• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sabahtan beri sayfa açık daha yazı yazmak şimdi nasip oldu. Bizimki yine her zamanki gibi huysuz huzursuz uykusuz ve daha bilimum stresli tavırlar:41::41:
Ya sabırr ya sabırr

bizdede aynı durum ...iş yerinde fırsat olmuyo eve gelince sadece uyursa açabiliyorum yoksa annecim ben yazıcam diye kendini parçalıyo bizimki:))

bizdede aynı durum ...iş yerinde fırsat olmuyo eve gelince sadece uyursa açabiliyorum yoksa annecim ben yazıcam diye kendini parçalıyo bizimki:))

:)) Bizimkide yazmaya çok meraklı sıpa :D Şimdi ayyyhhht diye bağırdı kendini bişe sanıyor bacak kadar boyu ile. Bakmıyorum sözde bana sesini duyuracak

kızlar herkesin bebişi emekliyor mu? benim kızım çok tembel çıktı gerçekten. emekliyor ama daha yeni yeni. sırt üstü aıyor kendini ve döne döne gidiyor gitmek istediği yere. genelde bu hareket biçimini kullanıyor. bir iki emekleyip hemen yuvarlanarak gitmeye başlıyor:26:

kızlar herkesin bebişi emekliyor mu? benim kızım çok tembel çıktı gerçekten. emekliyor ama daha yeni yeni. sırt üstü aıyor kendini ve döne döne gidiyor gitmek istediği yere. genelde bu hareket biçimini kullanıyor. bir iki emekleyip hemen yuvarlanarak gitmeye başlıyor:26:

yoo kuzum Alya emeklemiyor ve niyetide yok,yuvarlana yuvarlana her yere gdiyor:)

yok yok Arda da da emekleme belirtisi yok, pozisyon alıyor sallanıyor sonra hoop atıyor kendini. o da yuvarlanarak gidiyor her yere çok geliştirdi yuvarlanmayı ama jet hızıyla yuvarlanıyor, bugün masanın altından çıkardım:)

Slm annişler bu sabah kontrolümüz vardı kansızlık biraz düzelmiş 10 olmuş ama yeterli değil tabi artık pekmez mi şurupmu işe yaradı bilmiyom Eylül'de tartılmıştık bide bugün yarım kilo almış siZce iyimi 9550 boğazları çok fena mış iki ilaç verdi şimdi de yeni uyuttum anemi düzelene kadar dikkat etcrz kontrol altında olacakmış
Enes'te de kansızlık çıktı onada ferro zinc G. Şurup verdi
Bizden böyle
Mama sandalyesi tavsiyesi veremiycem çok memnunum ama adını bilmiyom yazmıyo bi yerde ama şunu biliyom ikeanınkini bedava verseler almam 3ay önce dışarda yiycektik Eyüp'e istemiştik onu getirdiler önü olmadan dahi zor sığdı kullanışlı değil bence:50:

ne emeklemesi ne yuwarlanması ne sürünmesi :) anca oturuyor kendini yere atıyor sonra ağlıyor, bizdenn bu kadar:) benimki topiğin en tembel bebeği olmaya aday:)

Slm annişler bu sabah kontrolümüz vardı kansızlık biraz düzelmiş 10 olmuş ama yeterli değil tabi artık pekmez mi şurupmu işe yaradı bilmiyom Eylül'de tartılmıştık bide bugün yarım kilo almış siZce iyimi 9550 boğazları çok fena mış iki ilaç verdi şimdi de yeni uyuttum anemi düzelene kadar dikkat etcrz kontrol altında olacakmış
Enes'te de kansızlık çıktı onada ferro zinc G. Şurup verdi
Bizden böyle
Mama sandalyesi tavsiyesi veremiycem çok memnunum ama adını bilmiyom yazmıyo bi yerde ama şunu biliyom ikeanınkini bedava verseler almam 3ay önce dışarda yiycektik Eyüp'e istemiştik onu getirdiler önü olmadan dahi zor sığdı kullanışlı değil bence:50:

geçmiş olsun cnm eyüp bebeğe,kansızlık bizdede war 11 di en son, bakalım bu ay ne dicek doktorumuz.. mama sandalyesi olarak bende 2 tane war bir büyük olanlardan bir de ikea nınkinden.. ikea dan daha memnunum ama neden çüünkü gökalp zayıf , geçen ay 8300 dü, şimdi 8.5 falandır tahminen, içine tam sığıyor, ama yaşından sonra sığmaz ve bende büyüğüne geçerim, büyük olanının içinde şu an oturamıyr çünkü kayboluyor içinde:)

bizimkide dönmeyi kullanıyo genellikle..emekleme pozisyonu alıyo totoyu hvaya kaldırıyo öyle kalıyo..yavrum kolları akıl etse gitcek ama :)) ama bu aralar oturup yatmakta istemiyo sürekli kollarından tutup gezdirceksin yada zıplatcaksın..annem emeklemeden yürür diyo ya bakalım bence daha vakti var gibi bizim tontonun...

