• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi cnm Gülnihalle uğraşıyor işte,tam cdı oldu bu aralar 2 dk sabit durmuyor :50:eve gidince annem bitap bi şekilde kapıyı açıyor

valla bende bitap düşüyorum kemalden annen nasıl dayansın gülnihale:1::1::1::1:

Dişi çıktı Esracm ama iştahı da gitti hiç bişey yemiyor malesef :(

ben diş çıkarınca iştah düzelir sanıyordum medvsim geçişinden olmasın aysel kemalde çok iştahsız bu aralar

Dişi çıktı Esracm ama iştahı da gitti hiç bişey yemiyor malesef :(

çınarında aynı ayselcim birgün iyi yiyorsa ertesi gün mızırdanıyor anlamadım sebebini yemek mi ayırıyor acaba diyorum sevdiği bir şey yapıyorum yok bazen ağzını öyle bir kilitliyor ki anlatamam napalım öyle böyle idare ediyoruz :31:

ilk arabam ı alan arkadaşlar memnun musunuz?

ben almadım ilk arabamdan evim zaten küçücük nerde sürcek onu çınar ama kullanan arkadaşlarım var yürüme için yardımcı oluyor diyorlar...eltimde vardı ama o memnun kalmamıştı çok kayıyor tekerlekleri diye parkede düşmüştü bir kaç kez oğlu...

Cok saol canim en iisi chicco galiba bu arada bebisinde cok tatli masallah

rica ederim canım ne demek eğer 1 tane alacaksan iyi birşey al tabi sürekli kullanıcağın için ama biz 2 tane alınca diğerini biraz uygun bişi olsun diye ikeadan almıştık oda gayet ideal ama diğerleri kadar konforlu deil tabi...bu arada çok teşekkür ederiz teyzesi saol :))

Sabahtan beri sayfa açık daha yazı yazmak şimdi nasip oldu. Bizimki yine her zamanki gibi huysuz huzursuz uykusuz ve daha bilimum stresli tavırlar:41::41:
Ya sabırr ya sabırr

Kızlar bu kumas mama seysını:) nerden temın edebılırız,alan varmı?

canım gitti gidiyorda var istersen bir oraya bak bildiğim kadarıyla bebek mağazalarındada satılıyor ama internet üzerinden nerlerde var başka bilmiyorum maalesef...

Gökalp in alttan 2 dişi birden patladııı:))))))))))

hayırlı olsun incileriniz umarım gökalp biraz rahatlar artık :))

Sabahtan beri sayfa açık daha yazı yazmak şimdi nasip oldu. Bizimki yine her zamanki gibi huysuz huzursuz uykusuz ve daha bilimum stresli tavırlar:41::41:
Ya sabırr ya sabırr

bu modellerin hepsi aynı sanırım mervecim annemle konuştum sabahtan beri durmuyomuş çınar altı temiz karnı tok güzelde uyumuş ama huysuzluk hat safhada nedense artık :50:

kızlar çok sağolun, kaç gecedir neler çektiğimi biliyorsunuz zaten burda paylaşmıştım,, inşallah biraz rahatlarız, yada artık daha mı kötü olur dişler çıktıkça bilemiyorumm..:)

Cok saol canim en iisi chicco galiba bu arada bebisinde cok tatli masallah

cnm bizde de hem ikea nın hem de başka bi markanın mama sandalyesi war ve ben ikea dan aldığımı daha rahat kullanıyorum, Gökalp içinde daha rahat oturuyor sağa sola öne arkaya düşme şansı yok çünkü içine cuk oturuyor.. (boyutları daha küçük bebekler için olduğundan) diğer büyük boyutlu olanların içinde kayboluyor çocuum :)
ikincisi istediğim yere taşıyabiliyorum, yemek masamın olduğı bölüm biraz dar, oraya çok rahat sığıyor, içine minderinden de aldım ikeadan, rahat rahat kuruluyor içine paşam:)

canım gitti gidiyorda var istersen bir oraya bak bildiğim kadarıyla bebek mağazalarındada satılıyor ama internet üzerinden nerlerde var başka bilmiyorum maalesef...

hayırlı olsun incileriniz umarım gökalp biraz rahatlar artık :))

bu modellerin hepsi aynı sanırım mervecim annemle konuştum sabahtan beri durmuyomuş çınar altı temiz karnı tok güzelde uyumuş ama huysuzluk hat safhada nedense artık :50:

diş çıkarmışmıydı alya cnm? inşallah ismi doğru yazmışımdır :))

sağolun canlarım yaa valla uzun bir süredir böyle huysuz bu cocuk :S
Canım diş çıkardı 6 tane , bakıyorum kabaran yok,yenileri beklesin çıkmasın yaa bir süre :( İsmi de tam doğru yazdın :)

kızlar çok sağolun, kaç gecedir neler çektiğimi biliyorsunuz zaten burda paylaşmıştım,, inşallah biraz rahatlarız, yada artık daha mı kötü olur dişler çıktıkça bilemiyorumm..:)

hayırlı olsun incileriniz. rahatlar heralde gökalp artık. ilk dişler zor çıkıyor diyorlar sonrasında bu kadar sıkıntı olmuyor heralde. bizim dişimiz yok. dişi olanların yalancısıyım...

Gökalp in alttan 2 dişi birden patladııı:))))))))))

gözünüz aydın sıkıntısı huzursuzluğu bu dişlerle birlikte sona erer, umarım devamı ağrısız acısız gelir.

hmmm saol cnm...
otribebeyi alalım bi bakalım o zaman. soğanı da denesem mi acep?:1:

biz xclear damla ve otribebe kullanıyoruz. her defasında otribebe kullanmasak da xclear burnu nemlendirip rahatlatıyor. doktorumuz günde 4-6 defaya kadar kullanabileceğimizi söylemişti. birde yattığı odada nem sağlamak rahatlatıyor biz buhar makinası çalıştırıyoruz.

Back