- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.181
gönül ne sorucam sana ya ben kabak havuç ve patates üçlüsünden bıktım tulu gibi ne yapsak çorba adına kıymaya geösem mi 8 aylık olduk nerdeyse
arkadaşlar biz de hiç diş çıkarmaya niyet yok gibi var mı bizim gibisi
benim 4 aylıkken çıkmış ablasının 5 aylıkken çıktı ama bu meleğimin henüz dişi yok gelecek gibi de durmuyor bu hafta pırasa aldım dişlerini kaşısın diye ama sadece özençten ne zaman gelir bilmem
ebrar fotoğrafını ben de çok beğendim en az gördüğüm ilk avatarın kadar güzel saçını mı boyadın yoksa vediğin kilolardan mı bilmem bir güzellik gelmiş sana :)
ayy çok sevinçliyim arkdaşımın 3 üzleri doğmuş. ama küvezdelermiş 6.5 aylık doğmuşlar. dua edelimde Allahım sağ sağlim çıkarsın hepsini hastaneden.
ayy çok sevinçliyim arkdaşımın 3 üzleri doğmuş. ama küvezdelermiş 6.5 aylık doğmuşlar. dua edelimde Allahım sağ sağlim çıkarsın hepsini hastaneden.
gönül senin adrenal yorgunluk linkinden zumba dansına kadar gittim... daldan dala konarım ben öyle...
gaza geldim zumba yapayım bari en azından adrenal yorgunluk için... hemde belki birkaç kiloda veririm...çok hoşuma gitti videoları...
Mutlu bir pazar, güzel bir kahvaltı keyfi diliyorum herkese. Biz yine oğluşumla başbaşayız, babamız yine çalışıyor
Allah yardımcıları olsun, sağlıkla çıkarlar inşallah, hayırlısı...
:)) Çok hoşsun Zeynep :)) yap vallahi kim tutar seni, hatta bebişinle yap o da eğlenir :))
kızlar ekmek yapmaya gittiniz sanırım, yapınca tarif verin bari. Makineyle mi fırında mı yapıyorsunuz?
annem ekmek yapma makinesi aldı harika bişey kendi yapıyor kabartıyor pişiriyor harika oluyor tavsiye ederim çok güzel bir makinafırında yapacağım canım ilk kez. yoğurdum mayalanmasını bekliyorum. tahıllı karışım aldım . paketin üzerinde anlattığı gibi uyguladım bakalım nasıl olacak
annem ekmek yapma makinesi aldı harika bişey kendi yapıyor kabartıyor pişiriyor harika oluyor tavsiye ederim çok güzel bir makina
Bılgısı olan annelerden yardım ıstıyorumm...
Aysımanın azonce altını temızledım ve kızım bıldıgınız sımsıyah kaka yapmıs,yesıl falanda dııl barız sıyah...
3gundur kan ılacına baslamıstık,dunde ılk defa corbasına kıyma kattım acaba bu ıkı durumla alakalı bırsey varmıdır?
Bılgısı olan annelerden yardım ıstıyorumm...
Aysımanın azonce altını temızledım ve kızım bıldıgınız sımsıyah kaka yapmıs,yesıl falanda dııl barız sıyah...
3gundur kan ılacına baslamıstık,dunde ılk defa corbasına kıyma kattım acaba bu ıkı durumla alakalı bırsey varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?