- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #72.941
canım ya bildiğim kadarıyla seride samurkaç kim westin iyi uykular tatlı rüyalar kitabından destek alarak onun takdiğini uygulayarak eğitim veren bayan dimi şu eğitimde neler anlattı biraz açıklayabilirsin mesela berranın senin yanında ve meme ağzında uyuyor halinden nasıl kendi beşiğine ve deliksiz uykulara geçtiniz ??
bugün yarın yazacağım blogda, fırsat bulamadım bir türlü. legabebe.com da seminer sonrası ilk yazım var ama
Hoşgeldin Gamzecim :)
Evet çook uzun zaman oldu blogda da çok fazla hareket olmayınca tahmin etmiştim yine atraksiyonlar peşinde olduğunu
Senin o geride bıraktığın Berra modları bizim şuanda yaşadığımız şeyler :) Umarım bizde atlatırız bu zorlu dönemi :)
sorma Merve :) twitter dan takip ediyorsundur belki, sürekli bir yerlerde birşeyler yapıyoruz :) hatta beni çok heyecanlandıran bir projem var, onu tasarlıyorum kafamda, bir netleşsin hayata geçiricem.
Merve ben 2 aydır çok yıprandığımı hissediyordum artık, biliyorsun kontrol hep bendeydi, ama 2 aydır bırakmıştım kendi haline, eşimle gerilmeye başlamıştık artık, Berra'nın ağlama ve uyumamaları yüzünden, dedim bu böyle olmaz, 2-3 günde toparladı allahtan, akşamları kayıt yapmadan dizi izlemeye başladık :) cumartesi 1 yılı aşkın zamandır gitmediğimiz sinemaya gittik hatta :))