• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok yok Arda da da emekleme belirtisi yok, pozisyon alıyor sallanıyor sonra hoop atıyor kendini. o da yuvarlanarak gidiyor her yere çok geliştirdi yuvarlanmayı ama jet hızıyla yuvarlanıyor, bugün masanın altından çıkardım:)
evet bizimki de öyle. jet hızıyla yuvarlanıyor. ara sırada sürünüyor komandolar gibi:1:

geçiş dönemi demekki..iyi sevindim..doktoru aricaktım çünkü nooluyo buna diye:) emeklemeye başladılar sorunlar arttı..bizimki kaşla gözarası kablolara gidiyo..biara gidip şu piriz koruyuculardan almam lazım..banyoda en sevdiği yer..deterjanları falan tepelere kaldırdım hep..dolapları boşalttım..boka döndü banyom:) heryer heryerde..gidip kirli çamaşır sepetine giriyo:)

bizimki de pirizlere doğru gidiyor hep. bir an önce almak lazım piriz koruyuculardan. bizim de her yer her yerde. doğru düzgün oturmadığımız salonumuzda yerlerde yorganlar battaniyeler var. dolaplarımda parmak izleri salyaları var :)

bizimki de pirizlere doğru gidiyor hep. bir an önce almak lazım piriz koruyuculardan. bizim de her yer her yerde. doğru düzgün oturmadığımız salonumuzda yerlerde yorganlar battaniyeler var. dolaplarımda parmak izleri salyaları var :)

biz normaldede salonu kullanıyoruz ama şu an salon salona benzemiyo.pazar yeri gibi.oyuncaklar,yorgan,battanıye,bezler,kremler....büyük oyuncak sepetlerinden alıp salonun köşesine koymaya karar verdim.başka türlü düzgün yürüyemiyoruz bile..salyalar,parmak izleri hayatımın parçası oldu zaten..artık duyarsızlaştım fark etmiyorum bile.ama başkaları eminim farkediyodur..rezillik :/

biz normaldede salonu kullanıyoruz ama şu an salon salona benzemiyo.pazar yeri gibi.oyuncaklar,yorgan,battanıye,bezler,kremler....büyük oyuncak sepetlerinden alıp salonun köşesine koymaya karar verdim.başka türlü düzgün yürüyemiyoruz bile..salyalar,parmak izleri hayatımın parçası oldu zaten..artık duyarsızlaştım fark etmiyorum bile.ama başkaları eminim farkediyodur..rezillik :/

başkaları farkediyorsa da farkediyor valla. hiç umursamam ben öyle şeyleri sen de umursama canım. kafan rahat olsun yeterince yoruluyoruz zaten bir de kafanı millet görüyordur ile doldurma canım...

bizimkide dönmeyi kullanıyo genellikle..emekleme pozisyonu alıyo totoyu hvaya kaldırıyo öyle kalıyo..yavrum kolları akıl etse gitcek ama :)) ama bu aralar oturup yatmakta istemiyo sürekli kollarından tutup gezdirceksin yada zıplatcaksın..annem emeklemeden yürür diyo ya bakalım bence daha vakti var gibi bizim tontonun...

Arda içinde böyle rivayette bulunuyorlar ama bakalım:)

bikaç bişi sorcam sizlere yaa..bakalım aynı sıkıntılar sizdede var mı yoksa bize mi mahsus:)))

1.yapışık yaşıyomusunuz?..maymun yavrusu gibi bi tutuyo beni yat kalk hep yağışığız..sokakta arabasına kurulan çocuk şimdi sokakta bile kucak istiyo..deliricem..taşıyamıyorum artık..10 kiloyu geçti çoktan..e bide giyiniyoruz artık montlar falan..kütük gibi oluyo..ne kol kaldı ne bel..
2.sürekli bağırıyo mu?...bizimki sesini mi keşfetti nedir avazı çıktığı kadar bağırıyo..sürekli ama..sonra boğazı acıyo öksürüyo:) aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa diye ciyak ciyak yollarda..
3.nasıl uyuyosunuz?..benim oğlum başından beri kendi odasında ve karyolasında uyuyo..gece uykusundada yatırıyorum...tavana yansıma yapan bi oyuncağımız var ona bakıyo bende göbüşünü okşuyorum uyuyo..ama buaralar gene maymun yavrusu gibi kucağımda uyuyo..kucağımda hafif sakinleşiyo sonra gene yatağında devam ediyo ama muhakkak önce sarılmak istiyo..
4.bu soru erkek annenelerine:)..oğlunuzun altını açtığınızda pipisine saldırıyo mu?...yaw pipiyi keşfetmek için erken diil mi dahaa..biz altımızı açar açmaz oğlanın eli pipisinde..kaka maka hiç dinlemiyo..ordan oraya çekiştiriyo pipisini ve gülüyo:))geçen çekiştirirken bide işedi..yüzüne kadar fışkırttı vallahii..

var canım var merak etme gayet normal:)

başkaları farkediyorsa da farkediyor valla. hiç umursamam ben öyle şeyleri sen de umursama canım. kafan rahat olsun yeterince yoruluyoruz zaten bir de kafanı millet görüyordur ile doldurma canım...

