- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #73.061
merhaba arkadaşlar çok uzun süredir giremiyorum. küçük kızım bütün günümü dolduruyor ve bir süredir sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz. Ahsen 2,5 aylıkken İYE geçirmiş hastanede yatarak tedavi görmüştük. Kurban bayramından önce tekrarladı antibiyotik tedavisi gördük. voiding istediler ve korktuğumuz başımıza geldi maalesef böbrek reflüsü çıktı Ahsen'de 2. derece. dr.lar %80 3 yaşına kadar kendiliğinden geçeceğini söylüyorlar. geçene kadar sürekli antibiyotik kullanmak zorunda. idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye olursa böbreğe zararı olacak çünkü. geçmezse de ameliyat... çok üzgünüm. çaresiz bekliycez en azından 1 yıl. ne olur dua edin. Rabbim kabul eder de bebeğime şifa verir inş. çocukla imtihan çok zor... bu arada tanıdığınız gerçekten ii bir çocuk nefrologu var mı?
geçmiş olsun canım umarım bebişin bir an evvel sağlığına kavuşur Allah yardımcın olsun...
peynir yapmıyorum bende. belki faydası vardır ama yoğurdu kaynatıp sabah bebeğe vermek pek mantıklı gelmiyor. hep aynı vitamini alıyormuş gibi düşünüyorum...
meme emdiği için ona güveniyorum belki ama dediğin gibi bırakırsa halimiz ne olur hiç bilmiyorum. ki ben daha 1 aydır pütürlü veriyorum öyle eline ekmek ya da başka birşey vermişliğim yok. boğazına kaçar korkusu var hala...
zeynepçim bende daha düne kadar çınarın eline bişiler vermeye korkuyordum annem benden saklı gizli alışsın diye veriyormuş meğerse geçen akşam yemekte eline ekmek parçasını kapıpta kemirince nasıl şaşırdım anlatamam ben aman boğazına kaçar diye düşünürken çınar götürdü ekmeği meğer kuzucum alışmış çokta iyi olmuş şimdi bende salatalık muz elma eline veriyorum bir güzel kemiriyor tabi o kemirirken ben bir yandan gözetliyorum büyük parça almasın diye kendi kendine birşeyler yeme alışkanlığı edinmesinin zamanı gelmişti zaten...
ev yapımı ürünlere gelince çalıştığım için maalesef herşeyi ev yapımı yapmam mümkün olmuyor her ne kadar bakkal ürünü dediğimiz abur cuburdan vermesemde peyniri yoğurdu güvendiğim markalardan yedirmek zorunda kalabiliyorum gönül isterki herşeyin en doğalını vermek elbette ama sende bir yere kadar yetebilirsin canım ve dediğin gibi sütten kesilene kadar alıştırmak zorundasın çınar artık bizimle birlikte yemek yiyor onun tabağına koyduğum yemekleri sadece çatalla ezmem yeterli oluyor blendrdan geçirmeden kendi çiğneyebiliyor çünkü