediyorum.
Gelelim kelebek senin soru a,tendon kalınlaşması bende de var ve aylarca çektim,ortopedistler ameliyat yapmaya çok meraklıdır,sen ftr ye git ve steroid enjeksiyonu yaptır, ben yaptırdım nerdeyse 20 gün oldu ağrı falan hissetmiyorum.benim eşim de dr., bir sürü dr ile görüştük hepsi ameliyat dedi,şimdi çoö ii durumdayım,gecikmeden bir ftr uzmanına git
sonunda urfadan birini buldum burda :) canı bende urfadayım ama senden 2 saat uzaklıkta :) siverekteyim bende

geçmiş olsun çok... kendi yatağından mı düştü? bizimki de yatakta ayağa kalkıyor düşer diye korkuyorum bende... yerdeki yorganı iki kat yapıp yatağın tam altına seriyorum...

yok bizim yataktan düştü..heryerine yüksek duvarlar yaptım yorganlarla yastıklarla ama yinede düştü..kendi yatağındanda sarkıyo aşağı..naapıcam hiiçç bilmiyorum..en iyisi şişme yer yatağı alıp yerde yatrmak sanırım..çok daraldım artık bu ha düştü ha düşücek korkusundan..neyseki sürdüğümüz jel iyi geldi morarmadı kafası falan..ama akşam çok huysuzdu..kuzenimin nişanı vardı..giyindik süslendik gittik..8 de gittik 10 yoktu da döndük..uyumadı bağırdı ağladı ne yediğimden bişi anladım ne içtiğimden..arabaya bindik uyudu..eve geldik açtı gene gözlerini..zor uyuttum..oğlum çok fena huy değiştirdi..hiç yapmazdı böyle şeyler..bu dişler perişan etti onu..üstte 2 altta 2 vardı..geçen hafta alt 3 oldu şimdi sabah baktım üsttende patlamış..

Merhaba anneleeeeerrrr......
Ne güzel bebişlerinizi almışsınız da kucaklarımıza :31::31::31:
Darısı da benim başıma. Allah nasip ederse 2013. Mart annesi olacağım:31::31:
Sizin tecrübelerinizden yararlanmak için buraya da bi uğrayayım dedim:54::54:
Tecrübelisiiz hem de taze tecrübe:34:
Arada size danışabilir miyim acabaaaa :44::44:

yok bizim yataktan düştü..heryerine yüksek duvarlar yaptım yorganlarla yastıklarla ama yinede düştü..kendi yatağındanda sarkıyo aşağı..naapıcam hiiçç bilmiyorum..en iyisi şişme yer yatağı alıp yerde yatrmak sanırım..çok daraldım artık bu ha düştü ha düşücek korkusundan..neyseki sürdüğümüz jel iyi geldi morarmadı kafası falan..ama akşam çok huysuzdu..kuzenimin nişanı vardı..giyindik süslendik gittik..8 de gittik 10 yoktu da döndük..uyumadı bağırdı ağladı ne yediğimden bişi anladım ne içtiğimden..arabaya bindik uyudu..eve geldik açtı gene gözlerini..zor uyuttum..oğlum çok fena huy değiştirdi..hiç yapmazdı böyle şeyler..bu dişler perişan etti onu..üstte 2 altta 2 vardı..geçen hafta alt 3 oldu şimdi sabah baktım üsttende patlamış..

artık ittiriyorlar yastıkları fln... yer yatağı mantıklı aslında. gece uykusuna denk geldiyseniz belki ondan huysuzlanmıştır bizimki gece uykusunda yatağında olmak istiyor çünkü inşallah diğer dişlerini ağrısız sancısız çıkartır.

