- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #72.481
kızlar ben kaçtım kemal uyanmak üzere 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar moralim çok bozuk((((((((((((((((((
geçen ay kızımda kansızlık vardı. ferrumu biraz fazla ver demişti ve vitamin damlasını da değiştirmişti.
bugün tekrar bakıldı. kan değeri geçen ay 10,63 ken 10,28 e düşmüş.
çocuk hemotoloji doktoruna götürün dedi.
Gözyaşlarıma engel olamıyorum kaç saattir. Allahım ne olur kötü bir şey olmasın![]()
Randevu aldık yarın götüreceğiz.
AYÇA hakaret etmeyebilirsin ama uslübun o kadar sert ki hakarete gerek kalmıyor senin de dediğin gibi burası serbest bir platform ayrıca demokratik de hiç kimse din eğitim ekonomik yönden birbirine üstünlük taslayamaz ve birbirine karışamaz sen önce yazdıklarını sakin kafayla bir oku sonra yorum yap farkındaysan kimse sana hak vermemeiş herkes yanlış da bir tek sen mi doğrusun rahatsız olduğun şeyler varsa mart anneleri defterini burada kapatırsın olur biter bu kadar uzatacak ne var ki????burda arkamdan sallayıp atıp tutan sayın arkadaşlar..ağzınızı toplayın yoksa ben öyle bi toparlarımki hepinizi neye uğradığınızı şaşırırsınız!!burası serbest bir platform..siz nasıl düşüncelerinizi yazıyorsanız bende yazıyorum..karşılık yazdığınız yorumlarınıza dikkat edin!!çok ciddiyim!! ben kimseye hakaret etmiyorum ama bi etmeye başlarsam neye uğradığınızı şaşırırsınız..nezamandır burdayım,bukadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum..kendinize gelin!!
sizin karşınızda köyden gelmiş yarım akıllı karılardan yok,canınızı sıkarım..herkes haddini bilecek,bilmeyenede bildirmeye devam edeceğim..öyle yok kaçtı yok oldu bilmemne..beni kimse yok edemez merak etmeyin..bu ilk ve son uyarımdır..aksi devam ederse çok farklı yerlere taşırım yazılanları haberiniz olsun..
tubanurr
Papatya
Giriş tarihi: Apr 2011 Mesajlar: 100
asil insan
biton şey yazdıktan sonra mı geliyo asaletin aklına çok komiksin.asalet kim sen kimsin.şimdi baktımda milletten almışsın ağzının payını yok olmuşsun tabi.bence sen o koca poponu yayıp bilgisayar karşısına geçip ona buna saracağına biraz yürüyüşe falan çık hem kendine hem bize bi faydan dokunsun.hadi baş baş mag
tubanurr zillisi bu laflarıda sana tek tek yedirir çıktığın yerede geri sokarım seni..bunu buraya kopyalıyorumki ne mal olduğunu görsün burdakilerde..ben gerekli cevabı yazdım sana zaten..
HERKES HADDİNİ BİLECEK!!
kızlar moralim çok bozuk((((((((((((((((((
geçen ay kızımda kansızlık vardı. ferrumu biraz fazla ver demişti ve vitamin damlasını da değiştirmişti.
Gözyaşlarıma engel olamıyorum kaç saattir. Allahım ne olur kötü bir şey olmasın![]()
3 gundur aysımanın fena halde burnu akıyodu,atesı oksurugu yok ama burun akıntısı cok yogundu,akmasına ragmen rahat nefes alamıyo,gecelerı kalkıyodu...
Bgn hasstaneye goturdum,cok sukur bısı cıkmadı,sdc burun spreyı yazdı okdar...
Anladıgım kadarıyla bu danacık gece uzerınden devamlı yorganı attı ıcın usuttu...
