• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen yaa..sanıyolarki param yok da almıyorum..yemek yapmadığımdan almadığımı bi türlü kabullenemiyolar...o değil, eşimi kötü damat yapıyolar, bizim kızı aç bırakıyo diyolar....

KIZLAR, İŞTEN EVE GELİYORUM, eşim benden önce tarıkı bakıcıdan alıp getirmiş oluyo..ben gelene kadar sorun yok, mutlu-mesut oynuyo çocuk..ben içeri girdiğim an eğer 10 saniye içinde kucağıma almazsam eti koparılıyo gibi bağırmaya başlıyo..bi üstümü çıkarıp elimi yıkayım diyorum emzirmeden, kendşinni helak ediyo..artık görünmeden giricem ya..o pis ellerle emzirmek istemiyorum çünkü..

herkese günaydınlar;
diş buğdayı hazırlıkları var anladığım kadarıyla.ben yapalı 2 ay oldu ama yapılanları görünce tekrar hefeslendim walla.yaptıklarıma gelince oğluşun bi fotoğrafını bastırıp üstüne küçük diş kalıplarına dişim çıktı diye yazmıştık ve duvara yapıştırmıştık(hala çıkarmadım) bütün gelenlerle onun önünde oto çektirmiştik(isatnbul hatırası gibi :)))...kapı süsü hazırlamıştım diş buğdayına hoş geldiniz diye..diş pastasını dışarda yaptırmıştım ben..seçeceği malzemeler için oyuncakçıdan mesleklerin aletlerini almıştım.bizimki doktorluu gözüne kestirdi..işte böyle bi şeyler hazırlamıştım bende...

herkese günaydınlar;
diş buğdayı hazırlıkları var anladığım kadarıyla.ben yapalı 2 ay oldu ama yapılanları görünce tekrar hefeslendim walla.yaptıklarıma gelince oğluşun bi fotoğrafını bastırıp üstüne küçük diş kalıplarına dişim çıktı diye yazmıştık ve duvara yapıştırmıştık(hala çıkarmadım) bütün gelenlerle onun önünde oto çektirmiştik(isatnbul hatırası gibi :)))...kapı süsü hazırlamıştım diş buğdayına hoş geldiniz diye..diş pastasını dışarda yaptırmıştım ben..seçeceği malzemeler için oyuncakçıdan mesleklerin aletlerini almıştım.bizimki doktorluu gözüne kestirdi..işte böyle bi şeyler hazırlamıştım bende...

DOKTORU SEÇTİ DEMEK..İYİYMİŞ :) Modernize etmişsin bakıyorum, meslek figürleri filan..eskiden makas-iğne filan koyuyolardı

Esra cok tatlısın yaaaa,ne guldum okurken:) bu arada kuzenımın ogluda aycıma dıyo,cok tatlı yaaa

:9::9: bende bayılıyorum yeni yeni konuşmayı öğrenen çocuklara çok tatlı oluyorlar

Aynen yaa..sanıyolarki param yok da almıyorum..yemek yapmadığımdan almadığımı bi türlü kabullenemiyolar...o değil, eşimi kötü damat yapıyolar, bizim kızı aç bırakıyo diyolar....

yok bizimkiler damadı kötülemiyorlarda paramız yok sanıp üzülüyorlar hay yarabbim :))

bizimki önce tarak sonra kalem aldı eline..noolucak bilmem:)

çınarda kitapla metreyi almıştı galiba mimar mühendis gibi bişi olcak inşallah :))

ne güzel, herkes diş buğdayını yapmış. ben kaldım galiba yapmayan. ben de yapmayı düşünüyordum son zamanlarda ama bir türlü planlayamadım. ailem, akrabalarım hep farklı şehirlerde. onlar da katılmak istiyorlar tabiki diş buğdayımıza. ama herkes için ortak bir zaman ayarlamak mümkün olamadı. bayramda yapalım dedik onda da ben burada değildim. ne zaman yaparız bilmem artık:50:

bu arada sizlere bir sorum var. dün kanalları gezerken tesadüfen esra erolu gördüm. saç rengi çok hoşuma gitti. bu ara saç rengimi değiştirmeyi düşünüyorum. fakat rengin tam ismini bilmiyorum. bilenler bana yazabilir mi o renk ne renktir acaba??

ne güzel, herkes diş buğdayını yapmış. ben kaldım galiba yapmayan. ben de yapmayı düşünüyordum son zamanlarda ama bir türlü planlayamadım. ailem, akrabalarım hep farklı şehirlerde. onlar da katılmak istiyorlar tabiki diş buğdayımıza. ama herkes için ortak bir zaman ayarlamak mümkün olamadı. bayramda yapalım dedik onda da ben burada değildim. ne zaman yaparız bilmem artık:50:

bu arada sizlere bir sorum var. dün kanalları gezerken tesadüfen esra erolu gördüm. saç rengi çok hoşuma gitti. bu ara saç rengimi değiştirmeyi düşünüyorum. fakat rengin tam ismini bilmiyorum. bilenler bana yazabilir mi o renk ne renktir acaba??

canım esra erolun yenı sac rengı benımde cok hosuma gıttı,bende arastırıyodum,cıkolata kahve galba,gercekten cok guzel sıcak bı renk.