önceleri sürekli temizlemeye çalışıyodum ama pes ettim tabiki artık oğlumla beraber cama vurarak oynamaya terfi ettim hatta..iş,ev,bebiş..dedeiğin gibi zaten yogunluk tepeme vuryo :))

ahhh ahhh aynı benim evi anlatıyorsunuz kızlar hergece çınarı uyuttuktan sonra etrafı toparlıyorum ertesi günü eve geldiğim zaman dağılmak sadece 10 dk alıyor nasıl beceriyoruz anlamıyorum hergün aynı evi topla yat ertesi gün akşam çınar dağıtsın annemin evini söylemiyorum bile bütün gün ev çıfıl çarşısı gibi oluyor :))

bencede zeynepcim sonuçta çocuklu ev yani yapcak bişi yok çocuğu bağlayamayız dimi ama canları saolsun napalım :))

ya az önce yere tereyağlığı düşürdüm kırıldı. Alp i babaneye bıraktım temizlemek için. Temizledim pirincin kapağını açayım derken biraz sert davranmışım heralde. pirinçler yere döküldü... mutfak pirinçten geçilmiyooooo :52::52::52:

herkes aynı durumda anlaşılan. habersiz biri çıkıp gelicek die ödüm kopuyor, her yer battaniye, oyuncak, ilaç, krem vs. oyuncak sepeti aldım oyuncaklar bari derli toplu dursun die, bişey değişmedi oyuncaklar yine yerlerde bi de üstüne sepetfazladan yer işgal ediyor salonda. onunla da oynuyor oyuncak gibi. bi de boş ilaç kutusu yağ kutusu pet şişeler mutfakta heryerde. mutfaktayken onlarla oynuyor. ev rezil halde

herkes aynı durumda anlaşılan. habersiz biri çıkıp gelicek die ödüm kopuyor, her yer battaniye, oyuncak, ilaç, krem vs. oyuncak sepeti aldım oyuncaklar bari derli toplu dursun die, bişey değişmedi oyuncaklar yine yerlerde bi de üstüne sepetfazladan yer işgal ediyor salonda. onunla da oynuyor oyuncak gibi. bi de boş ilaç kutusu yağ kutusu pet şişeler mutfakta heryerde. mutfaktayken onlarla oynuyor. ev rezil halde

zaten oyuncak almaya gerek yok. eline pet şişe ıslak mendil paketi pringles kutusu ver. akşama kadar oynasın. ha bir de benim terliklerim var. gördüğü yerde hızla terliklerime emekliyor. hayır diyorum ama suratıma bakıp gülüyor ve devam ediyor.

ya az önce yere tereyağlığı düşürdüm kırıldı. Alp i babaneye bıraktım temizlemek için. Temizledim pirincin kapağını açayım derken biraz sert davranmışım heralde. pirinçler yere döküldü... mutfak pirinçten geçilmiyooooo :52::52::52:

zeynep sakince biyere otur mümkünse bugün wc ye bile gitme :27::27::27:
yoksa alimallah evin halini düşünemiyorum

$395061_433016323426207_1257689736_n.png :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:1::1: benim ev hepinizin evine 10 basar pislikte. şuan mutfak öyle bir haldeki başedemiyorum artık. benim kızımda öyle yanıma koyayım otursun oynasın değil. ya ben onla oynayacagım ya yanına yatacagım hele birde odadan cıkıp onu tek bırakırsam Allahımmm feryat ediyor resmen :S oyuncak sepetimiz duruyo ama nedense oyuncaklar yerlerde serili . şimdi benim gögüs pedlerimle oynamaya basladı ona sardı .

selam şekerler. İş yoğuluğundan yorum yapmayıı bırakın yazılanları bile okuyamıyorum artık. İŞten çıktım eve gidiyorum. Umay Deniz dün 3 ten beri sadece anne sütü içiyor. Ne kahvaltı yapmış bugün ne de çorba içmiş. Umarım bu durum geçicidir. Hava bugün güzel. Eve gider gitmez hazırlayıp dışarı çıkaracağım tontişimi. Gece uyku yok sürekli mızmızlandı.böyle durumlarda işe gitmekten nefret ediyorum. Sizler iyisinizdir umarım

Back