• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gamzee ekranı ısırasm geldiii:16:Ya o değilde bu resimlerde Gülnihal ve Berrayı bir birine çok benzzetim.Acil durum ekmeği bizimde var parmak ekmekler yapıyorm ıslatarak yiyor dediğin gibi onda bi sorun yok ama armut elma gibi şeyler kocaman koparıp yanağında tutyor bi bakıyorum Gülnihal yanağı şişmiş :D

Berra öyle bir yiyor ki Aysel'cim, benim iştahım açılıyor :)))

Topikte Berra ya benzettiğim çok bebek var, Pınar'ın oğlu ile yan yana geldiğimizde ikiz kardeş desek inanır insanlar mesela , o kadar benziyorlar :)

Onlarında fotolarını yan yana koyup ekleyeyimde görün :)

Berra, Çınar, Aysima ve Poyraz'ın fotoları vardı sanırım. Maşallah hepsi de çok tatlılar. Allah nazarlardan saklasın yavruları...

Sayfa Bulunamadı - e-bebek.com bu seti almaya karar verdik kocişle..bizim veleti anca bunlar paklar:)

Ayça ne almaya karr verdiniz link açılmadı da merak ettim.

selam kızlar...bugün yoğunum, yazamadım...annem geliyo bugün, işten erken çıkıyım diye çalışıyorum ara vermeden..teyzemin düğünü için geliyo annem, 2-3 gün kalacak bende..çıkıp bi sürü alışveriş yapmam lazım..annem evde habire yemek yapar, beni de öyle sanıyo..ne zaman gelse, sizin dolabınız niye boş, niye doldurmuyosunuz diye söyleniyo..eşime laf sokuyo hatta, bu ne böyle, öğrenci evi gibi diye..'anne evde durmuyoruz, fazla alınca çöpe gidiyo, az az alıyoruz o yüzden' desem de anlamıyo..o yüzden gidip gözünü dolduracak şeyler almalıyım...evi temizlemeliyim..vs.vs...

oh ne güzel annenin gelmesi, sen doldur dolabı o nasılsa bir güzel pişirir hepsini :)

bizimki önce tarak sonra kalem aldı eline..noolucak bilmem:)

Arda da önce diş fırçası sonra ilaç kutusu almıştı :)

merhaba arkadaşlar çok uzun süredir giremiyorum. küçük kızım bütün günümü dolduruyor ve bir süredir sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz. Ahsen 2,5 aylıkken İYE geçirmiş hastanede yatarak tedavi görmüştük. Kurban bayramından önce tekrarladı antibiyotik tedavisi gördük. voiding istediler ve korktuğumuz başımıza geldi maalesef böbrek reflüsü çıktı Ahsen'de 2. derece. dr.lar %80 3 yaşına kadar kendiliğinden geçeceğini söylüyorlar. geçene kadar sürekli antibiyotik kullanmak zorunda. idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye olursa böbreğe zararı olacak çünkü. geçmezse de ameliyat... çok üzgünüm. çaresiz bekliycez en azından 1 yıl. ne olur dua edin. Rabbim kabul eder de bebeğime şifa verir inş. çocukla imtihan çok zor... bu arada tanıdığınız gerçekten ii bir çocuk nefrologu var mı?

ay ayvrum benim çok geçmiş olsun canım dualarım minik yavruyla. İnşallah kendiliğinden geçer. Maalesef yok tanıdığım nefroloh ama nette ararsan bulabilirsin belki.

Armutu kabuğuyla beraber ısıra ısıra yerken ve brokoli canavarı hali de aşağıda :)))

Eki Görüntüle 554093

Eki Görüntüle 554094

Maşallah Berra'ya ne güzel yiyor. Ben de Arda'ya hep iri taneler vermiştim o da şimdi Berra gibi her şeyi ısırarak yiyor bazen boğulacak gibi oluyor ama müdahaleye gerek kalmadan öksürüp geri getiriyor ama çıkarmadan çiğneyip yutuyor:)

Bu arada Aysel ne güzel hazırlıklar yapıyorsun ya bir hafta sonra olsa biz de gelirdik Gülniha'in partisine :(

Son düzenleme:
Berra, Çınar, Aysima ve Poyraz'ın fotoları vardı sanırım. Maşallah hepsi de çok tatlılar. Allah nazarlardan saklasın yavruları...