Emencık uyku tulumu alıcam ama tavsıyelere ıhtıyacı var,ıkı turlu tulum varya bırı battanıye gıbı altı serbest,dgrıde altı pantolonlu felan hangısını alsam kı?
canım çok geçmiş olsun.kan sonuçlarına yanlış bakılmış olamaz mı?
bir de bu kan damlasını açken vermek gerekiyormuş. ilacı içtikten sonra 1 saat emzirmemek gerekiyormuş acaba ferrumun yanlış kullanımından mı öyle oldu acaba. inşallah kötü bir şey yoktur canım.
canım çok geçmiş olsun.kan sonuçlarına yanlış bakılmış olamaz mı?
bir de bu kan damlasını açken vermek gerekiyormuş. ilacı içtikten sonra 1 saat emzirmemek gerekiyormuş acaba ferrumun yanlış kullanımından mı öyle oldu acaba. inşallah kötü bir şey yoktur canım.
cnm bende her nekadar topiğe girmesemde mart annesiyim ve bence canını boşuna sıkıyosun bebeklerde kansızlık çok sık görülebilir üstelik 11 normal sayılıyo seninki 10,5 lerde.ilacın dozunu biraz arttır bide üzüm pekmezi ver normale döner merak etme.benim bebiş napsın yavrumun kan değerler 7 lerde.sabah 10 damla akşam 10 damla demir ilacı veriyorum.sen üzülüyosan ben napim.üstelik benm doktorum bile bana hematolojiye git demedi önce ilaçları kullanalım normale dönmesse ozaman gidersin dedi.bence hiçç korkulacak bi durum yokk
esracım uyku eğitimine başlamadım henüz kendimi hazırlıyorum demiştim. ama Arda'nın öyle uyku konusunda pek sıkıntısı yok:) bence akşam uykusunu ne olursa olsun 9a çekmelisin, bebeğin gelişimi için çok önemli diye düşünüyorum ben. Arda doğdu doğalı bu böyle ve geceleri maşallah çok güzel uyuyor. emmek için kalkıyor 2-3 kez ama hiç zorlanmıyorum, hatta keyf alıyorum o yarı baygın emişinden:)
ben henüz odasını ayırmadım, Aralık ayında 2-3 haftalık bir Tr turumuz var yine:) oradan dönünce Arda için bir oda hazırlamayı düşünüyorum. buradaki evimizi eşyalı kiralamıştık, o yüzden Arda'nın sadece beşiği var. evimizde 2+1, odanın biri genç odası mantığıyla döşemişler. ben oradaki yatak ve çalışma masasını çıkarıp yeri komple halı kaplatacağım bir köşeye de yer yatağı haazırlayacağım, güzll planlarım var yapınca foto eklerim:) artık iyice hareketlendiği için yer yatağı daha mantıklı geldi bana keza beşiği çok yüksek heran düşebilir Allah korusun...aslında biraz oyun odası gibi yapacağım orayı oyuncakları ve bir köşede de küçük bir kitaplık. beşiğinide odamızdan çıkarmayacağım, yani odasını ayırmak istemiyorum şuan. uzun araştırmalarım, okuduklarım ve eşiimle yaptığımız fikir alışverişi sonucu bu karara vardım canım:)
bir odası olacak, bütün zamanını orada geçirecek hatta bazen oradaki yer yatağında uyuyacak ama geceleri annesinin güvenli koynişinden uzaklaşmayacak:) son karar böyle ama heran fikrim değişebilir bakalım:S
AYÇA hakaret etmeyebilirsin ama uslübun o kadar sert ki hakarete gerek kalmıyor senin de dediğin gibi burası serbest bir platform ayrıca demokratik de hiç kimse din eğitim ekonomik yönden birbirine üstünlük taslayamaz ve birbirine karışamaz sen önce yazdıklarını sakin kafayla bir oku sonra yorum yap farkındaysan kimse sana hak vermemeiş herkes yanlış da bir tek sen mi doğrusun rahatsız olduğun şeyler varsa mart anneleri defterini burada kapatırsın olur biter bu kadar uzatacak ne var ki????