$DSCN2075.jpg :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba arkadaşlar çok uzun süredir giremiyorum. küçük kızım bütün günümü dolduruyor ve bir süredir sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz. Ahsen 2,5 aylıkken İYE geçirmiş hastanede yatarak tedavi görmüştük. Kurban bayramından önce tekrarladı antibiyotik tedavisi gördük. voiding istediler ve korktuğumuz başımıza geldi maalesef böbrek reflüsü çıktı Ahsen'de 2. derece. dr.lar %80 3 yaşına kadar kendiliğinden geçeceğini söylüyorlar. geçene kadar sürekli antibiyotik kullanmak zorunda. idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye olursa böbreğe zararı olacak çünkü. geçmezse de ameliyat... çok üzgünüm. çaresiz bekliycez en azından 1 yıl. ne olur dua edin. Rabbim kabul eder de bebeğime şifa verir inş. çocukla imtihan çok zor... bu arada tanıdığınız gerçekten ii bir çocuk nefrologu var mı?

maşallah canım oğluşuna çok datluuu...birde şu ekmek felan eline nasıl vermeye başladın??ben korkuyorum boğazına felan kaçar yapışır diye.bide benim oğlumun eline filede muz elma vb veriyorum tadını alınca ağzına sokmuyor. elimle bişey versem tatsın diye kafayı sağa sola çevirip istemiyor.kaşık ve biberonla alıyor nasıl olcak bbilmem böyle görünce çok özeniyorum valla ama önce benim korkumu yenmem lazımm:)) birkez daha maşaallah kuzucuğaa

hahah Berra gibi :) Yanımda sürekli acil durum ekmeği taşıyorum , azıcık mızırdandımı veriyorum eline ısıra ısıra yiyior :)

tabi ben kendi yaptığım ekmeği veriyorum :))) söylemeden geçemedim :)

merhaba arkadaşlar çok uzun süredir giremiyorum. küçük kızım bütün günümü dolduruyor ve bir süredir sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz. Ahsen 2,5 aylıkken İYE geçirmiş hastanede yatarak tedavi görmüştük. Kurban bayramından önce tekrarladı antibiyotik tedavisi gördük. voiding istediler ve korktuğumuz başımıza geldi maalesef böbrek reflüsü çıktı Ahsen'de 2. derece. dr.lar %80 3 yaşına kadar kendiliğinden geçeceğini söylüyorlar. geçene kadar sürekli antibiyotik kullanmak zorunda. idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye olursa böbreğe zararı olacak çünkü. geçmezse de ameliyat... çok üzgünüm. çaresiz bekliycez en azından 1 yıl. ne olur dua edin. Rabbim kabul eder de bebeğime şifa verir inş. çocukla imtihan çok zor... bu arada tanıdığınız gerçekten ii bir çocuk nefrologu var mı?

çok geçmiş olsun canım, umarım dedikleri gibi geçer.

peki antibiyotik sürekli mi kullanılacak ? bu sefer karaciğerde sorun olmasın?

bende de sürekli oluyor ve 5 ay önceydi bir sabah beni neredeyse tavana vuran ağrılar yaşadım, enfeksiyon böbreğe sıçramış mahvolmştum.

nefrolog bilmiyorum ama bir araştırıp öğrenirsem yazarım.

maşallah canım oğluşuna çok datluuu...birde şu ekmek felan eline nasıl vermeye başladın??ben korkuyorum boğazına felan kaçar yapışır diye.bide benim oğlumun eline filede muz elma vb veriyorum tadını alınca ağzına sokmuyor. elimle bişey versem tatsın diye kafayı sağa sola çevirip istemiyor.kaşık ve biberonla alıyor nasıl olcak bbilmem böyle görünce çok özeniyorum valla ama önce benim korkumu yenmem lazımm:)) birkez daha maşaallah kuzucuğaa

ben Berra 6,5 aylıktı ilk ekmeği verdim eline, o zamanlar dişsiz bir bıcırıktı, emiyordu. Şİmdi kocaman kocaman koparıyor, ağzında 2 çevirip kocaman yutuyor. Eğer üst üste ısırmışsa boğazaından geçirirken gözleri fırlayacakmış gibi oluyor , zorlanıyor ama geçirmeyi başarıyor :)

ekmeğin kabuk kısmını ver eline ve sende yanında ol, başlangıçta büyük parça koparınca çıkar ağzından.

ekmek ile başladık biz, ve şu anda eline ne versem çok güzel yiyor, hatta meyveleri sadece kendi elinden yiyor, artık püre yapmıyorum meyvede. geçenlerde ayva bile yedi, düşün yani, kendilerini geliştiriyorlar ve öğreniyorlar kendi kendisine yemeği.

Armutu kabuğuyla beraber ısıra ısıra yerken ve brokoli canavarı hali de aşağıda :)))

Eki Görüntüle 554093

Eki Görüntüle 554094

Gamzee ekranı ısırasm geldiii:16:Ya o değilde bu resimlerde Gülnihal ve Berrayı bir birine çok benzzetim.Acil durum ekmeği bizimde var parmak ekmekler yapıyorm ıslatarak yiyor dediğin gibi onda bi sorun yok ama armut elma gibi şeyler kocaman koparıp yanağında tutyor bi bakıyorum Gülnihal yanağı şişmiş :D

Back