2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

onu anladımda canım bizim mobilyacı dükkanımız var mutfak dolabıda yapıyoruz doğal olarak tezgahta tabi hangi malzemeden üretilmiş onu söylersen eşime sorabilirim
sağol cnm granit sanırım ama hallettim

3 5 yumruk attım hava gitmiş sanırım kaldırdım şükür size ders sıcak tencere kapağını tezgaha koymayacakmışız :60:

maaşallah ya maviş

yerim ben bu kuzuyu gönül bebiş çok tatlı
bütün bebişler harka
canlarım bu arada güzel haftasonları:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

teşekkürler teyzesi, size de güzel haftasonları prensesle:)

kızlar sıcak tencere kapagını teyzem tezgaha koymuş oda basınctan yapıstı kaldı tezgaha ne yapıpda cıkartabilirim? allahım ya sanki kendi evlerinde böyle yapıyorlar. :47::47::47::47::47::47::47:

sıcak su dökdüm olmadı soğuk su döktüm olmadı bıcakla kanıttırdım tezgahıma olan oldu ama kapak cıkmadı:47::47::47::47::47::47::47:

hiçbir fikrim yok maalesef:(

Bu aralar herkes stresli ve gergin, spora başlamaya ne dersiniz kızlar:)

Adrenal Yorgunluk | Blogcu Anne

gönüüll güzel bi yazıymış bu, süper olur aslında havalarda güzelken başlamak iyi olur. sinir stresten arınmaca:)

Günaydın annişlerr!! Hafta sonunuz güzel geçsin :))

ben de dünden beri fenayım şekerler. nezle oldum kızıma emzirme dışında pek yaklaşmamaya çalışıyorum hemen atlatsam bari.
bir de üstüne gece bel ağrısı derkennnn aylardır süren pedsiz dönemlere elveda dedim :)) ikisi birlikte çekilecek gibi değil.

geçmiş olsun canım, umarım kızına geçmez... bol dinlenmek lazım ama miniklerle biraz zor malesef.

günaydın kızlarr..
gökalp im iyi oluyor günden güne, dün de ateş 38 lerdeydi ama bu sabah 36 larda uyandık ve daha keyifli uyandık Allaha şükür :))) güzel dileklerini paylaşan güzel annelere çok teşekkürler :))

çok çok geçmiş olsun canım.

kızlar sıcak tencere kapagını teyzem tezgaha koymuş oda basınctan yapıstı kaldı tezgaha ne yapıpda cıkartabilirim? allahım ya sanki kendi evlerinde böyle yapıyorlar. :47::47::47::47::47::47::47:

sıcak su dökdüm olmadı soğuk su döktüm olmadı bıcakla kanıttırdım tezgahıma olan oldu ama kapak cıkmadı:47::47::47::47::47::47::47:

onu nasıl başarmış ki, epey gayret sarfetmek lazım:) hava kalmıştır içinde. bekle soğusun çıkar:)

kızlar bana güzel kız isimleri ve anlamları söylermisinizz? kendi kızlarınızın isimlerinden başlayabilirsiniz :D

Merhaba şekerler güzel bir hafta sonundan merhaba :)) güzel dediğime bakmayın sabahtan beri nereye bulsam atıp kendimi yatıyorum :)) dısarı cıkasım yok hava serin, avm gitsem mikrop yuvası ee bende evde aksama kdr tv ve yatak :D Temizlik zaten hiçç işim olmaz yumurta dayancak bir yerlerime ondan sonra ancak ben başlarım :27:

sağolun kızlar..ewet ilaçlar işe yaradı, istemememe rağmen ant. kullanmaya başlamıştık dün. o etki gösterdi , birde peditus şurup kullanıyoruz. peditus şurup ve paranox fitili evinizzde hep bulundurun kızlar, çook işe yarıyor..