Ayça ne almaya karr verdiniz link açılmadı da merak ettim.

oh ne güzel annenin gelmesi, sen doldur dolabı o nasılsa bir güzel pişirir hepsini :)

Arda da önce diş fırçası sonra ilaç kutusu almıştı :)

ay ayvrum benim çok geçmiş olsun canım dualarım minik yavruyla. İnşallah kendiliğinden geçer. Maalesef yok tanıdığım nefroloh ama nette ararsan bulabilirsin belki.

Maşallah Berra'ya ne güzel yiyor. Ben de Arda'ya hep iri taneler vermiştim o da şimdi Berra gibi her şeyi ısırarak yiyor bazen boğulacak gibi oluyor ama müdahaleye gerek kalmadan öksürüp geri getiriyor ama çıkarmadan çiğneyip yutuyor:)

Bu arada Aysel ne güzel hazırlıklar yapıyorsun ya bir hafta sonra olsa biz de gelirdik Gülniha'in partisine :(

Ben Berra'ya ek gıda başladığımızda ve halada çorbalarını blander ile hazırlıyorum. Taneli vermedim yani hiç.

Sebebi ise çatal veya süzgeç ile uğraşmak zor geldi :)

Maşallahı var ama bıcırığımın, sorunsuz gidiyoruz.

Merhaba kizlar..hepiniz iyissinzdir ins. gunlerdir siteye giremiyordum hata verip duruyordu.o kadar kotu hissettim en yakin arkadasim kaybolmus gibiydi..sizi tekrar bulduguma cooook sevindim. Size de oldu mu boyle birsey? Neyse gecmisi bir okuyayim

maşallah bebişlerinize. ben pütürlü vermeye başladım ama aklım gidiyor boğazına kaçacak yutamayacak diye... su içerken fazla gidiyor tıkanıyor da o zaman bile panik yapıyorum. ben de cesaretimi toplayayım da küçük bir ekmek kabuğu ile başlayayım bari...

eşin nasıl oldu?

Esim iyi canim yavas yavas degneksiz yurumeye basladi cok sukur. haftaya da evimize donuyoruz. gecmise soyle bir bakabildim masallah kuzucuklar cok tatli olmuslar..bizde hala dis falan yok.bi kac gun 37,5 larda ateslendi ayse huma distir diye bekledim bugun de isilik gibi bir dokuntu oldu vucudunda, kayinvalidemler kizamik dedi ama nette baktim 6. Hastalik diye bisey varmis onq daha cok benziyor. yarin dr. a gidicez bakalim ne cikqcak..bu arada baglanti sorunu bitek bende olmus galiba telden bqglandigim icin mi acaba..

çok geçmiş olsun canım, umarım dedikleri gibi geçer.

peki antibiyotik sürekli mi kullanılacak ? bu sefer karaciğerde sorun olmasın?

bende de sürekli oluyor ve 5 ay önceydi bir sabah beni neredeyse tavana vuran ağrılar yaşadım, enfeksiyon böbreğe sıçramış mahvolmştum.

nefrolog bilmiyorum ama bir araştırıp öğrenirsem yazarım.

evet koruyucu olarak düşük doz sürekli kullancakmış. hasta değilken hasta olmasın diye çünkü reflüde İYE direkt böbreğe taşınıyor ve zarar verme ihtimali çok yüksek. antibiyotik beni de çok korkutuyor. ne biliyim... dr.lar ki bunlar prof. içmenin değil içmemenin zararı olur diyorlar. İYE geçirirse düzelme ihtimali de zayıflarmış. ameliyattansa bu şekilde beklemeyi uygun görüyorlar. yaşı ve derecesi düşük düzelme ihtimali yüksekmiş... bir nefroloğa gittik prof. bağdat cad.nde. ama devam etmiycem galiba. saçma sapan şeyler yaptırdı bize...

(

sağol canım dua etmen yeterli Rabbim hepimizin çocuğunu sağlıklı kılsın inş.

huu huyu kızlarrrr selammmm ne zamandır yazmadım bende..Gamze gölgelediniz sende .. Beren hanımın yemekle arası hiçbizaman olmadı ama bu aralar ağzını dahi açmıyor sadece meme istiyor inşallah almaya başlar ümitle bekliyorum..geceleri 3 kere kalkıyorum hala emzirmem içn yatağında ayağa kalkıyor hatta yere koyduğumda koltuğa tütünün kalıyo ve ilerliyor sıralamaya geçtik yani her saniye peşindeyim aşırı hareketlendi ..hala ayağımda sallıyorum:( virgül kendi kendine uyumayı öğretebilirmitim bilmiyorum..kim websiten kitabını aldım fakt okumaya fırsat bulamadım.