bizimkide dönmeyi kullanıyo genellikle..emekleme pozisyonu alıyo totoyu hvaya kaldırıyo öyle kalıyo..yavrum kolları akıl etse gitcek ama :)) ama bu aralar oturup yatmakta istemiyo sürekli kollarından tutup gezdirceksin yada zıplatcaksın..annem emeklemeden yürür diyo ya bakalım bence daha vakti var gibi bizim tontonun...

yoo kuzum Alya emeklemiyor ve niyetide yok,yuvarlana yuvarlana her yere gdiyor:)

yok yok Arda da da emekleme belirtisi yok, pozisyon alıyor sallanıyor sonra hoop atıyor kendini. o da yuvarlanarak gidiyor her yere çok geliştirdi yuvarlanmayı ama jet hızıyla yuvarlanıyor, bugün masanın altından çıkardım:)

:) kızlar sizin bebeler epey farklı yöntemler kullanıyomuş..neticede istediği yere gidiyossa no problem..düzene uymak zorundalar mı canım illede...yuvarlanarak yada fok balığı gibi hoplayarak gitmek istiyolarsa öyle takılsınlar..emekleme zaten gelişim görevi değilmişya, mühim olan 1 yaş civarı ayağa kalkmış olmaları

ne emeklemesi ne yuwarlanması ne sürünmesi :) anca oturuyor kendini yere atıyor sonra ağlıyor, bizdenn bu kadar:) benimki topiğin en tembel bebeği olmaya aday:)

valla seninki hakkaten azcık tembelmiş :)rahatına düşkün belliki..nasılsa zaman gelince gidicem, şimdi niye yoruyum kendimi diyo :)

günaydın kızlar... sabah 5:30 dan beri ayaktayım ya.
gece 1:40 ta yattım zaten. 5:30 da kalktı sıpa. 6 da yattı. Zaten 6 da kalkacaktım dedim yatmayayım tekrar ne de olsa 7 de kalkıyor ama içimden de yeni yattı 8:30 dan önce kalkmaz ın hayalini kuruyordum. eşime kahvaltı hazırladım banyoya girdim çıktım daha üstümü giyinmeden bizim sıpa yatağında dikilmiş beni bekliyordu. insan azıcık acır annesine yaaaa...
oysa ne hayallerim vardı, sabah gazete okuyup tiramisu yiyip kahve keyfi yapacaktım :(

günaydın kızlar... sabah 5:30 dan beri ayaktayım ya.
gece 1:40 ta yattım zaten. 5:30 da kalktı sıpa. 6 da yattı. Zaten 6 da kalkacaktım dedim yatmayayım tekrar ne de olsa 7 de kalkıyor ama içimden de yeni yattı 8:30 dan önce kalkmaz ın hayalini kuruyordum. eşime kahvaltı hazırladım banyoya girdim çıktım daha üstümü giyinmeden bizim sıpa yatağında dikilmiş beni bekliyordu. insan azıcık acır annesine yaaaa...
oysa ne hayallerim vardı, sabah gazete okuyup tiramisu yiyip kahve keyfi yapacaktım :(

çok şey istiyosun yaa..tiramusu kahve bilmemne:) ben anca tuvalete bile oğlan kahvaltısını bitirdikten sonra gidebiliyorum:)

MERHABA KIZLAR, bende ikeanın mama sandalyesini aldım ve benm kız da bıdıh oldugundan gayet güzel sıgdı ve gaayet mutlu:) bide ikeanın mama önlüğünü aldık cok kullanışlı bişey valla cok memnun kaldık şiddetle tavsiye ediorum:) daha emeklemio cünkü koala gibi bana yapışmış durumda danacuh:DD

bikaç bişi sorcam sizlere yaa..bakalım aynı sıkıntılar sizdede var mı yoksa bize mi mahsus:)))

1.yapışık yaşıyomusunuz?..maymun yavrusu gibi bi tutuyo beni yat kalk hep yağışığız..sokakta arabasına kurulan çocuk şimdi sokakta bile kucak istiyo..deliricem..taşıyamıyorum artık..10 kiloyu geçti çoktan..e bide giyiniyoruz artık montlar falan..kütük gibi oluyo..ne kol kaldı ne bel..
2.sürekli bağırıyo mu?...bizimki sesini mi keşfetti nedir avazı çıktığı kadar bağırıyo..sürekli ama..sonra boğazı acıyo öksürüyo:) aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa diye ciyak ciyak yollarda..
3.nasıl uyuyosunuz?..benim oğlum başından beri kendi odasında ve karyolasında uyuyo..gece uykusundada yatırıyorum...tavana yansıma yapan bi oyuncağımız var ona bakıyo bende göbüşünü okşuyorum uyuyo..ama buaralar gene maymun yavrusu gibi kucağımda uyuyo..kucağımda hafif sakinleşiyo sonra gene yatağında devam ediyo ama muhakkak önce sarılmak istiyo..
4.bu soru erkek annenelerine:)..oğlunuzun altını açtığınızda pipisine saldırıyo mu?...yaw pipiyi keşfetmek için erken diil mi dahaa..biz altımızı açar açmaz oğlanın eli pipisinde..kaka maka hiç dinlemiyo..ordan oraya çekiştiriyo pipisini ve gülüyo:))geçen çekiştirirken bide işedi..yüzüne kadar fışkırttı vallahii..