bizde gezdik bugün. ilk defa bebek bakım odası kullandım şimdiye kadar hiç kullanmamıştım. kakası her yerine bulaşmış bütün üstünü başını değiştirmek zorunda kaldım ayağa kalkıyor durmuyor çok zorlandım tek başıma dışarıda... günde 4 kere kaka yapmaya başladı bizimki bir-iki haftadır... hemen değiştiriyorum 5 dk bile bekletmiyorum ama bugün sabahtan bir baktım pişik olmuş. her yeri kıpkırmızı... umarım bir an önce geçer pişiğimiz... :14::14::14:

bizde gezdik bugün. ilk defa bebek bakım odası kullandım şimdiye kadar hiç kullanmamıştım. kakası her yerine bulaşmış bütün üstünü başını değiştirmek zorunda kaldım ayağa kalkıyor durmuyor çok zorlandım tek başıma dışarıda... günde 4 kere kaka yapmaya başladı bizimki bir-iki haftadır... hemen değiştiriyorum 5 dk bile bekletmiyorum ama bugün sabahtan bir baktım pişik olmuş. her yeri kıpkırmızı... umarım bir an önce geçer pişiğimiz... :14::14::14:

tam bitirmiyo demekki kakasını..baktın ıkınıyo ayaklarını karnına topla iyice bitirsin..ben bekliyorum bezini açıp bastırıyorum..hadi annecim diyorum eğer bittiyse ayaklarını geri ittiriyo ama bitmediyse ıkınmaya devam..

Merhaba anneleeeeerrrr......
Ne güzel bebişlerinizi almışsınız da kucaklarımıza :31::31::31:
Darısı da benim başıma. Allah nasip ederse 2013. Mart annesi olacağım:31::31:
Sizin tecrübelerinizden yararlanmak için buraya da bi uğrayayım dedim:54::54:
Tecrübelisiiz hem de taze tecrübe:34:
Arada size danışabilir miyim acabaaaa :44::44:

danışabilirsin tabikii..ama bugünleri çookk iyi geçir..şimdi kraliçesin..doğunca tam bi köle olucaksın..

$DSCN0606.jpg :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Mag34

Bunlar son günlerim değil mi.... Evet herkes bolca uyu diye tembihliyoooo

Bakalım ne olacak

Sevgili2012 Mart anneleri burun aspiratörü denen şey işe yarayan bir şey miii

tam bitirmiyo demekki kakasını..baktın ıkınıyo ayaklarını karnına topla iyice bitirsin..ben bekliyorum bezini açıp bastırıyorum..hadi annecim diyorum eğer bittiyse ayaklarını geri ittiriyo ama bitmediyse ıkınmaya devam..

Bende öyle yapıyorum. Eskiden geri kalanını yapıyordu öyle. Şimdi ittiriyor ayaklarını... Altını bile değiştirtmeyecek elinden gelde... Sırtı yere gelmeyecek bîzim oğlanın...

Mag34

Bunlar son günlerim değil mi.... Evet herkes bolca uyu diye tembihliyoooo

Bakalım ne olacak

Sevgili2012 Mart anneleri burun aspiratörü denen şey işe yarayan bir şey miii

evet oldukça işe yarıyo ama senin ufaklık daha küçük olucak..biraz büyüyünce kullanabiliceksin..hemen almana gerek yok yani..sen şuanda bol bol bez ve ıslak mendil depola..1-2 numaradan 2 paket yeterli olur ama 3-4 en çok kullandığın bezler olucak..eşyalarını minik minik alma..çok çabuk büyicek..56 numara ile başla hemen 62 ye geçicek zaten..onun için en fazla 5 tane al herbirinden..zaten hergün çamaşır yıkicaksın biter diye korkma eşyaları..

Bende öyle yapıyorum. Eskiden geri kalanını yapıyordu öyle. Şimdi ittiriyor ayaklarını... Altını bile değiştirtmeyecek elinden gelde... Sırtı yere gelmeyecek bîzim oğlanın...

bi markanın hangisi hatırlamıyorum şimdi don şeklinde bebek bezi var..geçen gördüm..hemen don gibi giydiriliyo..ondan mı alsak acaba..poyrazda öyle altını üstünü değiştirene kadar savaştan çıkmışa dönüyorum..hiç sevmiyo üst değiştirmeyi..

Kızlar diş buğdayı kurabiyesi yapacam 250 g şeker hamuru yeter mi?
Bu şeker hamuru denilen şey çok uğraştırıyor mu?

Back