• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

suna ne kadar güzel olmuş bunlar ya bayıldım resmen beğenmek ne kelime maşallah ne kadar beceriklisin :nazar::nazar:

şu çay tarifinide bekliyorum :)) çok işime yarar sanıyorum ki
çok güzel bir duygu olsa gerek. inşallah ben de duyabilirim o sözcüğü canım :))

ayy benim bile canım çekti valla. herhalde çok güzel olmuştur.

Esracım bana kalırsa o kalıpları iptal et. içine de sinmediyse verme Çınar'a. ben daha tavuk-ete geçemedim. haftaya başlayacağım inşallah.

bende öyle yapıcam sanırım filizcim içime sinmedi gerçekten ben tadını beğenmedim ama çınar severek yedi ama yinede olsun kendim sevmediğim bişeyi yedirmem bi daha çınara

esra canım tavuk suyunu buz kalıplarına dökme ağzı açık olduğu için koku yapabilir.diğer yiyeceklerin kokusu sinebilir.buz dolabı poşetlerine koy öyle sakla

suna
ne kadar hoş olmuş patikler ya içim gitti maşallah eline sağlık.kenarlarına ip geçir sıkıca bağlarsın aksi takdirde ayaklarından hemen çıkartıyolar minik cadılar

esra canım tavuk suyunu buz kalıplarına dökme ağzı açık olduğu için koku yapabilir.diğer yiyeceklerin kokusu sinebilir.buz dolabı poşetlerine koy öyle sakla

suna
ne kadar hoş olmuş patikler ya içim gitti maşallah eline sağlık.kenarlarına ip geçir sıkıca bağlarsın aksi takdirde ayaklarından hemen çıkartıyolar minik cadılar

tabi ya doğru söylüyosun üzerini örtmek alkıma gelmemişti o yüzden tadı öyle değişik geldi bana buz dolabı poşetlerine koyduktan sonra erittiğimizde herhangibir sorun olmuyor dimi

tabi ya doğru söylüyosun üzerini örtmek alkıma gelmemişti o yüzden tadı öyle değişik geldi bana buz dolabı poşetlerine koyduktan sonra erittiğimizde herhangibir sorun olmuyor dimi

canım ben buz kalıplarına koyuyorum önce. buz kalıbını da buzdolabı poşetine koyuyorum. kalıplardaki et suları donunca onların hepsini tek tek buzdolabı poşetine koyuyorum. böylelikle daha verimli oluyor, istediğin kadarını al kullan geri kalanı buzdolabı poşetinde kalsın.

canım ben buz kalıplarına koyuyorum önce. buz kalıbını da buzdolabı poşetine koyuyorum. kalıplardaki et suları donunca onların hepsini tek tek buzdolabı poşetine koyuyorum. böylelikle daha verimli oluyor, istediğin kadarını al kullan geri kalanı buzdolabı poşetinde kalsın.

KK YI BU YÜZDEN ÇOK SEVİYORUM YA AKLINA BİŞİMİ TAKILDI YADA BİR SIKINTINMI OLDU YAZ BURAYA BİR SÜRÜ CEVAP BUL SORUNA :)) AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜR SAOLUN KIZLAR TEŞEKKÜR EDİYORUM
:kkk::kkk:

bernysita, mesaj kutun dolu cnm. bu arada maşallah.. alıntı yapmayı unuttum ama o kazak o patik ne güzel olmuş öyle cnm eline sağlık. patiğe ayrı bi bittim:)

bunları kemal ayağında tutuyor mu çok merak ettim. bizimki ayağına ne giydirsek çekiştirip ağzına sokuyor böyle süslü birşey olacak hiç affetmez...
kemalde affetmiyor canım çıkarıyor

suna
ip güzel fikir şimdi çıkaramaz dana

Selam kızlar..topiği böyle kalabalık görmek ne hoşş:)))
dün gece 2 de başladı maraton,4 de uyudu, cin gözlerle baktı etrafa, agubugu bağırdı, döndü durdu, yanımıza aldım hiç halim kalmayınca.. tekmeledi durdu bi babasını bi beni:)) sonra uyuyakalmışız... neden olduğunu neyin ters gittiğini çok merak ediyorum, keyifsiz de değildi..
yelek ve patiği ören hamarat bayan, çok hoşuma gitti örgülerin, bende çok severim örmeyi ama bu kadar güzel öremem,ancak şapka atkı :)) güle güle kullansın bebişin..

Zeynepçim şu doktor searsın kitabını alayım dedim uyku eğitimi için ama maalesef türkiyede çıkan en son kitabı 2002 yılında basılmış ve güncellenmiş bir kitap değilmiş okuyanların yaptığı yorumlara bakacak olursanda hep olumsuz yorumlar var kafam karıştı benim yahu :44::44:

tavuk çabuk bozulan bir besin dolap ömrüde kırmızı ete nazaran kısa tavuk suyunu saklamadım hiç ama bende kemikli etleri haşlayıp suyunu buz torbalarında saklıyorum liva'nın çorbaları için ama öyle bir durum yaşamadım.

kendimden alıntı yaptım esra bahsettiğim buz torbaları buzdolabı poşeti gibi ama bölmeleri var yap et suyunu doldur içine gerektikçe kalıp kalıp kullan böylece kalıba koy çıkart poşetle derdin olmaz daha pratik. alıntı yaptığım bir fotoğrafı ekleyebilirim umarım. işte böyle birşey bahsettiğim buz torbası

$buz-torbasi_35570.jpg

Son düzenleme:
kendimden alıntı yaptım esra bahsettiğim buz torbaları buzdolabı poşeti gibi ama bölmeleri var yap et suyunu doldur içine gerektikçe kalıp kalıp kullan böylece kalıba koy çıkart poşetle derdin olmaz daha pratik. alıntı yaptığım bir fotoğrafı ekleyebilirim umarım. işte böyle birşey bahsettiğim buz torbası

Eki Görüntüle 548104

çok teşekkür ediyorum canım benim hakketten çok pratik bişimiş , böyle bir buz dolabı poşeti olduğunu da ilk kez sende gördüm açıkçası ne kadar cahil kalmışım ben ya :43: bunları nerden alabiliriz ki acep
neyse okadrını da ben araştırayım artık iyice tembelle bağladım saol canım benim :54::54:

çok teşekkür ediyorum canım benim hakketten çok pratik bişimiş , böyle bir buz dolabı poşeti olduğunu da ilk kez sende gördüm açıkçası ne kadar cahil kalmışım ben ya :43: bunları nerden alabiliriz ki acep
neyse okadrını da ben araştırayım artık iyice tembelle bağladım saol canım benim :54::54:

tüm marketlerde var buz dolabı poşetleri filan olan reyonlarda

Back