bikaç bişi sorcam sizlere yaa..bakalım aynı sıkıntılar sizdede var mı yoksa bize mi mahsus:)))

1.yapışık yaşıyomusunuz?..maymun yavrusu gibi bi tutuyo beni yat kalk hep yağışığız..sokakta arabasına kurulan çocuk şimdi sokakta bile kucak istiyo..deliricem..taşıyamıyorum artık..10 kiloyu geçti çoktan..e bide giyiniyoruz artık montlar falan..kütük gibi oluyo..ne kol kaldı ne bel..
2.sürekli bağırıyo mu?...bizimki sesini mi keşfetti nedir avazı çıktığı kadar bağırıyo..sürekli ama..sonra boğazı acıyo öksürüyo:) aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa diye ciyak ciyak yollarda..
3.nasıl uyuyosunuz?..benim oğlum başından beri kendi odasında ve karyolasında uyuyo..gece uykusundada yatırıyorum...tavana yansıma yapan bi oyuncağımız var ona bakıyo bende göbüşünü okşuyorum uyuyo..ama buaralar gene maymun yavrusu gibi kucağımda uyuyo..kucağımda hafif sakinleşiyo sonra gene yatağında devam ediyo ama muhakkak önce sarılmak istiyo..
4.bu soru erkek annenelerine:)..oğlunuzun altını açtığınızda pipisine saldırıyo mu?...yaw pipiyi keşfetmek için erken diil mi dahaa..biz altımızı açar açmaz oğlanın eli pipisinde..kaka maka hiç dinlemiyo..ordan oraya çekiştiriyo pipisini ve gülüyo:))geçen çekiştirirken bide işedi..yüzüne kadar fışkırttı vallahii..

hepsi aynı... yapışık yaşıyoruz. tuvalete gitsem peşimden emekleyip tuvalete giriyor. çığlık çığlığa bağrıyor.
hatta çu mesajı yazarken bile kucağımda...

hepsi aynı... yapışık yaşıyoruz. tuvalete gitsem peşimden emekleyip tuvalete giriyor. çığlık çığlığa bağrıyor.
hatta çu mesajı yazarken bile kucağımda...

geçiş dönemi demekki..iyi sevindim..doktoru aricaktım çünkü nooluyo buna diye:) emeklemeye başladılar sorunlar arttı..bizimki kaşla gözarası kablolara gidiyo..biara gidip şu piriz koruyuculardan almam lazım..banyoda en sevdiği yer..deterjanları falan tepelere kaldırdım hep..dolapları boşalttım..boka döndü banyom:) heryer heryerde..gidip kirli çamaşır sepetine giriyo:)

1.çınar için sadece aynı odada olmamız yeterli oluyor genelde ama bazen illakide kucak istiyor..
2.bağırma harfi harfine doğru heleki kapıdan çıktığımız anda apartman boşluğunda sesi yankılandığı için daha bir hırsla bağırıyor :)) sonrada boğazı kurur ve öğürür...
3.maalesef ki senin ki kadar sakin uyuyan bir oğlum yok genelde memede uyumak istiyor oda yetmiyor ama emecek sonrada sallanacak :((
4.pipi olayını bende çok merak ediyordum senin sormuş olman çok işime geldi doğrusu :)) bezini almamla elini pipisine atması aynı anda işeme konusunda kaç kere yüzüme işedi bilmiyorum :))

1-benimde bazen taşımaya halim kalmıyo sürekli kucak halindeyiz..
2-Bağırmak çok hoşuna gidiyor uzun zamandır.hele bir de sinirlenirse ağzının çiçnde öyle şeyler sayıyoki ağzım açık bakıyorum..
3-ben uyutuyosam emerek uyumak istiyo bab uyutuyosa pışpışlanması lazım..gece sürekli uyanıyo ya emecek ya okşanıp kucaklancak.ayrıca gece tam uyanırsa oyun istiyo ve uyutma faslı başa sarıyo.
4-altını açınca pipiyle oynadığı oluyo ama bizde çok fazla deil bu durum.ama ben altını açıcağım zaman oyalanması için sürekli eline bişey veriyorum yoksa anında döne döne kaçıyo bezden.belkide o yüzden fırsat olmuyodur :))

Back