köyden gelmiş yarım akıllı karılara benzemem ne demek. insanları nasıl aşağılar nasıl tehdit edersin. Konulara çok dahil olmasamda yazılanlar çok ayıp. Koskoca insanlarız. ve biz anneyiz. biz yetiştireceğiz o minicik yavruları.
burda arkamdan sallayıp atıp tutan sayın arkadaşlar..ağzınızı toplayın yoksa ben öyle bi toparlarımki hepinizi neye uğradığınızı şaşırırsınız!!burası serbest bir platform..siz nasıl düşüncelerinizi yazıyorsanız bende yazıyorum..karşılık yazdığınız yorumlarınıza dikkat edin!!çok ciddiyim!! ben kimseye hakaret etmiyorum ama bi etmeye başlarsam neye uğradığınızı şaşırırsınız..nezamandır burdayım,bukadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum..kendinize gelin!!
sizin karşınızda köyden gelmiş yarım akıllı karılardan yok,canınızı sıkarım..herkes haddini bilecek,bilmeyenede bildirmeye devam edeceğim..öyle yok kaçtı yok oldu bilmemne..beni kimse yok edemez merak etmeyin..bu ilk ve son uyarımdır..aksi devam ederse çok farklı yerlere taşırım yazılanları haberiniz olsun..
tubanurr
Papatya
Giriş tarihi: Apr 2011 Mesajlar: 100
asil insan
biton şey yazdıktan sonra mı geliyo asaletin aklına çok komiksin.asalet kim sen kimsin.şimdi baktımda milletten almışsın ağzının payını yok olmuşsun tabi.bence sen o koca poponu yayıp bilgisayar karşısına geçip ona buna saracağına biraz yürüyüşe falan çık hem kendine hem bize bi faydan dokunsun.hadi baş baş mag
tubanurr zillisi bu laflarıda sana tek tek yedirir çıktığın yerede geri sokarım seni..bunu buraya kopyalıyorumki ne mal olduğunu görsün burdakilerde..ben gerekli cevabı yazdım sana zaten..
HERKES HADDİNİ BİLECEK!!
geçmiş olsun cnm bende yaptırdım 11 çıktı takip etmemiz gerek.. kaç damla ferrum veriyorsun?kızlar moralim çok bozuk((((((((((((((((((
biz de burun akıntısından dolayı uyku tulumuna başladık ama gökalp sevmedi3 gundur aysımanın fena halde burnu akıyodu,atesı oksurugu yok ama burun akıntısı cok yogundu,akmasına ragmen rahat nefes alamıyo,gecelerı kalkıyodu...
Bgn hasstaneye goturdum,cok sukur bısı cıkmadı,sdc burun spreyı yazdı okdar...
Anladıgım kadarıyla bu danacık gece uzerınden devamlı yorganı attı ıcın usuttu...
Emencık uyku tulumu alıcam ama tavsıyelere ıhtıyacı var,ıkı turlu tulum varya bırı battanıye gıbı altı serbest,dgrıde altı pantolonlu felan hangısını alsam kı?
Ayça,bu tarz konuşmlarınızı ve tartışmlarınızı özelden yapın, kendinizi kanıtlamak adına yaptığınız bu saçma muhabbetlerle burdaki anneleri rahatsız edemezsiniz.burası bebeklerimizi anneliğimizi konuştuğumuz bir platform, mahalle ağzı ile konuşup da seviyeyi düşürmeyin, topiğin amacını saptırmayın.
şimdi sen sana mı kaldı bana akıl vermek diyebilirsin ama kusura bakma ya da bak, kendimi sana akıl verecek yeterlilikte görüyorum..seni de yetersiz gördüğüm için bunları yazmak istedim.. al bu yazılarımı da farklı yerlere taşı, ancaaak senin yazdığın lafları kopyalamayı da unutma tamammı![]()