- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #72.921
bizim tembel sadece oturuyor ne emeklemesikızlar herkesin bebişi emekliyor mu? benim kızım çok tembel çıktı gerçekten. emekliyor ama daha yeni yeni. sırt üstü aıyor kendini ve döne döne gidiyor gitmek istediği yere. genelde bu hareket biçimini kullanıyor. bir iki emekleyip hemen yuvarlanarak gitmeye başlıyor:26:
kemalde aynı pipi olayına kadar demekki normalbikaç bişi sorcam sizlere yaa..bakalım aynı sıkıntılar sizdede var mı yoksa bize mi mahsus:)))
1.yapışık yaşıyomusunuz?..maymun yavrusu gibi bi tutuyo beni yat kalk hep yağışığız..sokakta arabasına kurulan çocuk şimdi sokakta bile kucak istiyo..deliricem..taşıyamıyorum artık..10 kiloyu geçti çoktan..e bide giyiniyoruz artık montlar falan..kütük gibi oluyo..ne kol kaldı ne bel..
2.sürekli bağırıyo mu?...bizimki sesini mi keşfetti nedir avazı çıktığı kadar bağırıyo..sürekli ama..sonra boğazı acıyo öksürüyo:) aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa diye ciyak ciyak yollarda..
3.nasıl uyuyosunuz?..benim oğlum başından beri kendi odasında ve karyolasında uyuyo..gece uykusundada yatırıyorum...tavana yansıma yapan bi oyuncağımız var ona bakıyo bende göbüşünü okşuyorum uyuyo..ama buaralar gene maymun yavrusu gibi kucağımda uyuyo..kucağımda hafif sakinleşiyo sonra gene yatağında devam ediyo ama muhakkak önce sarılmak istiyo..
4.bu soru erkek annenelerine:)..oğlunuzun altını açtığınızda pipisine saldırıyo mu?...yaw pipiyi keşfetmek için erken diil mi dahaa..biz altımızı açar açmaz oğlanın eli pipisinde..kaka maka hiç dinlemiyo..ordan oraya çekiştiriyo pipisini ve gülüyo:))geçen çekiştirirken bide işedi..yüzüne kadar fışkırttı vallahii..
selam şekerler. İş yoğuluğundan yorum yapmayıı bırakın yazılanları bile okuyamıyorum artık. İŞten çıktım eve gidiyorum. Umay Deniz dün 3 ten beri sadece anne sütü içiyor. Ne kahvaltı yapmış bugün ne de çorba içmiş. Umarım bu durum geçicidir. Hava bugün güzel. Eve gider gitmez hazırlayıp dışarı çıkaracağım tontişimi. Gece uyku yok sürekli mızmızlandı.böyle durumlarda işe gitmekten nefret ediyorum. Sizler iyisinizdir umarım
ya havalardan olmasın 2-3 gündür kemalde sadece anne sütü alıyor hiç birşey veremiyorum danaya