Tekrar geçmiş olsun canım,ne kadar istemesekte antibiyotik çözüm oluyor zaman zaman. Neyse ki etkisini gösterdi. Paranox fitil konusunda sonuna kadar katılıyorum. Aşılarımızın hiçbirinde paranox sayesinde 37 nin üstünde ateş görmedik.

liva'nın dişi çıktııı:)) alttan iki diş birden patlamış.

Hayırlı olsun incileriniz canım. Bizimde alttan ikisi patlamıştı ilk. Şimdi üstteki 2 dehşet ve ötesi kabarmış durumda, patlamak için an kolluyor. Bizim Alya sultan da huysuzluk o biçim tabii ki de.

cemreyi boşver:) ama alya güzel anlamı kesin mi?
Alya Cemre :))) Cemre konusunda garanti veremem babasının tercihiydi ama Alya pek güzel bizce :) Gökyüzü demekmiş .

fatma aysima ay yüzlü gibi bir anlama geliyordu değil mi?
lilyum livada sancak demek doğrumu? Liva-i şerif. Hz. Muhammed (s.a.s)'in bayrağı bu arada senin ismin neydi?

Evet ebrarcım,aysıma ay gıbı parlak yuzlu anlamına gelıyor,dun bı arkadasım dogum yaptı kızının adını aymina koymuslar

aymina neymiş?
Evet ebrarcım,aysıma ay gıbı parlak yuzlu anlamına gelıyor,dun bı arkadasım dogum yaptı kızının adını aymina koymuslar

tustubik gecende yazdım sana cevap yazmadın yada görmedin. tekrar sorayım cevap vermemekte özgürsün :) 2008 de ilk dönem kayıt yaptırıp sonramı bıraktın? yoksa dönemlik kaydını yaptırmadan mı bıraktın? şuan tekrar kayıt yaptırdın mı? harç parası 205 tl miş.

öğluma yeşil mercimek çorbası içirdim ilk defa 2. kaşığı red etmeden 1 kase içti. aferin oğluma :D :D

Son düzenleme:
gönüüll güzel bi yazıymış bu, süper olur aslında havalarda güzelken başlamak iyi olur. sinir stresten arınmaca:)

Bence de:) ben bugün başladım, yürüyüş yaptım en azından:)

liva'nın dişi çıktııı:)) alttan iki diş birden patlamış.

oh çok şükür, rahatlamıştır yavrucak.

Merhaba şekerler güzel bir hafta sonundan merhaba :)) güzel dediğime bakmayın sabahtan beri nereye bulsam atıp kendimi yatıyorum :)) dısarı cıkasım yok hava serin, avm gitsem mikrop yuvası ee bende evde aksama kdr tv ve yatak :D Temizlik zaten hiçç işim olmaz yumurta dayancak bir yerlerime ondan sonra ancak ben başlarım :27:

Bizimde alttan ikisi patlamıştı ilk. Şimdi üstteki 2 dehşet ve ötesi kabarmış durumda, patlamak için an kolluyor. Bizim Alya sultan da huysuzluk o biçim tabii ki de.

Öyle bir kırgınlık bende de var ama Arda'nın gazıyla çıktım bir saat yürüdük iyi geldi:) Hayırlı olsun Alya Hanımın dişleri:)

aymina neymiş?

tustubik gecende yazdın sana cevap yazmadın yada görmedin. tekrar sorayım cevap vermemekte özgürsün :) 2008 de ilk dönem kayıt yaptırıp sonramı bıraktın? yoksa dönemlik kaydını yaptırmadan mı bıraktın? şuan tekrar kayıt yaptırdın mı? harç parası 205 tl miş.

öğluma yeşil mercimek çorbası içirdim ilk defa 2. kaşığı red etmeden 1 kase içti. aferin oğluma :D :D

afiyetler olsun...

az kaldı kafayı yememe bu sıpaya bişiyler oldu ya oturtuyorum ağlıyor yatırıyorum ağlıyor gezdiriyorum ağlıyor bişeyde yemiyor napıcam ben bu sıpayla şaşırdım puff ben eski kemalimi istiyorum ya :43::43::43::43:

Back