Esim iyi canim yavas yavas degneksiz yurumeye basladi cok sukur. haftaya da evimize donuyoruz. gecmise soyle bir bakabildim masallah kuzucuklar cok tatli olmuslar..bizde hala dis falan yok.bi kac gun 37,5 larda ateslendi ayse huma distir diye bekledim bugun de isilik gibi bir dokuntu oldu vucudunda, kayinvalidemler kizamik dedi ama nette baktim 6. Hastalik diye bisey varmis onq daha cok benziyor. yarin dr. a gidicez bakalim ne cikqcak..bu arada baglanti sorunu bitek bende olmus galiba telden bqglandigim icin mi acaba..

Sanırım 6. Hastalık bahsettiğin şey. Ozan da ilk dişini çıkarırken ateşlendi, dişten sandım ama diş ateşi bir gün olurmuş ve 38'in üstüne çıkmazmış. Biz 39,5 dereceyi gördük. İkinci gün devam edince doktoru aradım. 3 gün yüksek ateş olacak 4. Gün deri kızarıklıklar dökecek ve bir sonraki gün tamamen geçecek dedi. Şurup verdi ateşi için. Dediği gibi de oldu,4. Günden sonra ateş falan kalmadı. Kızarıklıklar da bir sonraki gün söndü.

Günaydınnn şekerler!!
İşten 2 dk. fırsat bulup yazayım dedim. geçmişe çok az bakabildim. diş buğdayını ben de yapmayanlardanım. 2 dişimiz çıktı. daha fazla çıkmadan yapmam gerek. Bu ara çok huysuzuz yine. sürekli kucaktayız. yerde olduğu zamanlarda çekmece karıştırmaca. dün mutfaktayım yemek yapayım dedim ana kucağına bıraktım (mama sandalyesini bu hafta almam gerk artık) başımı bir çevirdim masanın üzerine uzanmış tuzluk peçetelik ne varsa dağılmış :)) çok güzeldi yaa. koltuktan destek alıp ayağa kalkmaya çalışıyor kalkamayınca yavaş yavaş düşüyor başını hafifçe yere koyuyor :)) yürüyünce nasıl zaptedeceğiz bakalım. :1:

hahah Berra gibi :) Yanımda sürekli acil durum ekmeği taşıyorum , azıcık mızırdandımı veriyorum eline ısıra ısıra yiyior :)

tabi ben kendi yaptığım ekmeği veriyorum :))) söylemeden geçemedim :)

ben hiçbişeyi evde yapmadığım için normal ekmek yiyo oğlum:) sadece yoğurdunu ve mamalarını evde yapıyorum..gerisi güvendiğim markalar:))

maşallah canım oğluşuna çok datluuu...birde şu ekmek felan eline nasıl vermeye başladın??ben korkuyorum boğazına felan kaçar yapışır diye.bide benim oğlumun eline filede muz elma vb veriyorum tadını alınca ağzına sokmuyor. elimle bişey versem tatsın diye kafayı sağa sola çevirip istemiyor.kaşık ve biberonla alıyor nasıl olcak bbilmem böyle görünce çok özeniyorum valla ama önce benim korkumu yenmem lazımm:)) birkez daha maşaallah kuzucuğaa

yanında dur verince..bide kabuk ver..azar azar ısırsın..baktın boğuluyo sokar parmağını çıkarırsın ağzından...verme verme nereye kadar..eninde sonunda yicek..

hahah Berra gibi :) Yanımda sürekli acil durum ekmeği taşıyorum , azıcık mızırdandımı veriyorum eline ısıra ısıra yiyior :)

tabi ben kendi yaptığım ekmeği veriyorum :))) söylemeden geçemedim :)

ben hiçbişeyi evde yapmadığım için normal ekmek yiyo oğlum:) sadece yoğurdunu ve mamalarını evde yapıyorum..gerisi güvendiğim markalar:))

biliyorum canım, evde yapmadığını , o yüzden söyledim zaten :)

bazen diyorum , marketten al kavanozu, aç yedir , yıpratma kendini bu kadar ama rahat duramıyorum işte :)

Back